Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

fotobehang vliegtuig - behang om mee op te stijgen

Met een spannend fotobehang met vliegtuigmotief creëer je grenzeloze vrijheid, die je aanmoedigt om meteen op pad te gaan en de wereld te ontdekken. Zo geef je je huis een persoonlijk tintje en toon je jouw gevoel voor avontuur.   

Geen filters geselecteerd
€ 479,25 per fotobehang € 359,44 per fotobehang
Gelijk aan € 23,96 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 89,46 per fotobehang € 67,10 per fotobehang
Gelijk aan € 23,96 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 89,46 per fotobehang € 67,10 per fotobehang
Gelijk aan € 23,96 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 89,46 per fotobehang € 67,10 per fotobehang
Gelijk aan € 23,96 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 89,46 per fotobehang € 67,10 per fotobehang
Gelijk aan € 23,96 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 399,38 per fotobehang € 299,54 per fotobehang
Gelijk aan € 23,96 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 479,25 per fotobehang € 359,44 per fotobehang
Gelijk aan € 23,96 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling
€ 345,06 per fotobehang € 258,80 per fotobehang
Gelijk aan € 23,96 / m²
Verzend : € 7,95 per bestelling

Raak in de wolken met het hemelse ontwerp van een fotobehang met een vliegtuig. Verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, het fotobehang belichaamt veelzijdigheid en vrijheid op elk gebied. De spannende look ontmoet tal van fascinerende voordelen, waardoor het 3D behang onmisbaar is voor een smaakvol en stijlbewust interieur.    

muurontwerp voor kleine avonturiers en globale reizigers

Laat het lijken alsof je de wereld rondreist met een vliegtuigfotobehang. Het vliegtuigmotief is bijzonder geschikt als optie voor wanddecoratie in de woon- of slaapkamer.     

Met een 3D behang met een vliegtuig opent u ook op het gebied van interieurdesign onbegrensde perspectieven. Gecombineerd met een eenvoudig interieur in natuurlijke tinten, bloeit het 3D-behang op tot een blikvanger van de kamer, terwijl een dessin in sterke nuances voor een individuele toets zorgt.   

Het fotobehang met vliegtuigmotief is ook verkrijgbaar in een zwart-witte versie, wat bijzonder effectief is in combinatie met rode meubels. Op deze manier creëer je een spannend contrast en bewijs je je gevoel voor stijl.  

fotobehang - de praktische allrounder

Het brede assortiment van onze online shop omvat voornamelijk vliesbehang, dat een uiterst voordelige en functionele optie is. Vliesbehang is namelijk vlamvertragend en lucht- en dampdoorlatend. Bovendien heeft een vliesbehang een indrukwekkende waterbestendigheid en maatvastheid. Zo kunt u ook na jarenlang gebruik en contact met water blijven genieten van uw fotobehang - de perfecte oplossing voor wanddecoratie in de keuken en badkamer. Het aanbrengen en verwijderen van een vliesbehang gaat snel, veilig en eenvoudig doordat de muur direct met lijm kan worden gecoat.  

pas je behang vliegensvlug aan - fotobehang vliegtuig

Om je zekerheid te geven bij het installeren van je nieuwe fotobehang, gaan we je kennis laten maken met een paar stappen die je zeker moet volgen.  

Voordat u kunt beginnen, moet u ervoor zorgen dat de ondergrond droog en vlak is, maar ook veerkrachtig en absorberend. Bij oneffenheden deze met de plamuurspatel opvullen en daarna gladstrijken. Bovendien is een gelijkmatige muurkleuring essentieel, anders wordt het resultaat nadelig beïnvloed.   

Bij het behangen dient een kamertemperatuur van ca. 20 ° C te worden aangehouden en tocht moet vermeden worden. Ook voor een nauwkeurige bevestiging van vlies fotobehang blijken dunne, verticale hulplijnen uitermate geschikt, zeker bij gebruik van een waterpas. De lijnen moeten in het midden van de muur beginnen en aan beide kanten met de juiste intervallen doorlopen.   

Het overtollige materiaal kan dan worden afgesneden. Als de afzonderlijke stroken nog in één stuk zijn opgerold, kunt u ze nu met de getekende lijnen uit elkaar knippen. 

Dan dient u de vliesbehanglijm af te werken en in stroken aan te brengen met een lijmrol. Daarna kun je beginnen met het plaatsen van het eerste deel van het fotobehang. Zorg ervoor dat u voldoet aan de richtlijnen en voorkom hiaten en overlappingen. Gebruik de aandrukrol om het behang vanuit het midden naar beneden te drukken. Daarbij moet u de bellen naar buiten rollen. U kunt overtollige pasta afnemen met een vochtige spons. Hetzelfde proces moet worden voortgezet voor de andere tracks. Tot slot laat je het fotobehang drogen bij 20 ° C zonder tocht.   

het beste van het beste - fotobehang met vliegtuigen van de beste fabrikanten

Ons assortiment omvat een verscheidenheid aan aantrekkelijke 3D-achtergronden van verschillende fabrikanten, waaronder A.S. Création. Vliegtuigliefhebbers zijn vooral te spreken over de kwaliteit van fotobehang met vliegtuigen voetbalmotieven, die elke ruimte omtoveren tot een oase van welzijn.   

met a.s. création naar dromerige resultaten

De fabrikant uit Gummersbach heeft de afgelopen jaren veel succes geboekt. Het stijlvolle en gedetailleerde fotobehang van A.S. Création staat garant voor een charmante en stijlvolle verandering van omgeving.   

hou je van een frisse look? ontdek dan de moderne ontwerpen van livingwalls

Livingwalls, de dochteronderneming van A.S. Création, heeft een eigen stijl en maakt zo individuele wandvormgeving mogelijk door innovatieve en stijlvolle ontwerpen die dankzij de hoogwaardige afwerking jarenlang behouden blijven.   

bestel fotobehang met een vliegtuig snel en goedkoop bij bricoflor!

Ben je overtuigd van de vele voordelen van fotobehang? Aarzel dan niet en stel uw persoonlijke favorieten uit het BRICOFLOR-assortiment veilig voor een gegarandeerde topprijs - dankzij onze exclusieve beste prijsgarantie

Bij grotere bouwtekeningen raden wij u ook aan om een individuele offerte aan te vragen met de benodigde hoeveelheden, om nog meer geld te besparen.  

Een vriendelijke en bekwame medewerker in onze online winkel beantwoordt graag uw vragen. U kunt contact met ons opnemen via e-mail, telefoon of via ons contactformulier.   

Mis de kans niet en bestel een eersteklas fotobehang met voetbalmotief in de BRICOFLOR online shop!

+ lees meer