Fotobehang strand - neem het vakantiegevoel mee naar huis

Met een  fotobehang  m…

lees meer
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 van 165 Producten

Fotobehang met strandmotief: zomer, zon en meer

In de wereld van vandaag moet alles zo snel gebeuren en is er nauwelijks tijd om echt te ontspannen. Dit is nu eindelijk voorbij, want een fotobehang met een strandmotief brengt de vakantie en de lang verwachte ontspanning naar huis - niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door.

Een fotobehang is snel en eenvoudig te bevestigen, zodat u dankzij de fotorealistische decoraties in een handomdraai  van het echte vakantiegevoel kunt genieten. Ontspan je na een lange werkdag en trakteer jezelf op de vrije tijd die je al lang hebt verdiend. Met de adembenemende 3D-effecten  van een fotobehang met strandmotief creëert u uw eigen kleine paradijs binnen uw eigen vier muren .

van de bahama's tot hawaii - exotisch fotobehang met strandmotief

Kristalhelder water, wit zand en palmbomen tegen een blauwe, zonnige hemel - zo stelt u zich het perfecte strand voor, dat door talrijke behangfabrikanten als motief voor een fotobehang wordt gebruikt. Je hebt nauwelijks tijd om op vakantie te gaan, maar je wilt echt naar het strand? Of wilt u gewoon het hele jaar door genieten van deze bijzondere vakantiesfeer. Breng dan  gewoon  de stranden van deze wereld  met een 3D-behang of een fotobehang met strandmotief naar huis en  schakel uit. De wandkleden worden veredeld door zonsondergangen  en romantische lichtstemmingen, eenzame loopbruggen, hangmatten, schepen of strandhuisjes.

Of het nu gaat om Maui, de Seychellen of Barbados - vooral de exotische muurjurken met strandmotieven zorgen voor een exclusieve ambiance om te genieten en te ontspannen. Ontwerp slechts één hoek van het interieur met een exotische, warme flair of maak van uw hele appartement een vakantieparadijs. Beleef een wit zandstrand en een azuurblauwe zee, terwijl het buiten grijs en koud is.

daar en daar: fotobehang met strandmotief voor een harmonieuze sfeer

Naast de exotische muurjurken vindt u in onze online shop ook fotobehang met Oostzeemotief. Dit behang heeft een zeer ontspannend effect, alleen al  door het zeer delicate kleurenpalet. Duinen, door de wind bewogen grassen en het heldere blauw van de lucht en de zee vormen de perfecte omlijsting voor een smaakvolle inrichting. Met een fotobehang met een strandmotief van iets meer inheemse stranden  kunt u  een  zeer harmonieuze, heldere en heldere sfeer  creëren, zodat u in de verte het gebrul van de zee kunt horen.

Met een fotobehang krijg je niet alleen thuis een behang, maar ook een echte eyecatcher. Dankzij de hoge kwaliteit van de afwerking en de printkwaliteit ziet een 3D-behang er bedrieglijk uit , zodat u het gevoel heeft dat u direct het strandlandschap kunt betreden - mooie stranden binnen handbereik en ook de indruk van afstand en afstand. Maak gebruik van de vele mogelijkheden die dit effect u biedt en ontwerp uw muren naar wens met een fotobehang met stranddesign.

materiaal & zorg - fotobehang strand

Het meeste fotobehang bestaat uit vlies. Dit heeft niet alleen het voordeel dat u de  pasta direct op de muur  kunt  aanbrengen,  maar heeft ook enkele functionele voordelen. U kunt  bijvoorbeeld een beetje maritieme flair aan uw keuken of badkamer toevoegen  met een fotobehang met een strandmotief, omdat de behangpapieren  waterbestendig zijn en lucht- en stoomdoorlatend. Bovendien heeft vliesbehang een ideale maatvastheid, wat betekent dat het behang niet kromtrekt en  zeer robuust  is. En ook voor uw veiligheid is gezorgd, want vliesbehang is vlamwerend. Mocht u op een bepaald moment besluiten om een nieuw behang te kopen in onze online shop, dan kan het oude behang gemakkelijk worden verwijderd als het droog is.

