SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon
Dit artikel is alleen verkrijgbaar als hele rol.
Orotex Malta "0200 Beige"Image maximise icon
Orotex Malta "0200 Beige"Image maximise icon
Image maximise icon
Brand claim
  • Geproduceerd in België
  • Geribbelde structuur
  • Professionele uitstraling
  • Voor beurzen en evenementen
  • Hars- of schuimrug (Bfl-s1 of Efl)
€ 2,95per m²
Dit product moet worden gekocht in eenheden van 75 Strekkende meters
Dit product moet worden gekocht in eenheden van 75 Strekkende meters
2,0 m
4,0 m
Delivery icon
Verzend : 

€ 39,95 per bestelling

Delivery time icon
Levertijd tijd: 

5-7 werkdagen

Veilige betaalmethoden
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Productbeschrijving
Arrow icon

Onze keuze voor uw kamer

Alles over Orotex Malta "0200 Beige"

Orotex Malta is een uiterst duurzame beurstapijt die uitermate geschikt is als evenementenvloer. Het brede scala aan kleuren en de aantrekkelijke geribbelde structuur maken het ideaal voor beurzen en evenementen, terwijl de 2,5 mm poollaag en 2 of 4 meter breedte het gemakkelijk te installeren maken. De synthetische vezels maken het extreem duurzaam, terwijl de 100% hars- of schuimrug het gemakkelijk schoon te maken maakt. Orotex Malta beurstapijt, geproduceerd in België, is verkrijgbaar in een rol van 75 meter, waardoor het gemakkelijk te vervoeren en te installeren is.

Orotex Malta Naaldvilt tapijt is de perfecte vloer voor beurzen en evenementen. Het is zeer duurzaam en heeft een aantrekkelijke uitstraling. Door de geribbelde structuur is het ideaal als beurstapijt. Het wordt geproduceerd in België en is verkrijgbaar in een brede waaier aan kleuren.

Technische details
Arrow icon