Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

fotobehang kantoor - zorg voor een comfortabele werksfeer

Het juiste fotobehang kan uw werkomgeving niet alleen visueel verbeteren - een passend ontwerp geeft u motivatie en een goed humeur tijdens een lange en stressvolle werkdag.

Lees verder

Fotobehang Kantoor

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

diverse keuze voor elke smaak

Een goed ingericht kantoor heeft een positief effect op je werk en je concentratie. Het juiste fotobehang kan een productieve sfeer creëren en uw persoonlijke stress verminderen.   

kalmte en rust dankzij fotobehang met bosontwerp

Een fotobehang met bosmotief zorgt voor een rustgevende en stressvrije sfeer. Haal diep adem en ontspan en kijk naar je prachtige fotobehang als de stress weer opkomt. Upgrade het eenvoudige behang om je motivatie te stimuleren en geniet van een smaakvolle werkruimte.        

een skyline nodigt je uit om te dromen - stedelijk behang tegen stress

Wanneer werkstress de overhand krijgt, kan een stijlvol kantoor het verschil maken. Daarom is fotobehang met chique motieven perfect om uw persoonlijke werkruimte visueel te verfraaien. Zo werk je in een goed humeur en gemotiveerd voor de Eiffeltoren of een skyline - bijvoorbeeld met het fotobehang met een New York thema.    

met minimalisme naar productiviteit: fotobehang in een eenvoudig ontwerp

De eenvoud van een subtiel decor voorkomt afleiding en bevordert de concentratie. Eenvoudig fotobehang in onopvallende blauwe en groene tinten is bijzonder geschikt, omdat ze een productieve werkomgeving creëren. Een fotobehang in hout- of steenoptiek en in een trendy marmerdessin zorgt met zijn zachte chic voor een positieve werksfeer en blijkt ook een goedkoop en authentiek alternatief te zijn voor het origineel.          

functionele voordelen van een fotobehang

Het merendeel van fotobehang is gemaakt van vlies. Dit heeft enkel voordelen om uw tevredenheid en veiligheid te garanderen. Naast een indrukwekkende waterbestendigheid en maatvastheid is het vlies fotobehang ook lucht- en dampdoorlatend. Zo geniet je ook na contact met water zonder problemen van je fotobehang. De wandbekleding is ook vlamvertragend. Zowel het bevestigen als het verwijderen gaat snel en eenvoudig, omdat je de muur direct met lijm kunt coaten.        

eenvoudig en snel behangen - fotobehang kantoor

Om je zekerheid te geven bij het installeren van je nieuwe fotobehang, gaan we je kennis laten maken met een paar stappen die je zeker moet volgen.  

Voordat u kunt beginnen, moet u ervoor zorgen dat de ondergrond droog en vlak is, maar ook veerkrachtig en absorberend. Bij oneffenheden deze met de plamuurspatel opvullen en daarna gladstrijken. Bovendien is een gelijkmatige muurkleuring essentieel, anders wordt het resultaat nadelig beïnvloed.   

Bij het behangen dient een kamertemperatuur van ca. 20 ° C te worden aangehouden en tocht moet vermeden worden. Ook voor een nauwkeurige bevestiging van vlies fotobehang blijken dunne, verticale hulplijnen uitermate geschikt, zeker bij gebruik van een waterpas. De lijnen moeten in het midden van de muur beginnen en aan beide kanten met de juiste intervallen doorlopen.   

Het overtollige materiaal kan dan worden afgesneden. Als de afzonderlijke stroken nog in één stuk zijn opgerold, kunt u ze nu met de getekende lijnen uit elkaar knippen. 

Dan dient u de vliesbehanglijm af te werken en in stroken aan te brengen met een lijmrol. Daarna kun je beginnen met het plaatsen van het eerste deel van het fotobehang. Zorg ervoor dat u voldoet aan de richtlijnen en voorkom hiaten en overlappingen. Gebruik de aandrukrol om het behang vanuit het midden naar beneden te drukken. Daarbij moet u de bellen naar buiten rollen. U kunt overtollige pasta afnemen met een vochtige spons. Hetzelfde proces moet worden voortgezet voor de andere tracks. Tot slot laat je het fotobehang drogen bij 20 ° C zonder tocht.   

hoge kwaliteit voor een lage prijs 

Ons assortiment omvat een verscheidenheid aan aantrekkelijke 3D-achtergronden van verschillende fabrikanten, waaronder A.S. Création. Mensen zijn vooral te spreken over de kwaliteit van fotobehang, die elke ruimte omtoveren tot een kalmerende oase van welzijn.   

met a.s. création naar dromerige resultaten

De fabrikant uit Gummersbach heeft de afgelopen jaren veel succes geboekt. Het stijlvolle en gedetailleerde fotobehang van A.S. Création staat garant voor een charmante en stijlvolle verandering van omgeving.   

hou je van een frisse look? ontdek dan de moderne ontwerpen van livingwalls

Livingwalls, de dochteronderneming van A.S. Création, heeft een eigen stijl en maakt zo individuele wandvormgeving mogelijk door innovatieve en stijlvolle ontwerpen die dankzij de hoogwaardige afwerking jarenlang behouden blijven.   

geschikt fotobehang voor uw kantoor in de bricoflor webshop

Ben je overtuigd door de vele voordelen van 3D-behang? Aarzel dan niet en stel uw persoonlijke favorieten uit het BRICOFLOR-assortiment veilig voor een gegarandeerde topprijs - dankzij onze exclusieve beste prijsgarantie

Bij grotere bouwtekeningen raden wij u ook aan om een individuele offerte aan te vragen met de benodigde hoeveelheden, om nog meer geld te besparen.  

Een vriendelijke en bekwame medewerker in onze online winkel beantwoordt graag uw vragen. U kunt contact met ons opnemen via e-mail, telefoon of via ons contactformulier.   

Mis de kans niet en bestel een eersteklas fotobehang met voetbalmotief in de BRICOFLOR online shop!