SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon
Forbo Allura 0,70 mm | Lijm PVC vloer "62512 Natural Concrete"Image maximise icon
Forbo Allura 0,70 mm | Lijm PVC vloer "62512 Natural Concrete"Image maximise icon
Forbo Allura 0,70 mm | Lijm PVC vloer "62512 Natural Concrete"Image maximise icon
Room planner icon
Kamerplanner
Room planner icon
Kamerplanner
Brand claim
  • Vrij van schadelijke weekmakers
  • Gemaakt in Europa
  • Hoogste gebruiksklassen op alle gebieden
  • Uitgebreide decorkeuze
€ 36,63per m²
Minimale bestelhoeveelheid 10 Pakketten
Minimale bestelhoeveelheid 10 Pakketten
Delivery icon
Verzend : 

€ 24,95 per bestelling

Delivery time icon
Levertijd tijd: 

6-8 werkdagen

Veilige betaalmethoden
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Productbeschrijving
Arrow icon

Onze keuze voor uw kamer

Alles over Forbo Allura 0,70 mm | Lijm PVC vloer "62512 Natural Concrete"

Heeft u een vloer nodig die moeiteloos bestand is tegen onverwachte belastingen? Met de plak PVC uit de Forbo Allura 0.70 collectie krijgt u een trouwe metgezel die zelfs in commerciële en industriële omgevingen aan uw zijde staat! Deze elastische vloerbedekking is buitengewoon duurzaam en overtuigt tegelijkertijd met een uitstekende uitstraling. Het uitgebreide assortiment van de Allura 0.70 collectie bevat talrijke plak PVC houtlook- en steenimitaties die tot in het kleinste detail zijn nagebootst. Naast donkere en rustieke ontwerpen vindt u hier ook zachte dennenimitaties met fijne nerf of elegante marmeren patronen die uw ruimtes een groots effect geven. Combineerbaar met verschillende interieur- en woonstijlen, hebt u volledig vrijheid bij het ontwerpen van uw ruimtes, zodat u eindelijk zorgeloos uw ideeën kunt realiseren!

Naast zijn uitstekende uiterlijk heeft de plak PVC van Forbo ook vele technische voordelen die uw leven met elke stap gemakkelijker maken. Met een dikte van slechts 2,5 mm is deze flexibele vloerbedekking de ideale renovatiebegeleider. U hoeft zich geen zorgen te maken over het schuren van deuren en de hoogteverschillen met andere ruimtes zijn minimaal. Bovendien zorgt een slijtlaag van 0,70 mm ervoor dat uw PVC plakvloer jarenlang een gelijkmatig en onbeschadigd oppervlak behoudt. In combinatie met de PUR-afwerking worden niet alleen krassen en slijtage voorkomen, maar worden ook de reinigings- en onderhoudseigenschappen aanzienlijk vereenvoudigd. Uitgerust met de hoogste gebruiksklassen voor elke ruimte (Gebruiksklasse 23/34/43), kunt u zelf bepalen waar u uw nieuwe PVC vloer wilt installeren. Of het nu een drukke gang, woonkamer, restaurant of uw opslagruimte is, met de PVC van Forbo bent u voorbereid op alle eventualiteiten en kunt u vertrouwen op de stabiliteit van uw vloer.

Voor een optimale installatie moet de PVC na voldoende acclimatisatietijd met een dispersielijm op de ondergrond worden aangebracht. Deze moet eerst grondig worden gereinigd van oneffenheden en deeltjes, zodat u een optimaal eindresultaat krijgt dat u lang plezier zal geven. Maakt u zich zorgen over uw gezondheid? De PVC  van Forbo is volledig vrij van schadelijke weekmakers en kiest in plaats daarvan voor milieuvriendelijke biologische alternatieven. Laat u inspireren door de talloze mogelijkheden van de Forbo Allura 0.70 collectie en ontdek vandaag nog het uitgebreide aanbod bij BRICOFLOR!

Technische details
Arrow icon