SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon
Forbo Marmoleum Modular Textura "te5235 north sea coast" (100 x 25 cm)Image maximise icon
Forbo Marmoleum Modular Textura "te5235 north sea coast" (100 x 25 cm)Image maximise icon
Forbo Marmoleum Modular Textura "te5235 north sea coast" (100 x 25 cm)Image maximise icon
Room planner icon
Kamerplanner
Fire sale icon

Dit product is 7 keer gekocht in de laatste 4 weken.

Room planner icon
Kamerplanner
  • Natuurlijke emissiearme vloer
  • Niet schadelijk voor het milieu en uw gezondheid
  • Voor zowel residentiële als commerciële sector (23/34)
  • Natuurlijk ogende hout- en steenlook
€ 37,95per m²
Delivery icon
Verzend : 

€ 39,95 per bestelling

Delivery time icon
Levertijd tijd: 

8-10 werkdagen

Veilige betaalmethoden
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Fire sale icon

Dit product is 7 keer gekocht in de laatste 4 weken.

Productbeschrijving
Arrow icon

Onze keuze voor uw kamer

Alles over Forbo Marmoleum Modular Textura "te5235 north sea coast" (100 x 25 cm)

Met de Forbo Marmoleum Modular-collectie krijgt u organische vloeren, die grotendeels zijn gemaakt van natuurlijke, recyclebare grondstoffen. Dit komt niet alleen het milieu ten goede, maar ook uw gezondheid. De vloer heeft een lage emissie - waarvoor hij het zegel "The Blue Angel" heeft gekregen - en zorgt zo voor een gezond binnenklimaat. De linoleumvloeren bevatten noch PVC noch weekmaker of synthetisch rubber. Dankzij de serviceklassen 23 en 34 kan deze collectie worden geïnstalleerd in residentiële en commerciële gebouwen. De vloeren kunnen worden gebruikt in veel gebruikte woonruimtes en zelfs in commerciële ruimtes met veel verkeer, zoals multifunctionele zalen of warenhuizen. De collectie omvat een selectie van 20 aantrekkelijke decors en bevat zowel houtontwerpen in planken met de afmeting 100 x 25 cm als stenen decors in de formaten 50 x 50 cm en 75 x 50 cm. Stedelijk betonontwerp, klassieke marmeren reproductie of houtdesign van rustiek tot modern - met Forbo Modular kunnen uw ontwerpideeën worden gerealiseerd!

De technische eigenschappen van linoleum staan voor uiterste kwaliteit. De oppervlakteafwerking Topshield² beschermt de vloer en vermindert de vereiste zorg. De veerkracht van de natuurlijke designvloer wordt getoond door verschillende kenmerken. Na het laden blijft een kleine restdruk ≤ 0,15 mm in de vloer achter. De organische vloer heeft een rolstoelklassering van het type W en is daarom bestand tegen gebruik in kantoorruimten. Omdat de vloer antistatisch is, kan deze in kamers met computerapparatuur worden gelegd, zonder hierbij schade aan de apparatuur aan te brengen. Zelfs een korte blootstelling aan verdunde zuren, oliën en vetten beschadigd het oppervlak van deze duurzame en robuuste collectie niet. Dankzij de zeer hoge lichtvastheid zult u lang genieten van de heldere kleuren van deze organische vloer. Ook hebben de Marmoleum Modular vloeren een slipweerstand van R9 en het uitstekende brandgedrag van de categorie Cfl-s1. Kortom: met deze vlamvertragende vloer speel je veilig! Een ander pluspunt is de mogelijkheid om de vloer te combineren met vloerverwarming. Het is over het algemeen geschikt voor vloerverwarming op warm water en kan worden geïnstalleerd over elektrische systemen met een oppervlaktetemperatuur van maximaal 27 ° C.

Technische details
Arrow icon