Close icon

Garage Vloertegels Light - Uw duurzame PVC garagetegels

Iedereen kan deze vinyl tegels neerleggen zonder de hulp van experts. Het enige wat u nodig heeft is een rubbere hamer en …

lees meer
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 20 van 48 Producten

Deze makkelijk schoon te maken en vlam bestendige kliksysteem PVC garagevloer van Fortelock 2050/2060/2080 zijn erg veelzijdig.  De door de Tsjechische fabrikant Fortemix gemaakte high-quality vinyl tegels zijn perfect voor uw garage of fitnessruimte. Deze kliksystemen zijn ook heel erg handig als het gaat over het renoveren van bepaalde plekken, omdat deze tegels gemakkelijk te leggen zijn. Normaal gesproken, als er iets gerenoveerd moet worden, moet er een expert worden ingehuurd om tegels neer te kunnen leggen. Dit is niet alleen erg duur, maar ook nog eens heel erg tijdrovend. De Fortelock 2050/2060/2080 is de perfecte oplossing voor dit probleem! Daarnaast beschikken deze innovatieve tegels over het innovatieve Air-Flow Systeem, wat de tegels helpt om water te 'ademen', zo blijven de tegels niet vastzitten wat rotting en schimmel voorkomt.

Fortelock 2050/2060/2080 kunststof vloertegels: Een echte Eye-Catcher

De Fortelock 2050/2060/2080 garage vloertegels wegen ongeveer 1,4kg en zijn beschikbaar in drie verschillende oppervlakten: diamond, coins en skin. Erg is ook een erg gevarieerd aanbod in de kleuren: grijs, zwart, geel, groen, blauw en rood. Door het combineren van deze kleuren, kan de garage of werkplaats er gelijk al een stuk kleurrijker uitzien. Er zijn oneindig veel combinaties te creëren.

Geen speciale benodigdheden vereist: Dit is hoe gemakkelijk u de Fortelock 2050/2060/2080 garagevloer tegels kunt leggen

Een nieuwe vloer in 1 uur? Geen probleem met de Fortelock 2050/2060/2080 PVC garagevloer! Een ruimte van 46m² kan gemakkelijk worden gelegd binnen een uur met slechts het gebruik van een rubbere hamer en een mes. Olie vlekken of andere soorten vlekken zijn geen probleem voor de Fortelock PVC garagevloer, aangezien de polymetrische structuur van deze tegels bestendig is tegen olie en andere chemicaliën. Als u een oneven vloer heeft, wordt er aangeraden om de vloer rechter te krijgen door middel van het gebruik van een een concreet mengsel. Dit wordt echter alleen aangeraden om het beste reslutaat er uit te halen. Kleinere oneffenheden of gaten zullen geen probleem zijn voor de tegels, aangezien de tegels zich hier bij kunnen aanpassen. De Fortelock 2050/2060/2080 vinyle vloeren, worden vanuit het midden van de ruimte gelegd tot aan de zijkanten van de ruimtes met een openstaande ruimte van 5mm. Dit alles gebeurd in een tijdsbestek van een uur (50m²) en na deze tijd kan de vloer meteen worden gebruikt. Deze geweldige tegels kunnen gelijk worden gebruikt. Het is zelfs mogelijk om meteen na het leggen van de tegels, over de tegels heen te rijden met een auto.

Fortelock 2050/2060/2080 kunststof tegels zijn makkelijk te onderhouden en makkelijk om schoon te maken

Fortelock 2050/2060/2080 zijn geweldige garage vloertegels, omdat deze tegels heel eenvoudig te onderhouden zijn en ook heel eenvoudig schoon te maken zijn. Zijn olie, chemicaliën en water een dagelijkse uitdaging voor uw vloer? Dan zijn Fortelock 2050/2060/2080 de beste tegels voor u! De polymetrische structuur van de Fortelock 2050/2060/2080 vinyl tegels zijn bestendig tegen de meeste olie en chemicaliën. Bovendien zijn de tegels ook nog eens waterdicht. De kleine hoeveelheid water die de tegels in gaat, wordt gemakkelijk verdampt onder de tegels zelf. Dit is gegarandeerd door het innovatieve Air-Flow systeem wat de tegels helpt te ademen om zo rotting en schimmel te voorkomen. Als u ook een hekel heeft aan het goed schoonhouden van uw tegels is er zelfs meer goed nieuws: het enige wat u hoeft te doen om te tegels schoon te houden is het gebruik van water en standaard wasmiddelen. Als u specifieke vlekken uit uw tegels wilt verwijderen, adviseert het Fortemix team de producten van Dr. Schutz.

De garage vloertegels Fortelock 2050/2060/2080 veelzijdig te combineren en nuttig

De kliksysteem PVC garagevloer van Fortelock 2050/2060/2080 zijn echte all-rounders en kunnen bijna overal worden gebruikt. De meest voorkomende plaatsen zijn voornamelijk garages, warenhuizen, fitnessruimtes en werkplaatsen. Het team van Fortemix merkt ook dat hun producten gebruikt kunnen worden in trein stations, hangars, winkelcentra of scholen. De vrijheid is geheel aan u als het gaat om het kiezen uit deze geweldige tegels. Daarnaast biedt Fortemix (tegen een kleine vergoeding) aan om de Fortelock 2050/2060/2080 kunststof tegels compleet te recyclen en opnieuw te maken. Duurzaamheid en langdurigheid zijn immers prioriteiten van het bedrijf. Losse tegels vervangen door nieuwe tegels is extreem gemakkelijk met de kliksysteem PVC garagevloer van Fortemix.

Nú verkrijgbaar bij BRICOFLOR: 100% recyclebaar en duurzaam - Fortelock 2050/2060/2080 PVC garagevloer

De fabrikant Fortemix wil zoveel mogelijk verschillende markten bedienen met hun product: de Fortelock 2050/2060/2080. Deze garage vloertegels kunnen worden gebruikt in een hobby kamer of een garage of in publieke plekken zoals een creche, school, kantoor of bedrijf. De tegel, EN14041-erkend, is oneindig veelzijdig. De tegels zijn vlam bestendig en heel erg flexibel. Het is daarom ook mogelijk om de tegels in te richten en te plaatsen hoe u dat zelf wilt. Daarnaast zult u op lange termijn meer geld besparen, omdat Fortemix nadat de garantie verlopen is aan biedt om een nieuwe tegel van de oude tegel te maken. Dit maakt het ideaal om deze vloeren te leggen als bedrijfsvloeren of industrievloeren. Recyclen is voor het team van Fortemix extreem belangrijk, omdat deze PVC garagevloer tijdens het persen in Ostrave, Tsjechië het mogelijk maken om plantaardige processen te starten. Wanneer u tegels van Fortelock besteld, levert u ook een bijdrage aan een gezonder en duurzamer milieu!

Plus icon lees meer