Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

De Franse fabrikant Gerflor is een van de gerenomeerde producenten wanneer het gaat over PVC-vloerbedekking en vinyl vloerbedekking (PVC tegels). Omdat deze markt innovators de nadruk leggen op design, ecologische verantwoorde vloeren oplossingen en complementraire interieur afwerkingen, anticiperen zij op de behoeften van de gebruikers, installateurs en distribiteurs over de hele wereld. Wij doen al jaren goede zaken met Gerflor en zijn trots op de goede relatie die wij hebben met dit bedrijf. 

www.gerflor.nl

Een jong Tsjechisch bedrijf met beiden ogen op de toekomst. Dát is Fortemix. Dankzij haar innovatieve producten voor garages, werkplaatsen, winkels, fitnessruimtes enzovoort, neemt Fortemix de markt bij storm. Het belangrijkste product in haar gamma is, zonder enige twijfel het gamma Fortelock garagevloer tegels. De veelzijdige PVC tegels zijn eenvoudig te installeren, prachtig om te zien en kunnen tegen een hoge belasting. 

www.fortemix.eu

De specialist in Beaulieu-congomeraat voor harde vloerbedekking (laminaat, parket, vinyl laminaat en wandpanelen) is BerryAlloc. De wereldwijde, in 40 landen bekende, merk staat voor een uitstekende, verfijnde kwaliteit, aantrekkelijk en innovatief optiek en ook door de gebruiksvriendelijke installatietechniek.

www.berryalloc.com/nl/

Quick-Step ontwerpt en produceert een breed gamma laminaatvloeren, houten vloeren en vinylvloeren die geschikt zijn voor elke situatie. Het uiteenlopende assortiment designvloeren in vinyl, laminaat en hout laat duidelijk blijken dat Quick-Step passie en oog heeft voor alles wat mooi is en voor continue innovatie is. Dat is niet alleen terug te zien in de producten van Quick-Step, maar ook in de productieprocessen.

www.quick-step.nl

Tarkett is een van de grootste vloerenfabrikanten in Europa. De Franzen omvatten bijna de gehele scala van producten. Van vinyl vloerbedekking tot PVC bekleding en van laminaat tot parket. Alles wordt door deze fabrikant geproduceerd. Het brede assortiment omvat bijna elke smaak en is geweldig om eens door heen te bladeren.

http://www.tarkett.nl/

Heuga is de pionier en de meest bekende merk van tapijttegels. Heuga tapijttegels worden altijd uitvoerig getest door een TNO / GUT laboratorium in overeenstemming met de hoogste kwaliteitseisen. Hun vertrouwen in de kwaliteit van tapijttegels is zo groot dat, in aanvulling op de wettelijke garantie van 6 manden, een aanbod van een 7-jaar garantie op slijtage, kleurechtheid, vervorming en op het krimpen van de panelen beschikbaar is gemaakt voor alle eindklanten.

http://heuga.com/nl/