Close icon
Project Floors floors@work/80 "PW 3860"Image maximise icon
Image maximise icon
Image maximise icon
Kamerplanner
Room planner icon
Kamerplanner
Room planner icon
  • Grote keuze aan hout- en steendecors
  • Slijtvast dankzij 0,8 mm slijtlaag
  • Milieuvriendelijk geproduceerd
  • PU-coating
€ 38,95per m²
Minimale bestelhoeveelheid 5 Pakketten
Minimale bestelhoeveelheid 5 Pakketten
Delivery icon
Verzend : 

€ 24,95 per bestelling

Delivery time icon
Levertijd tijd: 

5-7 werkdagen

Veilige betaalmethoden
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Productbeschrijving
Arrow icon

Onze keuze voor uw kamer

Alles over Project Floors floors@work/80 "PW 3860"

De floors@work/80 collectie van Project Floors biedt natuurlijke en authentieke plak PVC die perfect zijn voor drukbezochte ruimtes. Met 10 realistische plak PVC houtlook is deze collectie ideaal voor intensief gebruik in zowel woon- als commerciële omgevingen.

De PVC vloeren van Project Floors hebben een verrassend realistisch ontwerp dat zowel qua uiterlijk als aanraking overtuigt. Van licht eiken tot rustieke walnoot en plankmotieven, de 10 houtdecors bieden diverse keuzemogelijkheden. Met een indrukwekkende slijtlaag van 0,8 mm en totale dikte van 2,5 mm zijn deze vloeren geschikt voor zeer drukbezochte ruimtes.

Naast hun duurzaamheid bieden de floors@work/80 vloeren van Project Floors ook bescherming tegen stoten en krassen dankzij de extra PU-coating. Ze zijn geschikt voor stoelwielen, chemisch bestendig en hebben een antislipweerstand van R9 (sommige ontwerpen hebben zelfs R10). Met aandacht voor het milieu zijn deze vloeren geproduceerd met duurzame materialen, ftalaatvrij en recyclebaar. Het "Indoor Air Comfort Gold" certificaat bevestigt de lage emissiewaarden van de vloeren. Ontdek het authentieke PVC van Project Floors bij BRICOFLOR en ervaar de kwaliteit zelf!

Technische details
Arrow icon