In onze online shop kunt u ook een paar fotobehang van papier verwachten , die niet alleen heel redelijk geprijsd zijn, maar ook milieuvriendelijk en ademend.  Ook deuren, plafonds of dakhellingen kunnen worden vormgegeven met een fotobehang met strandmotief.

hoe zet je een fotobehang met strandmotief op de muur

Het bijzondere voordeel van vliesbehang  is dat u de  pasta direct op de muur kunt aanbrengen en dat u geen last heeft van de vervelende inweektijd. Het is het beste om uw muren op te meten voordat u uw fotobehang bestelt en ervoor te zorgen dat er verschillende formaten fotobehang   beschikbaar zijn en dat sommige nog op maat  moeten worden gemaakt of  geknipt.  Hiervoor zijn er vaak gidsen op het behang. Zorg ervoor dat uw muren zo glad en droog mogelijk  zijn en trek indien nodig  geleidingslijnen  op de muren . Zorg er in ieder geval voor dat  de fabrikant van uw fotobehang met een strandmotief   aanbeveelt om het te bevestigen met een stuikverbinding of overlappend.  Voor de toepassing heeft u alleen het  gebruikelijke gereedschap  nodig , waarvan u er enkele kunt vinden in onze online shop onder het item "behangaccessoires".

Om een fotobehang met strandmotief van fleece aan de muur te brengen:

1. Meng de pasta volgens de bijsluiter.  Zorg ervoor dat erbij het mengen geen klontjes ontstaan, want die kunnen later lelijk worden op het behang.
2. Verdeel de pasta gelijkmatig over de muur. Begin aan de linkerkant van de muur. Werk de hele muur nog niet af, zodat de pasta niet voortijdig droogt.
3. Neem nu de eerste strook behang en leg deze precies op de muur en de plafondrand van het geplakte gebied en strijk het decor met de behangborstel of een spons glad op de muur.
4. Ga op dezelfde manier te werk voor de volgende banen. U moet er echter wel voor zorgen dat het motief perfect in elkaar grijpt, zodat het  beeld niet verschuift.
5. Littekens of luchtbellen kunnen worden gladgestreken met een littekenrol en een drukspatel.

hoge resolutie: fotobehang met strandontwerp van gerenommeerde fabrikanten

In onze online shop vindt u een aantal  gerenommeerde fabrikanten, die een rijk portfolio aan fotobehang met strandmotief presenteren. Kies de fabrikant die aan uw verwachtingen voldoet en krijg kwalitatief hoogstaand behang met aansprekende designs voor uw huis. U vindt er niet alleen jonge merken zoals Livingwalls, die indruk maken met zeer modieuze decors, maar ook het traditionele bedrijf A.S. Création, die veel belang  hecht aan een hoge afdrukkwaliteit

livingwalls: fotobehang met strandvormgeving voor frisse wind in jouw vier muren

Het merk Livingwalls overtuigt met zeer moderne behangcreaties voor  eigentijds en modieus wonen. De frisse en innovatieve ontwerpen die de stijlbewuste fabrikant in zijn collecties presenteert, staan garant voor fotobehang met een liefde voor details die een frisse wind door het interieur waaien. Livingwalls is ook afhankelijk van grondstoffen uit  ethische bosbouw en energiezuinige productie.

koop uw nieuwe fotobehang met strandmotief relaxed online

In onze online shop vindt u aantrekkelijk fotobehang en 3D-behang met standmotief en profiteert u bij aankoop van onze diensten. Kies uit producten die je nergens anders in zo'n uitgebreid assortiment vindt en  neem de tijd om het juiste fotobehang te vinden. Met een aankoop in onze online shop bespaart u niet alleen tijd en zenuwen, want dankzij onze beste prijsgarantie  krijgt u  goedkoop fotobehang van een hoge kwaliteit. Als u een groter bouwproject plant, kunt u een  individuele offerte aanvragen.

Als er tijdens het bestelproces vragen, verzoeken of suggesties opduiken, staat ons serviceteam u graag te woord. Neem tijdens kantooruren telefonisch contact met ons op  en bespreek uw verzoek met een van onze medewerkers. U kunt ons ook een e-mail sturen  of ons contactformulier invullen, waarna een van onze medewerkers contact met u opneemt. Wij adviseren u graag over alle aspecten van fotobehang met strandmotieven en horen graag van u!

Plus icon lees meer