Aanbiedingen laminaat – Goedkoop hoogwaardig laminaat van de beste fabrikanten

Elke renovatie moet van tevoren goed doordacht zijn. De keuze van de vloer is een cruciale factor: waarvoor gebruik ik de …

lees meer

Koop laminaat aanbiedingen in de BRICOFLOR online winkel en vind hoogwaardige vloerbedekkingen van toonaangevende merken tegen onverslaanbare lage prijzen. Bovendien heeft laminaat het voordeel dat het is uitgerust met een eenvoudig kliksysteem, wat betekent dat het probleemloos door u kan worden gelegd in vergelijking met de parketvloer.

Bij ons vindt u laminaat voor onverslaanbare prijzen

Bij BRICOFLOR bieden we hoge kwaliteit van topfabrikanten tegen onverslaanbare lage prijzen. Profiteer van minder goederen uit resterende voorraad en verzeker uzelf van een goedkope laminaatvloer met exclusieve kwaliteit. Met  goedkoop laminaat kunt u de vloerbedekkingen van de merkfabrikanten kopen en zo het segment van de hoogwaardige laminaatvloer openen.

Robuust en luxe laminaat – De aanbiedingen zijn niet alleen goedkoop en functioneel!

Laminaat bestaat in principe uit een dragerplaat met een hoge dichtheid (HDF) waarop een decoratieve laag is aangebracht. Dankzij dit proces is de verscheidenheid aan decors natuurlijk ongelooflijk divers en laat vrijwel niets te wensen over. Van alle klassieke houtsoorten zoals eiken, esdoorn en beuken op exotisch hout, er zijn hier vrijwel geen grenzen. Zelfs een tegellook is mogelijk. Dit maakt laminaatvloeren bijzonder aantrekkelijk, omdat ze dankzij hun gevarieerde decors gemakkelijk door het hele huis kunnen worden gelegd zonder monotoon te zijn. Kortom, een laminaatvloer wordt toegewezen aan een gebruiksklasse die u kunt gebruiken om uzelf te oriënteren. De gebruiksklassen 21, 22 en 23 zijn voor privégebruik en hebben een lage gebruiksintensiteit, bijvoorbeeld in eetkamers of slaapkamers. De gebruiksklassen 31, 32 en 33 dienen voor intensief gebruik en zorgen voor een hogere weerstand, zodat ze zowel privé als commercieel bruikbaar zijn. Dankzij de innovatieve technologieën van de fabrikanten is laminaatvloeren nu een duurzame, eenvoudig te reinigen vloer met exclusieve decors. Dankzij de meestal lage thermische weerstand kunnen speciale artikelen van laminaat ook gemakkelijk boven een vloerverwarmingssysteem worden gelegd.

Verschillende decoratie voor uw droomvloer – Nu bij BRICOFLOR!

Omdat het genoemde laminaat uit een decoratieve laag bestaat, bieden verschillende fabrikanten nu al lang niet alleen de klassieke houtdecoraties aan. Dankzij microvoegen, die aan de lange zijde (2V) of uitgebreid (4V) zijn afgeschuind, kan een vloer worden gelegd met verschillende collecties, die een ongelooflijke authenticiteit garanderen, van betonnen optica tot fantasierijke decors en parketlook. Sommige vloerbedekkingen zijn zelfs ontworpen om een ​​exact reliëf van de bedrukte korrel te hebben en zijn dus nauwelijks te onderscheiden van de parketvloer. Met de speciale artikelen voor laminaat krijgt u dus een voordelige instap in bijzonder hoogwaardig laminaat van toonaangevende fabrikanten voor een topprijs.

Eenvoudige installatie met de nieuwste systemen

Tussen de laminaat aanbiedingen vindt u vloerbedekkingen die zijn uitgerust met de nieuwste installatiesystemen, zodat u uw laminaatvloeren zelf kunt leggen - zonder er wanhopig over te zijn. In de regel kunnen de afzonderlijke planken in elkaar worden gestoken en vervolgens veilig worden vergrendeld. Dankzij deze technologie zijn giftige lijmen en dure gereedschappen overbodig en kunt u zorgen voor een zwevende installatie van uw laminaatvloer. Er is alleen een geluidsisolatie nodig, die u uiteraard in onze online winkel vindt onder het kopje accessoires. Na het leggen is de vloer direct toegankelijk. Omdat de planken niet aan elkaar zijn gelijmd, is demontage net zo snel gegarandeerd.

Maar laminaat is niet alleen gemakkelijk te leggen, ook speciale preparaten zijn eenvoudig te leggen en beschermen de vloer tegen waterspatten en schade. Dit zorgt natuurlijk voor de levensduur van uw laminaatvloer, zelfs met de speciale artikelen van laminaat en biedt u vanaf het begin alleen maar plezier in uw beslissing. Eenvoudige reiniging door stofzuigen en afvegen met milde schoonmaakmiddelen maakt het laminaat gemakkelijk schoon te maken, zelfs in het dagelijks leven. Dankzij de coating, die voorkomt dat bacteriën zich verspreiden, wordt laminaat vaak gebruikt in kinderkamers. De laminaatvloeren zijn dus niet alleen goedkoper dan bijvoorbeeld parketvloeren, maar maakt ook indruk met hoogwaardige kwaliteit, exclusieve decors en eenvoudige installatie.

Laminaat aanbiedingen met hoe kwaliteit tegen onverslaanbare prijzen – Nu in de BRICOFLOR online shop!

Profiteer van de speciale laminaatartikelen en verzeker uzelf van een hoogwaardige en betaalbare laminaatvloer in uw BRICOFLOR online winkel. Doorzoek onze selectie van meer dan 30.000 producten in onze winkel en laat ze gemakkelijk naar huis sturen voor uw renovatie. Omdat we weten dat de keuze groot is en de beslissing vaak moeilijk is, bieden we u  een sampleservice. Zodra u uw beslissing hebt genomen, stuurt u ons deze per e-mail terug en ontvangt u onmiddellijk een voucher voor het bedrag van de verzendkosten, die u direct kunt inwisselen wanneer u bij BRICOFLOR koopt!

Heeft u grotere hoeveelheden nodig, bijvoorbeeld voor commercieel gebruik? Neem online contact met ons op via e-mail of telefoon en laat een van onze medewerkers een persoonlijke offerte maken. Voor vragen over de producten zijn we ook online en telefonisch voor u beschikbaar.

Plus icon lees meer