Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Fotobehang babykamer - dromerig fotobehang voor een recreatieve slaap

Om een rustgevende en harmonieuze sfeer in de babykamer te creëren, moet u letten op het ontwerp van de geschikte muurdecors. Daarom is fotobehang ideaal omdat het tal van optische en functionele voordelen combineert en verkrijgbaar is in verschillende ontwerpen.    

Geen filters geselecteerd
€ 63,95 per fotobehang € 47,96 per fotobehang
Gelijk aan € 9,61 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 105,94 per fotobehang € 79,46 per fotobehang
Gelijk aan € 8,90 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 105,94 per fotobehang € 79,46 per fotobehang
Gelijk aan € 8,90 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 105,94 per fotobehang € 79,46 per fotobehang
Gelijk aan € 8,90 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 341,23 per fotobehang € 255,92 per fotobehang
Gelijk aan € 23,96 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 178,92 per fotobehang € 134,19 per fotobehang
Gelijk aan € 23,96 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 345,06 per fotobehang € 258,80 per fotobehang
Gelijk aan € 23,96 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 172,53 per fotobehang € 129,40 per fotobehang
Gelijk aan € 23,96 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling

Wij bieden u een breed scala aan decors, zodat u de kamer van uw kind kunt ontwerpen volgens uw individuele ideeën.    

Grote selectie voor alle behoeften

Fotobehang staat voor diversiteit. Daarom vindt u in ons assortiment een verscheidenheid aan aansprekende 3D-achtergronden in verschillende dessins, die uw babykamer omtoveren tot een oase van welzijn.  

Hemels ontwerp - fotobehang met een motief

Een magisch fotobehang met sterrenhemel, dat bijzonder effectief is in combinatie met lichte meubels in delicate roze of beige tinten, zorgt voor een goede nachtrust en zoete dromen.   

Wij bieden ook ander fotobehang met verschillende motieven, waaronder een fantasierijk fotobehang met prinsessen, feeën en eenhoorns. Of bekijk voor een avontuurlijke sfeer onze selectie van fotobehang dieren.   

Een speels fotobehang met bloemen zorgt voor harmonie en ontspanning en creëert een rustgevende sfeer in delicate kleurschakeringen. Onder hen vind je ook onze collectie fotobehang paardenbloemen, dat bijzonder geschikt is voor de kleine dromer.     

Eenvoudige ontwerpen voor veiligheid en rust

Als een fotobehang teveel van het goede is, kunt een kijkje nemen naar 3D fotobehang met een simpel design. Of het nu een eenkleurig behang in liefdevolle pasteltinten is of een variant met een patroon met schattige stippen of strepen - de eenvoud van een subtiel decor zorgt voor een rustgevende en veilige sfeer

Fotobehang - veilig, functioneel en geschikt voor elke kamer

In onze online shop vindt u met name vliesbehang, wat een uiterst voordelige optie blijkt te zijn. Enerzijds is het vlies fotobehang zowel vlamvertragend als lucht- en dampdoorlatend . Het heeft ook een indrukwekkende waterbestendigheid en maatvastheid, zodat u ook na jarenlang gebruik en contact met water zonder problemen kunt genieten van uw fotobehang. Het aanbrengen en verwijderen van een vliesbehang gaat snel, veilig en eenvoudig doordat de muur direct met lijm kan worden gecoat.  

Snel en veilig behangen - fotobehang babykamer

Om je zekerheid te geven bij het installeren van je nieuwe fotobehang, gaan we je kennis laten maken met een paar stappen die je zeker moet volgen.  

Voordat u kunt beginnen, moet u ervoor zorgen dat de ondergrond droog en vlak is, maar ook veerkrachtig en absorberend. Bij oneffenheden deze met de plamuurspatel opvullen en daarna gladstrijken. Bovendien is een gelijkmatige muurkleuring essentieel, anders wordt het resultaat nadelig beïnvloed.   

Bij het behangen dient een kamertemperatuur van ca. 20 ° C te worden aangehouden en tocht moet vermeden worden. Ook voor een nauwkeurige bevestiging van vlies fotobehang blijken dunne, verticale hulplijnen uitermate geschikt, zeker bij gebruik van een waterpas. De lijnen moeten in het midden van de muur beginnen en aan beide kanten met de juiste intervallen doorlopen.   

Het overtollige materiaal kan dan worden afgesneden. Als de afzonderlijke stroken nog in één stuk zijn opgerold, kunt u ze nu met de getekende lijnen uit elkaar knippen. 

Dan dient u de vliesbehanglijm af te werken en in stroken aan te brengen met een lijmrol. Daarna kun je beginnen met het plaatsen van het eerste deel van het fotobehang. Zorg ervoor dat u voldoet aan de richtlijnen en voorkom hiaten en overlappingen. Gebruik de aandrukrol om het behang vanuit het midden naar beneden te drukken. Daarbij moet u de bellen naar buiten rollen. U kunt overtollige pasta afnemen met een vochtige spons. Hetzelfde proces moet worden voortgezet voor de andere tracks. Tot slot laat je het fotobehang drogen bij 20 ° C zonder tocht.   

het beste van het beste - fotobehang van beroemde fabrikanten

Ons assortiment omvat een verscheidenheid aan aantrekkelijke 3D-achtergronden van verschillende fabrikanten, waaronder A.S. Création. Andere ouders zijn vooral te spreken over de kwaliteit van fotobehang voor hun baby’s, die elke ruimte omtoveren tot een kalme oase van welzijn.   

Met a.s. création naar dromerige resultaten

De fabrikant uit Gummersbach heeft de afgelopen jaren veel succes geboekt. Het stijlvolle en gedetailleerde fotobehang van A.S. Création staat garant voor een charmante en stijlvolle verandering van omgeving.   

Hou je van een frisse look? ontdek dan de moderne ontwerpen van livingwalls

Livingwalls, de dochteronderneming van A.S. Création, heeft een eigen stijl en maakt zo individuele wandvormgeving mogelijk door innovatieve en stijlvolle ontwerpen die dankzij de hoogwaardige afwerking jarenlang behouden blijven.   

Bestel speels fotobehang voor de babykamer snel en goedkoop online

Ben je overtuigd door de vele voordelen van 3D-behang? Aarzel dan niet en stel uw persoonlijke favorieten uit het BRICOFLOR-assortiment veilig voor een gegarandeerde topprijs - dankzij onze exclusieve beste prijsgarantie

Bij grotere bouwtekeningen raden wij u ook aan om een individuele offerte aan te vragen met de benodigde hoeveelheden, om nog meer geld te besparen.  

Een vriendelijke en bekwame medewerker in onze online winkel beantwoordt graag uw vragen. U kunt contact met ons opnemen via e-mail, telefoon of via ons contactformulier.   

Mis de kans niet en bestel een eersteklas fotobehang met voetbalmotief in de BRICOFLOR online shop!

+ lees meer