SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon
Fortelock Invisible 2030 ECO "Snake Skin Grijs"Image maximise icon
Fortelock Invisible 2030 ECO "Snake Skin Grijs"Image maximise icon
Image maximise icon
Room planner icon
Kamerplanner
Fire sale icon

Dit product is 21 keer gekocht in de laatste 4 weken.

Room planner icon
Kamerplanner
Brand claim
  • Hoogwaardige industriële vloeren
  • Eenvoudig te leggen met het Interlock-systeem
  • Geschikt voor garage-, woon- of hobbyruimten
  • De ECO variant
-23 %
€ 10,99 per tegel
€ 8,45per tegel
€ 42,25 per m²
SALE
Delivery icon
Verzend : 

€ 39,95 per bestelling

Delivery time icon
Levertijd tijd: 

7-10 werkdagen, wanneer voorradig

Veilige betaalmethoden
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Fire sale icon

Dit product is 21 keer gekocht in de laatste 4 weken.

Productbeschrijving
Arrow icon

Onze keuze voor uw kamer

Alles over Fortelock Invisible 2030 ECO "Snake Skin Grijs"

De praktische industriële PVC vloer Fortelock Invisible ECO staat klaar om alle uitdagingen aan te gaan die een stevige vloer van dit type kan tegenkomen. Het zeer duurzame oppervlak kan zware belastingen weerstaan in zowel industriële als commerciële ruimtes, en de vele voordelen zullen u overtuigen in dit soort omgevingen. Bedek de vloer van uw werkplaats, magazijn of industriële ruimte met een breed scala aan kleuren en zorg ervoor dat u een garagevloer van topkwaliteit heeft zonder in te leveren op een goede uitstraling.

Om ervoor te zorgen dat deze PVC kliktegels u goed van dienst kan zijn, moet deze uiteraard voldoen aan kwaliteitsnormen en een hoge weerstand tonen. Met een totale dikte van 6,7 mm en een gewicht van 1,7 kg per tegel zal dit het geval zijn. U kunt deze PVC tegels voor garages volledig zonder lijm plaatsen. U kunt heftrucks met rubberen banden gebruiken met belastingen tot 1500 kg, of driewielige heftrucks met belastingen tot 1000 kg. Het is ook mogelijk om palletwagens te gebruiken die niet meer dan 1000 kg wegen, inclusief de lading. Als deze hoeveelheden worden overschreden of als de vloer direct wordt blootgesteld aan extreme zonnestralen, adviseert de fabrikant het gebruik van externe lijmen zoals Uzin KR 430, Bostic EPONAL PU 456, Murexin PU 330 of Dipur Polychem om ervoor te zorgen dat deze industriële vloer perfect blijft zitten.

Daarnaast is Fortelock Invisible ECO zeer bestand tegen chemicaliën, wat vooral handig is in industriële gebieden waar de vloer in contact komt met oliën, oplosmiddelen of andere chemische stoffen. Het heeft ook een DIN4102 brandwerend certificaat, dus het is een veilige industriële garage tegels die bijna geen rook zal veroorzaken in geval van brand. Het innovatieve onderste kanaalsysteem Air Flow van Fortelock voorkomt de vorming van bacteriën en schimmel. Het oppervlak stoot ook trillingen, warmte en geluid af, waardoor uw werkruimte, zowel privé als professioneel, een zeer gezellige en stille omgeving wordt.

Fortelock Invisible ECO is verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren. De installatie van deze industriële vloer is uiterst eenvoudig dankzij het innovatieve zelfdragende Lock-System. U hoeft alleen de tegels met een conventionele rubberen hamer aan elkaar te klikken. Kies voor Fortelock Invisible ECO en geniet van een milieuvriendelijke en hoogwaardige vloer voor al uw industriële behoeften.

Technische details
Arrow icon