Close icon
Project Floors floors@home/20 "PW 3210"
Project Floors floors@home/20 "PW 3210"Project Floors floors@home/20 "PW 3210"
Kamerplanner
Room planner icon
Kamerplanner
Room planner icon
  • Betaalbare instapkwaliteit
  • Breed scala aan kleuren
  • Authentieke ontwerpen
  • Voor intensief gebruik in de woonkamer
€ 21,95per m²
Minimale bestelhoeveelheid 5 Pakketten
Minimale bestelhoeveelheid 5 Pakketten
Delivery icon
Verzend : 

€ 24,95 per bestelling

Delivery time icon
Levertijd tijd: 

5-7 werkdagen

Veilige betaalmethoden
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Productbeschrijving
Arrow icon

Onze keuze voor uw kamer

Alles over Project Floors floors@home/20 "PW 3210"

PVC vloeren van hoge kwaliteit is wat u kunt verwachten bij de Project Floors floors@home/20 collectie voor het woongedeelte. De PVC van Project Floors is verkrijgbaar in 35 verschillende decors, die zijn onderverdeeld in 28 varianten PVC in klassieke plak PVC houtlook en 7 varianten zijn verkrijgbaar in tegellook. De tegeldecors zijn verkrijgbaar als praktische PVC tegels en hebben een fraaie natuursteen- en betonlook.

De collectie biedt naast lichtgrijsachtige eikendecors ook opvallend intense ontwerpen met rode nuances, tot donkere bijna zwarte houtkeuzes, hierdoor zit er voor iedereen wel de juiste vloer bij. De rustieke PVC vloer imiteert niet alleen de nerf van echt hout visueel bijna perfect, maar zelfs de touch van de bovenlaag voelt levensecht aan. Breng een stukje natuur in uw vier muren met het PVC laminaat van Project Floors floors@home/20. Zoals PVC tegels in de optiek, echter, bieden crème kleurige ontwerpen in licht- en donkergrijze steenoptieken met minerale kwaliteit en bijna zwarte plak PVC betonlook.

De vloeren uit de Project Floors floors@home/20 collectie heeft een gebruiksklasse gekregen van 22. Dit betekent dat het perfect is voor gebruik in uw huis. Deze PVC vloer zal het beste tot zijn recht komen in uw keuken of hal, maar ook in de studeer- of woonkamer zal deze vloer perfect zijn. Het PVC blijkt ook technisch van hoge kwaliteit te zijn, met weinig ruimte voor productiefouten.

De vloer heeft een bouwhoogte van 2 mm en een bovenlaag van 0,2 mm. Dit zorgt ervoor dat de vloer ideaal is voor een renovatie, aangezien u geen aanpassingen hoeft te maken met uw deuren of plinten. Ook is de vloerbedekking antistatisch, chemisch bestendig en heeft het een antislip laag van R9. Hiernaast is de vloeren ook geschikt voor stoelwielen en u kunt de vloeren ook combineren met een vloerverwarming tot maximaal 28°C en de vloer heeft ook een beschermende PU-coating. Bij de productie van de vloeren van Project Floors wordt er ook veel aandacht besteed aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. De producten hebben hierdoor een lage uitstoot, wat onder andere met het “Indoor Air Comfort Gold” label wordt erkend. Verder garandeert Project Floors het gebruik van medisch veilige materialen in haar hoogwaardige Project Floors floors@home/20 collectie.

Technische details
Arrow icon