Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

fotobehang marmer - een vleugje luxe

Gemarmerde muren zijn al jaren een onmisbaar onderdeel van de wereld van modern interieurdesign. Van simpele details in de keuken en badkamer tot fijn textiel met een marmerlook en gemarmerde vloeren - natuursteen lijkt overal aanwezig te zijn.  

Lees verder

Fotobehang Marmer

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Een spannende verandering in de kamerinrichting is het fotobehang met marmer, dat in een mum van tijd hoge kwaliteit en stijl op je muur tovert. Naast een aansprekend design profiteert het 3D-behang ook van tal van andere fascinerende voordelen die de moderne wandbekleding omtoveren tot een praktische alleskunner.      

het edele ontwerp van een marmer fotobehang

Een fotobehang in marmerlook belichaamt luxe, design en esthetiek. Je hebt de keuze tussen verschillende dessins in een breed scala aan kleuren , van klassieke witte decors tot speelse pastelkleurvarianten en opvallende opties in donkere tinten. Er zijn geen grenzen aan uw individuele ontwerp- en combinatiemogelijkheden. Om een ​​bijzonder elegant effect te bereiken, kunt u eenvoudige versies upgraden met gouden accenten en lederen interieurs.  

Of het nu als optisch hoogtepunt in de badkamer of als trendbewuste basis in de jeugdkamer is, een 3D-marmerbehang vormt in elke ruimte een basis voor een smaakvol en modern interieur .    

fotobehang - meer dan alleen een passend ontwerp

Fotobehang staat voor variatie en hoge kwaliteit op elk gebied, dus ze bieden enkele praktische voordelen waardoor ze de ideale optie zijn voor een smaakvol en stabiel muurontwerp. In onze online shop vind je voornamelijk vliesbehang dat zowel vlamvertragend is als lucht- en dampdoorlatend. Daarnaast is vliesbehang uitermate waterafstotend en maatvast waardoor je ook na jarenlang gebruik en contact met water kunt genieten van de wandbekleding. Het vliesbehang is daarom de perfecte optie voor aan de muur in de keuken en badkamer. Installatie en verwijdering vergen ook weinig tijd en moeite, omdat de muur direct met pasta kan worden gecoat.    

stap voor stap naar je nieuwe droommuur

Om je zekerheid te geven bij het installeren van je nieuwe fotobehang, gaan we je kennis laten maken met een paar stappen die je zeker moet volgen.  

Voordat u kunt beginnen, moet u ervoor zorgen dat de ondergrond droog en vlak is, maar ook veerkrachtig en absorberend. Bij oneffenheden deze met de plamuurspatel opvullen en daarna gladstrijken. Bovendien is een gelijkmatige muurkleuring essentieel, anders wordt het resultaat nadelig beïnvloed.   

Bij het behangen dient een kamertemperatuur van ca. 20 ° C te worden aangehouden en tocht moet vermeden worden. Ook voor een nauwkeurige bevestiging van vlies fotobehang blijken dunne, verticale hulplijnen uitermate geschikt, zeker bij gebruik van een waterpas. De lijnen moeten in het midden van de muur beginnen en aan beide kanten met de juiste intervallen doorlopen.   

Het overtollige materiaal kan dan worden afgesneden. Als de afzonderlijke stroken nog in één stuk zijn opgerold, kunt u ze nu met de getekende lijnen uit elkaar knippen. 

Dan dient u de vliesbehanglijm af te werken en in stroken aan te brengen met een lijmrol. Daarna kun je beginnen met het plaatsen van het eerste deel van het fotobehang. Zorg ervoor dat u voldoet aan de richtlijnen en voorkom hiaten en overlappingen. Gebruik de aandrukrol om het behang vanuit het midden naar beneden te drukken. Daarbij moet u de bellen naar buiten rollen. U kunt overtollige pasta afnemen met een vochtige spons. Hetzelfde proces moet worden voortgezet voor de andere tracks. Tot slot laat je het fotobehang drogen bij 20 ° C zonder tocht.   

hoogwaardig fotobehang van de beste fabrikanten

Ons assortiment omvat een verscheidenheid aan aantrekkelijke 3D-achtergronden van verschillende fabrikanten, waaronder A.S. Création. Onze klanten zijn vooral te spreken over de kwaliteit van fotobehang met marmermotieven, die elke ruimte omtoveren tot een luxueuse oase van welzijn.   

met a.s. création naar dromerige resultaten

De fabrikant uit Gummersbach heeft de afgelopen jaren veel succes geboekt. Het stijlvolle en gedetailleerde fotobehang van A.S. Création staat garant voor een charmante en stijlvolle verandering van omgeving.   

hou je van een frisse look? ontdek dan de moderne ontwerpen van livingwalls

Livingwalls, de dochteronderneming van A.S. Création, heeft een eigen stijl en maakt zo individuele wandvormgeving mogelijk door innovatieve en stijlvolle ontwerpen die dankzij de hoogwaardige afwerking jarenlang behouden blijven.   

luxe fotobehang met marmer eenvoudig en goedkoop online bestellen!

Ben je overtuigd door de vele voordelen van 3D-behang? Aarzel dan niet en stel uw persoonlijke favorieten uit het BRICOFLOR-assortiment veilig voor een gegarandeerde topprijs - dankzij onze exclusieve beste prijsgarantie

Bij grotere bouwtekeningen raden wij u ook aan om een individuele offerte aan te vragen met de benodigde hoeveelheden, om nog meer geld te besparen.  

Een vriendelijke en bekwame medewerker in onze online winkel beantwoordt graag uw vragen. U kunt contact met ons opnemen via e-mail, telefoon of via ons contactformulier.   

Mis de kans niet en bestel een eersteklas fotobehang met voetbalmotief in de BRICOFLOR online shop!