Fotobehang bos - voor een rustgevende sfeer

Het geritsel van de wind in de boomtoppen, het getjilp van de vogels en het geritsel van de bladeren - een lees meer

-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 van 238 Producten

Fotobehang met bosmotief: terug naar het begin

Een fotobehang met bosmotief is een echt hoogtepunt voor iedereen die van de natuur houdt. Met dit kalmerende decor heb je de mogelijkheid om een kleine idylle te creëren en de stress van het dagelijks leven te vergeten. Geïnstalleerd in een oogwenk, garandeert dit fotobehang een compleet nieuw woongevoel. Ervaar een nieuwe manier van thuiskomen en creëer een kleine oase van welzijn en een plek om los te laten te midden van de stedelijke levensstijl. U heeft de keuze uit verschillende decors, die allemaal een stukje natuur in  huis brengen en staan voor een harmonieuze sfeer.

een bos vol mogelijkheden: fotobehang met bosmotief voor individuele accenten

Beleef een prachtig boslandschap in verschillende seizoenen, lichte stemmingen en in de meest afgelegen landen. Geniet van de stilte die heerst in de ongerepte natuur en laat u niet storen door de grote stad. U kunt kiezen uit een breed scala aan levensecht fotobehang met bosmotieven, waarmee u de ruimte in een handomdraai in een kleine biotoop kunt veranderen. Maak gebruik van de vele mogelijkheden van het 3D-behang in het bosontwerp en breng uw kamers in harmonie met de natuur

sparren, berken, varens en paddenstoelen

Junglebehang is een beetje exotisch: groene varens, mysterieuze riviergangen, exotische vogels en bloemen en verfrissende watervallen nemen je mee op een expeditie door de jungle. Verschillende loof- en sparrenbossen lijken wat meer inheems, die vooral inspireren door  verschillende tinten groen  en de  subtiele mystiek.  Met de verschillende lichtstemmingen,  gecreëerd door de zonnestralen die door de boomtoppen vallen, kunt u de gewenste sfeer creëren.

Als je het wat excentrieker en mysterieuzer vindt, is een fotobehang met sprookjesbos een goed idee, dat unieke accenten met paddenstoelen, bosdieren en nevelgordijnen oproept. Ook fotobehang met bos in zwart-wit ziet er zeer mystiek uit en is ondanks de natuurlijke vormgeving geschikt voor een moderne en rechtlijnige inrichting.

het speciale effect van een bos fotobehang

Een bos fotobehang inspireert vooral door de  authentieke optiek. Door de speciale verwerking van het 3D-behang met bosmotief heb je het gevoel echt in het bos te zijn. Niet alleen het groene kleurenspectrum staat voor rust, sereniteit en ontspanning, want de dichte boomtoppen zorgen voor een tweede dak dat veiligheid en gezelligheid biedt. Daarom zijn de rustgevende wandbekledingen niet alleen geschikt voor de vier muren thuis, maar ook voor de commerciële sector, dokterspraktijken en wachtruimtes.

waar uw fotobehang met bosmotief van gemaakt is

Het merendeel van de fotobehang in onze online shop  zijn non-woven wallpapers. Ze zijn niet alleen  zeer robuust, maar ook gemakkelijk aan te brengen, omdat je de pasta direct op de muur kunt aanbrengen. Daarnaast kunt u ook een ontspannen sfeer creëren  in de keuken of badkamer met een niet-geweven fotobehang met bosmotief, omdat het dimensioneel stabiel, waterbestendig en lucht- en stoomdoorlatend is. Bovendien is vliesbehang brandvertragend, kan het meestal voorzichtig worden gereinigd en kan het zelfs door sommige fabrikanten  worden hergebruikt. Mocht u op een bepaald moment besluiten een ander behang te kopen in onze online shop, dan kan het oude behang gemakkelijk droog worden gestript.

veelzijdig: fotobehang met bosmotief voor elke ruimte

Naast het hoogwaardige vliesbehang kunt u in onze online shop fotobehang van papier verwachten, dat zich kenmerkt door een lage prijs. Bovendien is papierbehang  bijzonder duurzaam en ademend. Ook voor deuren, plafonds of schuine daken hebben we de bijpassende wandbekleding. En als je het jezelf heel gemakkelijk wilt maken, kunt u gewoon naar ons  zelfklevend behang  grijpen.

eenvoudige installatie - fotobehang bos

Voordat u uw fotobehang of 3D-behang in onze online shop bestelt, moet u uw muren opmeten. Houd er rekening mee dat foto's in verschillende formaten beschikbaar zijn en dat sommige nog op maat moeten worden gemaakt of geknipt. Zoek uit of de fabrikant van uw nieuwe bosfoto-behang stootvoegen of overlappingen aanbeveelt en zorg ervoor dat uw muren zo glad en droog mogelijk zijn. Vooral bij grotere motieven kan het helpen om hulplijnen op de wanden te tekenen.

