SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon
Tretford Interland "645 Flamingo"Image maximise icon
Tretford Interland "645 Flamingo"Image maximise icon
Tretford Interland "645 Flamingo"Image maximise icon
Brand claim
  • Zelf leggen van tapijttegels
  • Verbetert het binnenklimaat
  • Gemaakt van kasjmiergeitenhaar en scheerwol
  • Enorme kleurenselectie
€ 18,45 per tapijttegel
€ 73,80 per m²
Minimale bestelhoeveelheid 20 Tapijttegels
Minimale bestelhoeveelheid 20 Tapijttegels
Delivery icon
Verzend : 

€ 9,95 per bestelling

Delivery time icon
Levertijd tijd: 

8-11 werkdagen

Veilige betaalmethoden
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Productbeschrijving
Arrow icon

Onze keuze voor uw kamer

Alles over Tretford Interland "645 Flamingo"

De populaire Tretford Interland tegels zijn nu eindelijk verkrijgbaar met alle voordelen van de tapijttegel. De collectie is geschikt voor uw woonruimtes en is ideaal voor diegenen die altijd al hun creativiteit in hun eigen vier muren hebben willen uitleven. Gebruiksklasse 22 beschrijft een woonruimte die aan gemiddelde stress wordt blootgesteld, zoals de woon- of eetkamer. Het bijzondere kenmerk bij uitstek blijft echter het handelsmerk van de Duitse fabrikant: een oppervlak dat voor 80% uit kasjmiergeitenhaar en 20% uit scheerwol bestaat. De Tretford tegel wordt vervolgens aangebracht op een vliesrug, waardoor een natuurlijk en aantrekkelijk totaalpakket ontstaat.

Dit wordt niet in de laatste plaats ondersteund door de enorme kleurenselectie van Tretford tapijttegels. Want Interland is verkrijgbaar in totaal 40 verschillende kleuren en biedt alles van de meest uiteenlopende tinten groen, talloze blauwe, rode of gele accenten, tot eenvoudigere bruine en beige tinten, decors in grijs of zelfs zwart. Door de vele nuances kunt u uw kamers individueel en creatief inrichten. Visueel zijn de textiele tegels effen van kleur gehouden, maar hebben een elegante en rechte geribbelde structuur die uw kamers een richting geeft. Tretford tegels maken deel uit van de zelfdragende vloerbedekkingen, zodat ze niet op de ondervloer hoeven te worden gelijmd. Zo kunt u de verschillende kleuren van de 50 x 50 cm tapijttegels des te meer combineren en de afzonderlijke modules indien nodig vervangen of op korte termijn verwijderen.

Maar de tapijttegels van kasjmiergeitenhaar en scheerwol zijn niet alleen een visueel genot. Ook hun praktische eigenschappen mogen niet worden onderschat. Het textieloppervlak heeft bijvoorbeeld een positief effect op het klimaat in uw kamers en is een uitstekende vloerbedekking voor mensen die allergisch zijn voor huisstof. Met een vloerverwarming die geschikt is voor warmwatersystemen, kunt u zelfs de textiele tegels combineren met een bijbehorend verwarmingssysteem, wat veel mensen bijzonder zacht en aangenaam vinden. Met een 24 dB sterke geluidsisolatie kunt u ook het achtergrondgeluid aanzienlijk verminderen en zo zorgen voor meer rust in uw huis. Het brandgedrag volgens Cfl-s1, dat deze vloer kenmerkt als brandvertragend en een lage rookontwikkeling beschrijft, zelfs in geval van brand, is ook een bewijs van meer veiligheid.

Technische details
Arrow icon