SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon
Schatex Traffic Plus ''1816 Grijs''Image maximise icon
Schatex Traffic Plus ''1816 Grijs''Image maximise icon
Schatex Traffic Plus ''1816 Grijs''Image maximise icon
Fire sale icon

Dit product is 70 keer gekocht in de laatste 4 weken.

Brand claim
  • Slijtvaste naaldvilttegels
  • Moderne kleuren met een subtiel glanseffect
  • Uitermate geschikt voor commerciële ruimtes (Gebruiksruimte klasse 33)
  • Innovatieve versterkte glasvezeldrager
-40 %
€ 8,70 per tapijttegel
€ 5,20per tapijttegel
€ 20,80 per m²
SALE
Delivery icon
Verzend : 

€ 9,95 per bestelling

Delivery time icon
Levertijd tijd: 

5-7 werkdagen

Veilige betaalmethoden
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Fire sale icon

Dit product is 70 keer gekocht in de laatste 4 weken.

Productbeschrijving
Arrow icon

Onze keuze voor uw kamer

Alles over Schatex Traffic Plus ''1816 Grijs''

Schatex Traffic Plus combineert comfort en duurzaamheid in een stijlvolle collectie commerciële tapijttegels. Met een slijtageklasse van 33 zijn deze tapijttegels geschikt voor intensief gebruik. Bovendien kan de collectie door de losse plaatsing met een zwaar gewicht van 3920 g/ m² stabiel en veilig worden gelegd, zonder dat er extra kleefstoffen nodig zijn. Ideaal voor kantoren en hotels, en zelfs voor ruimtes in uw huis zoals een garage en kelders.

De Schatex Traffic Plus collectie biedt 6 kleuren, van serieus antraciet tot felrood, er is een kleur die past bij elke ruimte en elke ruimte. U hoeft zich ook niet te binden aan één kleur. U kunt ze allemaal hebben door het mengen en matchen van kleuren om unieke patronen te creëren. Als u moe wordt van hetzelfde patroon, til dan gewoon de tegels op en creëer een nieuwe look!

Het tapijt is ook een goede keuze voor mensen met een allergie, of voor mensen die gevoelig zijn voor stof. De tapijttegels zijn gemaakt van 100% polypropyleen, wat helpt om het stof aan het tapijt te binden en te voorkomen dat het gaat rondvliegen. Het tapijt stofvrij houden is net zo eenvoudig als twee keer per week stofzuigen. De vloerbedekking is perfect voor de kantooromgeving en heeft een antistatische behandeling, waardoor u en uw elektronische apparatuur veilig zijn. Als u zich zorgen maakt over lawaai, is Schatex Traffic Plus ideaal voor het absorberen van geluiden, dus zeg maar dag tegen het klikken van hakken en luide dreunen! Naast alle geweldige eigenschappen zijn de Schatex Traffic Plus tapijttegels uitgerust met de brandklasse Cfl-s1. Dit maakt hem brandwerend en in geval van brand stoot hij slechts een kleine hoeveelheid niet-giftige, transparante rook uit.

De installatie is eenvoudig! U hoeft alleen maar het midden van uw kamer te zoeken en te beginnen met het leggen van de tapijttegels vanuit het midden naar buiten toe. Lijmen is niet nodig, omdat de vloerbedekking stevig op de grond ligt vanwege het zware gewicht. Voor extra stevigheid kunt u dubbelzijdig tape langs de randen van de wanden aanbrengen, of u kunt alle afzonderlijke tegels aan elkaar bevestigen met onze praktische TacTiles.

Technische details
Arrow icon