Als u hebt gekozen voor een papieren behang, moet het behang met de pasta worden bewerkt en ongeveer vijf tot tien minuten worden gedrenkt. Aangezien een fotobehang meestal bestaat uit een non-woven drager, vereenvoudigt dit de toepassing. Het behang  wordt niet met pasta behandeld, maar de muur wordt wel met pasta behandeld. Het materiaal behoudt dus zijn structuur en wordt niet zachter. Hoe breng je een niet-geweven fotobehang met bosmotief aan op de muur?

1. Meng de pasta volgens de bijsluiter en vermijd de vorming van klontjes, omdat deze later zichtbaar kunnen worden op het behang.
2. Plak vervolgens het muuroppervlak met voldoende pasta en zo gelijkmatig mogelijk. Breng de pasta echter niet op de hele muur aan, want dan droogt het voortijdig.
3. Neem de eerste strook behang en plaats deze op de muur- en plafondrand van de hoek waar u begint. Let op de juiste uitlijning, want het eerste stuk is essentieel voor een rechte installatie.
4. Strijk nu het fotobehang van boven naar beneden glad met een behangborstel of -spons.
5. U gaat op dezelfde manier te werk met de volgende banen. U moet er echter wel voor zorgen dat het motief perfect in elkaar zit.
6. Kleine correcties kunnen worden aangepast met een littekenrol en een drukspatel.

fotobehang met bosontwerp van bekende fabrikanten

Hier vindt u een selectie van merkfabrikanten en veelzijdige ontwerpen die u bij andere retailers niet zult vinden. Wij bieden u merkbehang aan tegen een betaalbare prijs en in de hoogste kwaliteit. In onze online shop vindt u fotobehang van A.S. Création en Livingwalls, zij richten zich op briljante kleurweergave en hoge drukkwaliteit

livingwalls: modern behang met een natuurlijke uitstraling

Het merk  Livingwalls  onderscheidt  zich  in zijn veelzijdige collecties met een  innovatief tintje.  Dankzij de  vele samenwerkingen met andere ontwerpers en lifestyle-merken heeft u de mogelijkheid om uw muren te decoreren met hippe ontwerpen en eigentijdse motieven. Het bosfotobehang inspireert ook met zijn actuele vormgeving  en veelzijdige gebruiksmogelijkheden. En het is niet alleen op het gebied van design dat een Livingwalls  behang indruk maakt door zijn  natuurlijkheid, want de  FSC-gecertificeerde wandkleden  worden onder milieuvriendelijke omstandigheden geproduceerd uit de beste grondstoffen en in  energiezuinige productieprocessen.

fotobehang bos online kopen!

Dankzij onze online shop behoort de stress die u vroeger met een verandering van omgeving associeerde tot het verleden. Neem de tijd bij het kiezen van het juiste fotobehang met een bosmotief en beslis pas als je er absoluut zeker van bent. Wij bieden u een selectie aan die u in geen enkele andere speciaalzaak zult vinden en die u zeker nieuwe perspectieven op het gebied van wanddesign zal laten zien.

Als u nog iets nodig heeft voor een succesvolle verandering van het behang, kunt u het eenvoudig toevoegen aan uw winkelwagen door te klikken op "Accessoires" en in een korte tijd kunt u beginnen. Profiteer van onze beste prijs garantie en bespaar uiteindelijk zelfs geld door in onze online shop te kopen. U kunt ook een individuele offerte aanvragen als u een grotere hoeveelheid behang nodig heeft.

Als  u vragen, verzoeken of suggesties heeft, neem dan contact met ons op via ons  contactformulier, bel ons tijdens kantooruren of stuur ons een e-mail. Ons serviceteam helpt u graag bij uw keuze. Wij helpen u graag met het inrichten van uw huis!

Plus icon lees meer