Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

fotobehang tijger - ervaar het wilde leven

Met een fotobehang met tijgers creëer je een sterke en levendige sfeer die zowel natuurlijk als ontspannend is. De verschillende leefruimtes van de tijger lenen zich uitstekend als behangdessins voor zowel warmere als modernere inrichtingsstijlen en abstracte decors en 3D effecten geven het fotobehang met tijger de finishing touch.  

Lees verder

Fotobehang Tijger

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

fotobehang met tijger voor een expressieve muur

Ze behoren tot de gevaarlijkste grote katten ter wereld en zijn tegelijkertijd zo sierlijk. Tijgers zijn de belichaming van perfectie als het om dieren in het wild gaat. Ze versnellen razendsnel als het op jagen aankomt. Met een fotobehang met tijger heb je nu de mogelijkheid om deze prachtige roofdieren direct in je woonkamer te halen. Terwijl je de koninklijke wezens in de dierentuin alleen in gevangenschap ervaart, kun je met een fotobehang de sierlijke dieren in hun natuurlijke habitat ervaren .   

Je hebt de keuze uit zeer authentiek ontworpen behang, fotobehang in zwart en wit, abstracte en grafische dessins , hele pakken tijgers die staan ​​voor een vertrouwde flair, evenals de meest gevarieerde habitats van sneeuw tot savanne.     

decoreer uw woonruimte met tijgers

De leefruimtes van de tijger zijn vandaag de dag nog steeds gevarieerd en kunnen daarom ook voor een grote variatie in wandontwerp zorgen . Ervaar de verschillende plekken waar nog tijgers leven en krijg het gevoel dat je op safari bent. Reis vanaf de bank naar Azië en ontdek de kleurrijke Sumatraanse tijgers in de graslanden of moerassen. De zeer warme decors zijn ideaal voor koloniale of etnisch chique meubels .      

De wat grotere soortgenoot wacht al in de koudere bergen, waar je de Siberische tijger in zijn vertrouwde omgeving kunt ervaren. De iets koelere dessins met lichte achtergronden zijn ook ideaal voor moderne en lineaire interieurs . Het bijzondere fotobehang met tijger geeft je het gevoel in de verschillende leefgebieden van de tijger te zijn.     

Fotobehang tijgers - creëer een 3d effect op uw muur

Een fotobehang met een tijger is een effectbehang waardoor de dieren dichtbij genoeg lijken om aan te raken. Zo geef je de kamer in een mum van tijd een compleet nieuw gezicht. Motieven die zo realistisch lijken dat je jezelf op verschillende plaatsen kunt zien, zijn een garantie voor een nieuwe woonervaring. Vergeet de sombere muren en blaas nieuw leven in de kamers. Met een fotobehang met tijger heb je de kans om unieke impressies op de muren te brengen en iets compleet nieuws te creëren. Dankzij de verschillende soms meer en soms minder uitgestrekte landschappen en achtergronden kun je met een fotobehang met tijger zelfs de kamer groter en opener laten lijken. De tinten en contrasten zorgen voor de bijzondere driedimensionale effecten.            

sumatra tijger of siberische tijger: materialen van een fotobehang met tijgers

In onze online shop vind je vooral fotobehang gemaakt van vlies. Dit maakt het niet alleen gemakkelijker om te bevestigen, aangezien een vliesbehang zeer maatvast is, waardoor u de lijm direct op de muur kunt aanbrengen, maar het geeft u ook enkele voordelen wat betreft functionaliteit. Dankzij de waterbestendigheid en de lucht- en dampdoorlatendheid kun je bijvoorbeeld de keuken of badkamer versieren met een fotobehang met tijger. Het meeste vlies fotobehang kun je zonder problemen schoonmaken met een vochtige doek. En ook voor uw veiligheid wordt gezorgd, want vliesbehang is vlamvertragend . En mocht u op een gegeven moment toch een nieuw 3D behang uit onze online shop kiezen, dan is het vliesbehang met tijger eenvoudig te verwijderen .         

bali, sumatra of siberië: een fotobehang met tijger voor elke kamer

Naast het hoogwaardige vliesbehang vind je in onze online shop ook fotobehang van papier. Deze worden niet alleen gekenmerkt door de lage prijs, maar het is ook zeer ademend en heeft een goede milieubalans. Om uw kamers consequent smaakvol te maken, bieden wij ook het juiste deurbehang aan. Een fotobehang met tijger, bijvoorbeeld in de vorm van panelen, is ook geschikt voor meer ongebruikelijke plekken zoals het plafond of schuine plafonds of de projectruimte en commerciële ruimtes zoals hotels, bars of cafés.            

