€ 0,30 per stuk
Gelijk aan € 0,30 / 1 pcs
€ 0,30 per stuk
Gelijk aan € 0,30 / 1 pcs
Totaal
(incl. BTW)
€ 0,00
Delivery icon Verzend : 

€ 9,95 per bestelling

Delivery time icon Levertijd tijd: 

3-5 werkdagen

Min units icon
Minimale order hoeveelheid: 

100

Product voordelen

  • Kleur: Multicolor
  • Afmetingen: Divers
  • Materiaal: Zie datapapier
  • Productie: Machinaal geweven
Meer info over dit product
Delivery icon Verzend : 

€ 9,95 per bestelling

Delivery time icon Levertijd tijd: 

3-5 werkdagen

Min units icon
Minimale order hoeveelheid: 

100

1. Waarom BRICOFLOR?

2. TacTiles Plakband voor Tapijttegels

Vloerkleden zijn en zijn altijd het typische woonornament geweest. Eeuwenlang gebruikt om de muren te bedekken, symboliseerden vloerkleden luxe en smaak: niet toevallig dat ze werden gebruikt in de belangrijkste ruimtes ter wereld.

Zelfs vandaag zijn vloerkleden een fundamenteel meubelonderdeel dat in staat is om elke omgeving te verfraaien. De vloerkleden worden altijd gekozen voor het ongeëvenaarde comfort dat ze kunnen bieden.

BRICOFLOR biedt een breed scala aan moderne vloerkleden die uw kamers visueel aanspreken en een eigentijdse, stedelijke en veelzijdige omgeving creëren.

De vorm van uw moderne vloerkleed zal opvallen tussen de andere ornamenten van uw kamer. Of het nu ovaal, rond of rechthoekig is, uw vloerkleed past zich aan elke ruimte aan en geeft een originele en contrasterende toets aan uw kamers. Of u nu kiest voor een vloerkleed van synthetisch of exotisch materiaal, u kunt met iedereen spelen die bij uw persoonlijkheid en uw favoriete stijl past. Met deze vloerkleedstijl is er geen limiet aan creativiteit! De felle kleuren die u in onze vloerkleedcatalogus vindt, zullen de aandacht trekken van iedereen die uw woonkamer betreedt. De producten die we hebben geselecteerd, weerspiegelen zeer hoge kwaliteitsnormen, zowel esthetisch als qua productie. Kies uit onze ontelbare ontwerpen, we hebben producten voor alle smaken en eisen.

3. Technische details

Belangrijkste functies

  • Afmetingen Farblose 75mm x 75mm große Polyester-Quadrate mit einem farbigen Aufdruck
  • Verbruik 4-5 TacTiles pro qm
  • Grootte van handelseenheid Individuele zelfklevende etiketten