SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon
Senso Rustic Antique Style "0309 Kola"Image maximise icon
Senso Rustic Antique Style "0309 Kola"Image maximise icon
Senso Rustic Antique Style "0309 Kola"Image maximise icon
Fire sale icon

Dit product is 35 keer gekocht in de laatste 4 weken.

(10)
  • Zelfklevend vinyl met tijdloze oppervlakte structuur
  • Geschikt voor alle woonruimtes
  • Makkelijke installatie door zelfklevende achterkant
  • 100% recycleerbaar
€ 20,50per m²
Minimale bestelhoeveelheid 5 Pakketten
Minimale bestelhoeveelheid 5 Pakketten
Delivery icon
Verzend : 

€ 24,95 per bestelling

Delivery time icon
Levertijd tijd: 

4-6 werkdagen

Veilige betaalmethoden
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Fire sale icon

Dit product is 35 keer gekocht in de laatste 4 weken.

Productbeschrijving
Arrow icon

Onze keuze voor uw kamer

Alles over Senso Rustic Antique Style "0309 Kola"

De Gerflor Senso Rustic Antique Style collectie strekt zich uit van linden hout tot verfijnde walnoten hout ontwerpen. Een andere highlight van deze Gerflor collectie is de realisische oppervlaktestructuur. Dit vinyl laminaat imiteert de feel en looks van echt hout feilloos. Daarbij zijn er zo velen ontwerpen en kleuren dat het zonder twijfel u behoefte zal vervullen. De hoge kwaliteit representeert de collectie tot in de nauwkeurigheid, De designs zorgen ervoor dat de warmte zich in de ruimte ontwaakt en het zo zeer uitnodigend maakt om de ruimte binnen te gaan.

Het zelfklevend vinyl is uitgerust met een zelfklevende achterkant, waardoor uw nieuwe vloer eenvoudig gelegd kan worden. U hoeft hierdoor geen professioneel bedrijf meer in te huren of zorgen te maken als u het zelf wil installeren. De ondevloer moet schoon en gladgemaakt worden, waarbij u daarna eenvoudig snel de planken kunt leggen en zo de vloer tot een geheel maakt. U kunt de vloer ook al proefleggen, aangezien er een beschermlaag onder zit. Als u de het PVC laminaat definitief wilt leggen, hoeft u alleen maar de beschermfolie eraf te halen en daarna de vloer goed aan te drukken.

De vloeren zijn buiten de visuele voordelen, ook technisch goed uitgerust. De vloeren zijn 100% recyclebaar, waardoor de vloeren kunenn worden omgezet naar gezonde materialen. Daarnaast zij ze ook heel duurzaam, door de PUR behandeling bovenop is toegepast. Hierdoor zijn de zelfklevende PVC vloeren bestand tegen krassen, deuken en vlekken. U kunt de vloer ook met water schoonmaken, aangezien ze waterbestendig zijn. Als u liever een warme vloer wilt, is dat ook geen probleem, omdat deze vloeren geschikt zijn voor vloerverwarming. Dit is allemaal geen probleem met de Gerflor Senso Rustic Antique Style.

Technische details
Arrow icon