Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail [email protected]

fotobehang skyline - grenzeloze ontwerpperspectieven

Van het stedelijke tintje van de skyline van New York, Shanghai of Tokio tot de romantische flair van de Parijse horizon tot de architectonische hoogstandjes die het panorama van Londen biedt - het motief van een skyline is gewoonweg adembenemend.     

Lees verder

Fotobehang Skyline

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Het motief van een skyline is al jaren een moderne en trendy optie voor het upgraden van interieurdesign. De prachtige wolkenkrabbers van de mooiste metropolen sieren details als posters of muurtatoeages, maar zijn nu ook terug te vinden als motief voor hele 3D-achtergronden. Zo maak je van je muur een spannende blikvanger waar je jarenlang plezier van zult hebben.     

de wereld aan je voeten

Als je het woord skyline hoort, denk je aan het legendarische uitzicht over de gebouwen van Manhattan. Met een perfect uitzicht over de Big Apple, kun je je vergapen aan de indrukwekkende wolkenkrabbers van de stad die nooit slaapt door het fotobehang met New York motief.    

Maar ook andere metropolen bieden prachtige skylines - of het nu het uitzicht over de Big Ben en de London Eye is of het dromerige panorama van de stad van de liefde, waar je kunt genieten van de romantische sfeer van de Eiffeltoren. 

Het fotobehang met skyline is zeer geschikt als behang voor jeugd- en woonkamers.    

fotobehang - niet alleen een mooi design

Fotobehang staat voor variatie en hoge kwaliteit op elk gebied, dus ze bieden enkele praktische voordelen waardoor ze de ideale optie zijn voor een smaakvol en stabiel muurontwerp. In onze online shop vind je voornamelijk vliesbehang dat enerzijds vlamvertragend is en anderzijds lucht- en dampdoorlatend . Daarnaast is een vlies fotobehang uitermate waterafstotend en maatvast waardoor je ook na jarenlang gebruik en contact met water kunt genieten van de wandbekleding. Het vliesbehang is daarom de perfecte optie voor aan de muur in de keuken en badkamer. Installatie en verwijdering vergen ook weinig tijd en moeite , omdat de muur direct met pasta kan worden gecoat.    

vliegensvlug behangen - fotobehang stad

Om je zekerheid te geven bij het installeren van je nieuwe fotobehang, gaan we je kennis laten maken met een paar stappen die je zeker moet volgen.  

Voordat u kunt beginnen, moet u ervoor zorgen dat de ondergrond droog en vlak is, maar ook veerkrachtig en absorberend. Bij oneffenheden deze met de plamuurspatel opvullen en daarna gladstrijken. Bovendien is een gelijkmatige muurkleuring essentieel, anders wordt het resultaat nadelig beïnvloed.   

Bij het behangen dient een kamertemperatuur van ca. 20 ° C te worden aangehouden en tocht moet vermeden worden. Ook voor een nauwkeurige bevestiging van vlies fotobehang blijken dunne, verticale hulplijnen uitermate geschikt, zeker bij gebruik van een waterpas. De lijnen moeten in het midden van de muur beginnen en aan beide kanten met de juiste intervallen doorlopen.   

Het overtollige materiaal kan dan worden afgesneden. Als de afzonderlijke stroken nog in één stuk zijn opgerold, kunt u ze nu met de getekende lijnen uit elkaar knippen. 

Dan dient u de vliesbehanglijm af te werken en in stroken aan te brengen met een lijmrol. Daarna kun je beginnen met het plaatsen van het eerste deel van het fotobehang. Zorg ervoor dat u voldoet aan de richtlijnen en voorkom hiaten en overlappingen. Gebruik de aandrukrol om het behang vanuit het midden naar beneden te drukken. Daarbij moet u de bellen naar buiten rollen. U kunt overtollige pasta afnemen met een vochtige spons. Hetzelfde proces moet worden voortgezet voor de andere tracks. Tot slot laat je het fotobehang drogen bij 20 ° C zonder tocht.   

geraffineerde producten voor een geweldige prijs

Ons assortiment omvat een verscheidenheid aan aantrekkelijke 3D-achtergronden van verschillende fabrikanten, waaronder A.S. Création. Consumenten zijn vooral te spreken over de kwaliteit van fotobehang met stadsmotieven, die elke ruimte omtoveren tot een hippe oase van welzijn.   

met a.s. création naar dromerige resultaten

De fabrikant uit Gummersbach heeft de afgelopen jaren veel succes geboekt. Het stijlvolle en gedetailleerde fotobehang van A.S. Création staat garant voor een charmante en stijlvolle verandering van omgeving.   

hou je van een frisse look? ontdek dan de moderne ontwerpen van livingwalls

Livingwalls, de dochteronderneming van A.S. Création, heeft een eigen stijl en maakt zo individuele wandvormgeving mogelijk door innovatieve en stijlvolle ontwerpen die dankzij de hoogwaardige afwerking jarenlang behouden blijven.   

bestel fotobehang met skyline eenvoudig en snel online!

Ben je overtuigd door de vele voordelen van 3D-behang? Aarzel dan niet en stel uw persoonlijke favorieten uit het BRICOFLOR-assortiment veilig voor een gegarandeerde topprijs - dankzij onze exclusieve beste prijsgarantie

Bij grotere bouwtekeningen raden wij u ook aan om een individuele offerte aan te vragen met de benodigde hoeveelheden, om nog meer geld te besparen.  

Een vriendelijke en bekwame medewerker in onze online winkel beantwoordt graag uw vragen. U kunt contact met ons opnemen via e-mail, telefoon of via ons contactformulier.   

Mis de kans niet en bestel een eersteklas fotobehang met voetbalmotief in de BRICOFLOR online shop!