SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon
Tarkett Veneto xf² 2,5 mm "695 Absinthe"Image maximise icon
Tarkett Veneto xf² 2,5 mm "695 Absinthe"Image maximise icon
Tarkett Veneto xf² 2,5 mm "695 Absinthe"Image maximise icon
Fire sale icon

Dit product is 28 keer gekocht in de laatste 4 weken.

Brand claim
  • vierkleurig gemarmerd ontwerp in talrijke kleuren
  • homogeen linoleum op jute drager
  • gemakkelijk te onderhouden en te reinigen dankzij de xf²-afwerking
  • authentieke uitstraling met glad oppervlak en gereduceerd glansniveau
-36 %
€ 38,95 per m²
€ 24,90per m²
SALE
2 m
Delivery icon
Verzend : 

€ 39,95 per bestelling

Delivery time icon
Levertijd tijd: 

6-8 werkdagen

Veilige betaalmethoden
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Fire sale icon

Dit product is 28 keer gekocht in de laatste 4 weken.

Productbeschrijving
Arrow icon

Onze keuze voor uw kamer

Alles over Tarkett Veneto xf² 2,5 mm "695 Absinthe"

In openbare ruimten moet linoleum met name aan twee eisen voldoen: Het moet robuust en hygiënisch zijn. De linoleumvloer van de Veneto xf² 2,50 mm collectie van Tarkett voldoet precies aan deze eisen en nog veel meer. De homogene linoleumvloer maakt indruk met zijn tweedelige decor, dat bestaat uit een vierkleurige marmering. De marmering bestaat uit vier perfect op elkaar afgestemde kleuren die perfect bij elkaar passen.

Naast de klassieke beige en grijze varianten bevat de collectie frisse kleuren als groen, oranje en vurig rood, die elke kamer met kleur vullen. Dankzij de homogene kleurstelling en de technische structuur van de vloerbedekking is het 2,50 mm dikke linoleum op jute drager uitgerust om bijna elke uitdaging aan te gaan. De goede chemische en mechanische weerstand maakt het linoleum tot een duurzame metgezel waarop zelfs krassen nauwelijks zichtbaar zijn. De flexibele vloerbedekking, die bijzonder geschikt is voor scholen, kleuterscholen en andere openbare gebouwen met veel loopverkeer (NK 23, 34 en 42), glanst zelfs na jaren nog als de eerste dag.

Onder andere technische kwaliteitskenmerken zoals het brandgedrag Cfl-s1 en de bestendigheid tegen onverdunde vetten, oliën en chemicaliën dragen hiertoe bij. Maar ook de xf² afwerking, die bijdraagt aan eenvoudige reiniging, en de natuurlijk bacteriostatische eigenschappen maken het linoleum van de Tarkett Veneto xf² 2,50 mm collectie een bijzondere hit voor elk openbaar gebouw. Kijk zelf maar!

Technische details
Arrow icon