SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon
Dit artikel is alleen verkrijgbaar als hele rol.
Real Podium "5055 Helblauw"Image maximise icon
Real Podium "5055 Helblauw"Image maximise icon
Image maximise icon
Fire sale icon

Dit product is 7 keer gekocht in de laatste 4 weken.

Brand claim
  • Voor beurzen en tentoonstellingen
  • Breed scala aan kleuren
  • Aantrekkelijke en professionele uitstraling
  • Brandveiligheidsklasse Cfl-s1
  • Breedte van 2 meter
€ 3,65per m²
Dit product moet worden gekocht in eenheden van 30 Strekkende meters
Dit product moet worden gekocht in eenheden van 30 Strekkende meters
2,0 m
3,0 m
4,0 m
Delivery icon
Verzend : 

€ 39,95 per bestelling

Delivery time icon
Levertijd tijd: 

5-7 werkdagen

Veilige betaalmethoden
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Fire sale icon

Dit product is 7 keer gekocht in de laatste 4 weken.

Productbeschrijving
Arrow icon

Onze keuze voor uw kamer

Alles over Real Podium "5055 Helblauw"

Maak kennis met het Real Podium beurstapijt! Deze prachtige vloerbedekking is perfect voor beurzen en tentoonstellingen. Het is extreem duurzaam en heeft een verscheidenheid aan kleuren om uit te kiezen. De totale hoogte van 2,5 mm maakt het ideaal voor grote aantallen bezoekers. De 100% polypropyleen slijtlaag zorgt ervoor dat het er lang mooi blijft uitzien. Met een precoatrug is dit tapijt zeer robuust en heeft het zelfs brandveiligheidsklasse Cfl-s1.

Het stijlvolle gladde oppervlak en het aangename gevoel maken het een must-have voor elke professionele omgeving. De emissieklasse A+ garandeert dat het van hoge kwaliteit is en gemaakt in België. Met deze hoogwaardige naaldvilt vloerbedekking valt uw beurs of tentoonstelling zeker op.

Op zoek naar een professioneel uitziend tapijt voor gebruik tijdens uw beurs of tentoonstelling? Zoek niet verder dan het Real Podium beurstapijt! Dit tapijt is ideaal voor dergelijke evenementen dankzij de duurzaamheid, het brede kleurengamma en het stijlvolle, gladde oppervlak. Het voelt ook aangenaam aan, waardoor het perfect is voor die lange dagen op de been. Het Real Podium is gemaakt in België en heeft een hoogwaardige naaldvilt vloerbedekking. Wacht dus niet langer en bestel uw Real Podium vandaag nog!

Technische details
Arrow icon