Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Fotobehang graffiti - urban blikvanger voor uw muur

Hoewel het door sommige mensen als vandalisme wordt bestempeld, heeft graffiti voor velen de status van kunstvorm. De zogenaamde street art wordt gezien als een persoonlijk of politiek statement en helpt de sproeiers om hun creativiteit de vrije loop te laten - maar dit gebeurt meestal illegaal.   

Geen filters geselecteerd
€ 63,95 per fotobehang € 47,96 per fotobehang
Gelijk aan € 5,16 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 105,95 per fotobehang € 79,46 per fotobehang
Gelijk aan € 7,96 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 105,95 per fotobehang € 79,46 per fotobehang
Gelijk aan € 7,96 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 105,94 per fotobehang € 79,46 per fotobehang
Gelijk aan € 8,90 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 89,46 per fotobehang € 67,10 per fotobehang
Gelijk aan € 23,96 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 479,25 per fotobehang € 359,44 per fotobehang
Gelijk aan € 23,96 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 479,25 per fotobehang € 359,44 per fotobehang
Gelijk aan € 23,96 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 345,06 per fotobehang € 258,80 per fotobehang
Gelijk aan € 23,96 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 172,53 per fotobehang € 129,40 per fotobehang
Gelijk aan € 23,96 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 172,53 per fotobehang € 129,40 per fotobehang
Gelijk aan € 23,96 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling

De kleurrijke graffitimotieven sieren tegenwoordig niet alleen openbare ruimtes, maar ook tal van wandbekleding, waaronder het 3D-behang. Zo bloeit de muur uit tot een creatieve blikvanger die elke ruimte betovert met zijn urban flair.      

street art voor een modern interieur

Kleurrijke ontwerpen, inspirerende uitspraken, levensechte motieven: het fotobehang met graffiti is verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren en vormen om de eigenheid en creativiteit van de moderne kunstvorm te onderstrepen.   

Aan de hand van een moderne steen of beton blik, komt het stedelijke motief tot zijn recht. Gecombineerd met rustieke meubels en nostalgische metalen borden creëer je de trendy loft-look in industriële stijl. Als alternatief kunt u het intense kleurenthema van het graffiti- behang onderstrepen met een bijpassend interieur.         

Vooral in een tienerkamer maakt het fotobehang met graffiti een individueel statement en is daardoor ideaal voor jonge trendsetters.    

de functionele voordelen van een fotobehang

In het assortiment van onze online shop vind je voornamelijk vliesbehang dat je tal van voordelen biedt. Enerzijds is vliesbehang vlamvertragend, waterafstotend en maatvast. Bovendien heeft een fotobehang van vlies van een indrukwekkende lucht- en dampdoorlatendheid. U kunt dus ook na jarenlang gebruik en contact met water zonder problemen genieten van het vliesbehang.  

eenvoudig en snel behangen - fotobehang met graffiti

Om je zekerheid te garanderen bij het installeren van je nieuwe 3D wallpaper, gaan we je kennis laten maken met een paar stappen die je zeker moet volgen.  

Voordat u kunt beginnen, moet u ervoor zorgen dat de ondergrond droog en vlak is, maar ook veerkrachtig en absorberend. Bij oneffenheden deze met de plamuurspatel opvullen en daarna gladstrijken. Bovendien is een gelijkmatige muurkleuring essentieel, anders wordt het resultaat nadelig beïnvloed.   

Bij het behangen dient een kamertemperatuur van ca. 20 ° C te worden aangehouden en tocht te vermijden. Ook voor een nauwkeurige bevestiging van het vlies fotobehang blijken dunne, verticale hulplijnen uitermate geschikt, zeker wanneer je gebruik maakt van een waterpas. De lijnen moeten in het midden van de muur beginnen en aan beide kanten met de juiste intervallen doorlopen.   

Het overtollige materiaal kan dan worden afgesneden. Als de afzonderlijke stroken nog in één stuk zijn opgerold, kunt u ze nu met de getekende lijnen uit elkaar knippen. 

Dan dient u de vliesbehanglijm af te werken en in stroken aan te brengen met een lijmrol. Daarna kun je beginnen met het plaatsen van het eerste deel van het fotobehang. Zorg ervoor dat u voldoet aan de richtlijnen en voorkom hiaten en overlappingen. Gebruik de aandrukrol om het behang vanuit het midden naar beneden te drukken. Daarbij moet u de bellen naar buiten rollen. U kunt overtollige pasta afnemen met een vochtige spons. Hetzelfde proces moet worden voortgezet voor de andere tracks. Tot slot laat je het fotobehang drogen bij 20 ° C zonder tocht.   

hoge kwaliteit voor een lage prijs - beroemde fabrikanten van eersteklas fotobehang

In ons assortiment vind je een ruim aanbod aan kwalitatief hoogstaand en modern fotobehang van diverse fabrikanten , waaronder A.S. Création. U vindt er ook een verscheidenheid aan decors in graffitidesign, die elk gebied betoveren met hun stedelijke flair en de basis vormen voor een individuele oase van welzijn.   

met a.s. création naar dromerige resultaten

De fabrikant uit Gummersbach heeft de afgelopen jaren veel succes geboekt. Het stijlvolle en gedetailleerde fotobehang van A.S. Création staat garant voor een charmante en stijlvolle verandering van omgeving.   

ontdek dan de moderne ontwerpen van livingwalls

Livingwalls, de dochteronderneming van A.S. Création, heeft een eigen stijl en maakt zo individuele wandvormgeving mogelijk door innovatieve en stijlvolle ontwerpen die dankzij de hoogwaardige afwerking jarenlang behouden blijven.   

bestel modern fotobehang met graffiti online!

Plan je een verbouwing en bent je nog op zoek naar een passende optie voor de vormgeving van jouw wanden? Dan is fotobehang met graffiti precies de juiste oplossing voor jou. Het combineert een creatief en trendy design met tal van praktische voordelen die samenkomen in een innovatief productieproces. Mis de kans niet en stel uw persoonlijke favorieten uit het BRICOFLOR-assortiment veilig voor een gegarandeerde topprijs, dankzij onze exclusieve beste prijsgarantie

Voor grotere bouwtekeningen raden we u ook aan om een individuele offerte aan te vragen, met vermelding van het benodigde aantal, om nog meer geld te besparen.  

Een vriendelijke en bekwame medewerker in onze online winkel beantwoordt graag uw vragen. U kunt contact met ons opnemen via e-mail, telefoon of via ons contactformulier.   

+ lees meer