SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon
Fortelock Industry 2040 ECO "Coins Zwart"Image maximise icon
Image maximise icon
Image maximise icon
Room planner icon
Kamerplanner
Fire sale icon

Dit product is 7 keer gekocht in de laatste 4 weken.

Room planner icon
Kamerplanner
Brand claim
  • Veerkrachtige garage- en industriële vloeren
  • Slipvast en bestand tegen chemicaliën
  • Met geïntegreerd waterafvoersysteem
  • Eenvoudig te leggen kliksysteem
-23 %
€ 12,29 per tegel
€ 9,49per tegel
€ 37,96 per m²
SALE
Delivery icon
Verzend : 

€ 39,95 per bestelling

Delivery time icon
Levertijd tijd: 

7-10 werkdagen, wanneer voorradig

Veilige betaalmethoden
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Fire sale icon

Dit product is 7 keer gekocht in de laatste 4 weken.

Productbeschrijving
Arrow icon

Onze keuze voor uw kamer

Alles over Fortelock Industry 2040 ECO "Coins Zwart"

Fortelock Industry ECO biedt een kostenefficiënte variant van de populaire garagevloer, speciaal ontworpen voor industriële toepassingen. Wat deze vloer echt onderscheidt, is de milieuvriendelijke benadering. De PVC tegels zijn volledig recyclebaar en kunnen aan het einde van hun levensduur door Fortelock gerecycled en hergeperst worden. Dit maakt het een uitstekende keuze voor bedrijven die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan.

De veelzijdigheid van Fortelock Industry ECO is opmerkelijk. Of het nu gaat om fabrieken, magazijnen, garages, of autowerkplaatsen, deze industriële vloer staat zijn mannetje. Hij kan moeiteloos zware belastingen aan, zoals heftrucks (afhankelijk van het model tot wel 1000-1500 kg) en palletwagens (maximaal 1000 kg). Zelfs agressieve stoffen zoals oliën en chemische oplosmiddelen kunnen geen blijvende schade aanrichten en zijn eenvoudig te verwijderen van de hoogwaardige PVC vloer.

Naast de uitstekende duurzaamheid en resistentie tegen belastingen, biedt Fortelock Industry ECO nog meer voordelen. Het is geclassificeerd als moeilijk ontvlambaar volgens de DIN 4102-norm, wat extra veiligheid biedt. Bovendien beschikt het over het handige Air Flow System, met kanalen onder de garage tegels die de vorming van vocht voorkomen en schimmel en rot tegengaan. Dankzij de isolatie van trillingen, warmte en geluid, creëert deze vloer ook een aangename en geconcentreerde werkomgeving.

Om aan uw specifieke stijlvoorkeuren te voldoen, is Fortelock Industry ECO verkrijgbaar in twee kleuren: Klik PVC zwart en grijs. Daarnaast zijn er drie verschillende oppervlaktestructuren beschikbaar, afhankelijk van het model. Kies voor een aantrekkelijke geribbelde afwerking met Fortelock ECO 2010, een glad-generfde afwerking met Fortelock ECO 2020, of een subtiele noppenstructuur met Fortelock ECO 2040. Hiermee kunt u ook eenvoudig afzonderlijke werkgebieden markeren of specifieke looproutes benadrukken.

Kies vandaag nog voor de hoogwaardige Fortelock Industry ECO en geniet van de beste PVC kliktegels garage voor al uw industriële projecten. Voor nog betere opritmogelijkheden en een nog betere uitbreiding van uw garage heeft Fortelock bovendien extra speciaal ontwikkelde producten beschikbaar. Ga voor duurzaamheid, weerstand en veelzijdigheid met Fortelock Industry ECO!

Technische details
Arrow icon