Close icon
Project Floors floors@home/30 "PW 2400"Image maximise icon
Project Floors floors@home/30 "PW 2400"Image maximise icon
Project Floors floors@home/30 "PW 2400"Image maximise icon
Kamerplanner
Room planner icon
Fire sale icon

Dit product is 7 keer gekocht in de laatste 4 weken.

Kamerplanner
Room planner icon
  • Residentiële vloeren van topkwaliteit
  • Milieuvriendelijke productie
  • Gebruiksklassen 23 en 31
  • Meer dan 100 ontwerpen
€ 23,50per m²
Minimale bestelhoeveelheid 5 Pakketten
Minimale bestelhoeveelheid 5 Pakketten
Delivery icon
Verzend : 

€ 24,95 per bestelling

Delivery time icon
Levertijd tijd: 

5-7 werkdagen

Veilige betaalmethoden
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Fire sale icon

Dit product is 7 keer gekocht in de laatste 4 weken.

Productbeschrijving
Arrow icon

Onze keuze voor uw kamer

Alles over Project Floors floors@home/30 "PW 2400"

Terwijl floors@work/80 en floors@work/55 perfect geschikt zijn voor drukbezochte ruimtes in commerciële en industriële omgevingen, introduceert fabrikant Project Floors met floors@home/30 een PVC vloer die ideaal is voor de hele woongedeelte. Met een ongelooflijke verscheidenheid aan 105 decors combineert deze Plak PVC de beste technische eigenschappen die er zijn met een uitgebreid designaanbod. Zo transformeert uw huis binnen no-time tot een oase van comfort. Met een ruime keuze aan authentieke plak PVC houtlook- en steendecors kunt u uw interieur volledig naar wens inrichten. Project Floors floors@home/30 biedt maar liefst 74 houten planken, variërend van lichte grijstinten en notenhout tot warme bruine tinten die overgaan in zwart.

De kleurvariatie is niet het enige waar geen grenzen aan zijn gesteld, ook de patronen van de decors variëren van subtiele houtnerfstructuren tot fijne puntstructuren en grove lijnfiguren die zowel visueel als tactiel waarneembaar zijn. Hierdoor ontstaat een vloer die ongeëvenaard authentiek is. Dit geldt ook voor de 31 tegel- en steendecors in de floors@home/30 collectie. Project Floors heeft zich laten inspireren door echte stenen en presenteert een designpalet dat het maken van een keuze moeilijk maakt. Van lichte, witte tegels met een zachte textuur tot beige ontwerpen met zandstructuur en grijze-zwarte marmer- en leisteenpatronen. Om de natuurlijke voorbeelden zo perfect mogelijk na te bootsen, heeft Project Floors de luxueuze designvloer ook een tastbare oppervlaktestructuur gegeven.

De floors@home/30 designvloer is technisch geschikt voor intensief woongebruik, maar kan ook lichte commerciële toepassingen aan (gebruiksklasse 21-23/31). Ook kunt u zonder zorgen bureaustoelen met wielen op de PVC plakvloer gebruiken. De 0,3 mm dikke slijtlaag en de extra PU-coating beschermen de hoogwaardige vloer tegen krassen en stoten, en vergemakkelijken tevens het onderhoud. Tot de veiligheidskenmerken van de Project Floors floors@home/30 PVC laminaat behoren een R9 antislipwaarde, antistatische eigenschappen en brandklasse Bfl-s1. Ook hecht Project Floors veel waarde aan het milieu. De fabrikant zorgt voor producten die veilig zijn voor de gezondheid en hanteert zeer lage emissiewaarden tijdens de productie, wat wordt erkend met de "Indoor Air Comfort Gold" onderscheiding.

Technische details
Arrow icon