SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon
Siliconenkit voor het afdichten van voegen en plinten "21 Karamel"Image maximise icon
Image maximise icon
Image maximise icon
  • 26 individuele kleuren
  • Schimmelbestendig
  • Bestand tegen UV stralen en schoonmaakmiddelen
  • Past zich makkelijk aan uw vloer aan
€ 14,95 per stuk
€ 48,23 per l
Delivery icon
Verzend : 

€ 9,95 per bestelling

Delivery time icon
Levertijd tijd: 

5-7 werkdagen

Veilige betaalmethoden
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Productbeschrijving
Arrow icon

Alles over Siliconenkit voor het afdichten van voegen en plinten "21 Karamel"

De hoogwaardige siliconenkit Oxim is de oplossing voor mensen die de vloer tot op het laatste detail willen plannen. Het speciale kenmerk van de hoogwaardige kit is dat het in zoveel verschillende kleuren te verkrijgen is, zodat u voor elke vloer de bijpassende kleuren kunt vinden.Heeft u bijvoorbeeld een linoleumvloer van Forbo en wilt u dat de rode vloer precies dezelfde rode voeg heeft? Geen probleem! De neutrale siliconenkit kan speciaal op aanvraag besteld worden en de op maat gemaakte producten zijn verkrijgbaar in een kitpatroon! Naast de vele kleuren die precies overeenkomen met uw producten, kunt u ook de kit in standaard kleuren zoals rood, blauw, zwart of grijs kopen. Het is niet alleen een exclusieve aanpassing van uw appartement, maar de kit overtuigt u ook met zijn kwalitatieve eigenschappen.

De siliconenkit is ideaal voor aansluiting aan de muur of voegen tussen de vloerdelen. Bijvoorbeeld bij zoals kunststoffen, keramiek, PVC of linoleum.Het aansluiten van voegen tussen prefab beton en metselwerk kan ook worden gedaan met dit product.

Gebruik de neutrale siliconen kit van Oxim voor voegen die niet duidelijk zichtbaar mogen zijn, glazen of in het sanitaire gebied.Voor zeer absorberende ondergronden wordt een voorbehandeling aanbevolen met een geschikte primer, waardoor de voegverbinding beter zal hechten. Voor het daadwerkelijke voegen wordt een hechtingstest geadviseerd.

De kit heeft een goede weerstand en is zelfs ongevoelig voor het af en toe blootstellen aan zout water, vet, olie en andere chemicalën. Ook zal het niet beschadigen door UV-straling en verwerings effecten en ontbindt het niet in contact met water, vocht of chloor. De duurzame elastische siliconenkit is vrijwel kleurloos en is dus bijzonder geschikt.

Om de voegen zo even consistent mogelijk te vullen, moet de ondergrond vrij zjin van stof en vet. Kip vervolgens het puntje van de kitpatroon en zet het mondstuk erop. Plaats vervolgens de kit in in het kitpistool, en u kunt beginnen met het vullen van uw voegen. Strijk dan over de voegen met een spatel om ze netjes te maken, na 5 minuten zal er een beschermlaag vormen op het hoogwaardige materiaal. Wilt u meer informatie over gebruik, opslag en veiligheid? Bekijk dan de technische gegevens van de fabrikant, ook wordt daar meer verteld over de toepassing van het product.

Kies nu voor siliconenkit in alle mogelijke kleurvariaties en creëer de optimale individualisatie van uw woning door middel van hoogwaardige bouwchemicaliën!

Technische details
Arrow icon