bevestig eenvoudig een fotobehang met tijgers aan de muur

Voordat u op zoek gaat naar het juiste fotobehang met tijger, dient u de te behangen wanden op te meten en na te denken waar het centrale motief moet komen. De foto wallpapers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en formaten en kunnen dus ook individueel geplaatst worden. Er moet ook worden opgemerkt dat sommige muuroutfits nog in elkaar moeten worden gezet en op maat moeten worden gesneden . Het liefst tekent u met potlood en waterpas richtlijnen op de muren om uw nieuwe fotobehang met Tiger zo nauwkeurig mogelijk te positioneren.          

Als u een fotobehang van papier heeft gekozen , moet de achterkant van het behang met de lijm worden bewerkt en ongeveer vijf tot tien minuten worden geweekt. Wanneer je kiest voor een vlies fotobehang met tijger, breng je de lijm eenvoudig rechtstreeks op de muur aan . Hiervoor heeft u alleen de standaard gebruiksvoorwerpen nodig , die u deels in onze online shop onder “accessoires” kunt vinden. Zorg ervoor dat uw muren zo glad en droog mogelijk zijn en ga na of de fabrikant van uw 3D-behang aanbeveelt om aan te sluiten of te overlappen . De volgende stappen helpen je bij het bevestigen van je nieuwe vliesbehang met Tiger:        

1. Meng de pasta met voldoende water en voorkom klonten
2. Verdeel de pasta gelijkmatig over de muur. Doe dit nog niet op het hele muuroppervlak; de pasta in het achterste deel zal dan al voortijdig drogen.  
3. Neem de eerste rol behang en plaats deze op de rand van de muur en het plafond binnen het bewerkte gebied en strijk deze glad op de muur met een behangborstel of een spons . Let op een exacte uitlijning, aangezien dit fundamenteel is voor de volgende stukken.   
4. Ga op dezelfde manier te werk met de volgende stroken behang, waarbij u ervoor moet zorgen dat het motief altijd perfect in elkaar grijpt. 
5. Littekens of luchtbellen kunnen worden gladgestreken met een littekenroller en een drukspatel, uitsteeksels kunnen precies op de rand van de muur worden afgesneden.

fotobehang met tijger van beroemde fabrikanten

In onze online shop vindt u een ruim aanbod aan hoogwaardig fotobehang die niets aan uw wensen overlaat. Bij onze fabrikanten staat kwaliteit altijd voorop. Verzeker uzelf van hoogwaardige versies van  fotobehang met tijger, die een individuele touch uitstralen en zorgen voor een bijzondere uitstraling van het interieur. Zowel het traditionele bedrijf A.S. Création als het merk Livingwalls staan ​​tot uw beschikking. 

fotobehang met tijgers van livingwalls: innovatief, creatief en modern

Het modieuze merk Livingwalls heeft frisse ontwerpen in haar verschillende collecties. De talrijke samenwerkingen met andere bekende fabrikanten, designers en lifestyle-merken zorgen voor verschillende invloeden die terugkomen in de collecties. Livingwalls maakt echter niet alleen indruk met zijn zeer moderne en eigentijdse ontwerpen , maar hecht ook veel belang aan een milieuvriendelijke productie. De grondstoffen worden gewonnen uit ethisch en maatschappelijk verantwoord bosbeheer en de gemoderniseerde productieprocessen zorgen voor een energiezuinige productie .         

bestel een fotobehang met tijgers gemakkelijk online!

Met onze online winkel heb je nieuwe ervaringen als het gaat om een ​​verandering van omgeving. Met onze expertise proberen we uw verandering van omgeving zo gemakkelijk mogelijk te makenNeem de tijd die u nodig heeft en kies uit een groot assortiment fotobehang.       

Met een aankoop in onze online shop bespaar je niet alleen tijd en moeite, maar dankzij onze beste prijsgarantie bespaar je ook geld. Mocht u veel behang nodig hebben, dan kunt u ook een individuele offerte aanvragen .    

Mocht u vragen, wensen of suggesties hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Neem tijdens kantooruren telefonisch contact met ons op en bespreek uw zorgen rechtstreeks met een van onze gekwalificeerde medewerkers. Als alternatief kunt u ons een e-mail sturen of ons contactformulier invullen . Vertel ons uw bezorgdheid en wij nemen kort daarna contact met u op. Wij adviseren u graag over alle aspecten van fotobehang met tijger en horen graag van u!