Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail [email protected]

Beste prijsgarantie
Interface

Accessoires

TacTiles Plakband voor Tapijttegels


  • Kleur: Multicolor

  • Afmetingen: Divers

  • Materiaal: Zie datapapier

  • Productie: Machinaal geweven

€ 0,30
per stuk incl. BTW
Verzenden: € 10,00 per bestelling
Tijd om te bezorgen: 3-5 werkdagen
Totale prijs:€ 0,30
  • Minimum bestelhoeveelheid 100 stuk = € 30,00
Bestel een sample niet mogelijk voor dit product
TacTiles Plakband voor Tapijttegels

Vloerkleden zijn en zijn altijd het typische woonornament geweest. Eeuwenlang gebruikt om de muren te bedekken, symboliseerden vloerkleden luxe en smaak: niet toevallig dat ze werden gebruikt in de belangrijkste ruimtes ter wereld.

Zelfs vandaag zijn vloerkleden een fundamenteel meubelonderdeel dat in staat is om elke omgeving te verfraaien. De vloerkleden worden altijd gekozen voor het ongeëvenaarde comfort dat ze kunnen bieden.

BRICOFLOR biedt een breed scala aan moderne vloerkleden die uw kamers visueel aanspreken en een eigentijdse, stedelijke en veelzijdige omgeving creëren.

De vorm van uw moderne vloerkleed zal opvallen tussen de andere ornamenten van uw kamer. Of het nu ovaal, rond of rechthoekig is, uw vloerkleed past zich aan elke ruimte aan en geeft een originele en contrasterende toets aan uw kamers. Of u nu kiest voor een vloerkleed van synthetisch of exotisch materiaal, u kunt met iedereen spelen die bij uw persoonlijkheid en uw favoriete stijl past. Met deze vloerkleedstijl is er geen limiet aan creativiteit! De felle kleuren die u in onze vloerkleedcatalogus vindt, zullen de aandacht trekken van iedereen die uw woonkamer betreedt. De producten die we hebben geselecteerd, weerspiegelen zeer hoge kwaliteitsnormen, zowel esthetisch als qua productie. Kies uit onze ontelbare ontwerpen, we hebben producten voor alle smaken en eisen.

Data papier
Properties
Afmetingen
Farblose 75mm x 75mm große Polyester-Quadrate mit einem farbigen Aufdruck
Verbruik
4-5 TacTiles pro qm
Grootte van handelseenheid
Individuele zelfklevende etiketten

Wij staan persoonlijk voor u klaar!

Ons gemotiveerde BRICOFLOR-Team helpt u graag bij uw project en ondersteunt u graag bij uw aankopen. Voor begeleiding vanaf de aanvang van een project tot de aankoop kunt u bij ons terecht.

+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00

Sven de Bruijn
Consultant