Close icon

Base.59 Laminaat: Aantrekkelijke vloeren met praktische voordelen

De base.59 laminaatvloeren bewijzen dat een aantrekkelijk uitziende en functionele vloer niet veel geld hoeft te kosten: d…

lees meer
1 - 12 van 12 Producten

Veelzijdige toepassingen dankzij de solide kwaliteit

Het laminaat van base.59 is samengesteld uit verschillende lagen, waarbij de stabiele kern cruciaal is voor zijn uitstekende eigenschappen. De middelste laag is een HDF-draagplaat, dit is een vezelplaat met hoge dichtheid die de panelen bestending maakt tegen externe krachten. Dankzij de speciale bronbescherming die is toegepast door de fabrikant, speelt aantasting door vocht op deze laminaatvloer geen grote rol.

De vloer is verkrijgbaar in 7 en 8 mm diktes, deze verschillen enigszins als het gaat om de technische specificaties. De 7mm dikke panelen hebben Gebruikersklasse 31 en zijn daarom niet alleen geschikt voor de uitrusting van uw 4 wanden, maar ze zijn ook geschikt voor gebruik in de hotelindustrie. De 8mm dikke panelen kunnen worden gebruikt voor gemiddeld commercieel gebruik, dit zijn bijvoorbeeld kleine winkeltjes of conferentiezalen.

De veiligheidsnormen voor commercieel gebruik zijn makkelijk haalbaar dankzij de brandveiligheidsklasse Cfl-s1. Om het risico op uitglijden verminderen is de oppervlakte van deze vloer behandeld met een antislip laag.

Milieuvriendelijk en goed voor uw gezondheid

In onze huidige wereld speel milieubescherming een steeds grotere rol. Hierom hecht base.59 veel waarde aan een duurzame en ecologisch verantwoorde productie van zijn vloeren. Dit kunt u herkennen aan de twee certificaten die ze hebben ontvangen.

Ten eerste zijn ze bekroond door het eco-instituut, deze geeft erkenning aan het feit dat de vloeren laag in uitstoot zijn geproduceerd, en ten tweede geeft het PEFC-label aan dat base.59 hout inkoop van duurzaam beheerde bossen en dus op verantwoordelijke wijze gebruik maakt van natuurlijke bronnen. De vloeren zijn ook behandeld met een antibacteriële coating, hierom hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele negatieve effecten op uw gezondheid en welzijn.

Laminaatvloeren in een geraffineerd ontwerp

Als het om looks gaat, kunt u uw persoonlijke ideeën qua interieurontwerp ook volgen met het laminaat van base.59. Een klassieke setting kunt u gemakkelijk bereiken met de landhuis panelen, deze hebben een cirkelvormige rand waardoor verbindingen tussen de afzonderlijke platen gemakkelijk maakt. Hierdoor is het uiteindelijke resultaat nauwelijks te onderscheiden van een echt houten vloeren.

Daarnaast zijn er ook ontwerpen in scheepsdek stijl beschikbaar, deze werken wat beter in kleinere ruimtes. De kleur van uw nieuwe vloer is gemakkelijk aan te passen aan uw meubels, dit komt door het feit dat er zowel donkere als lichte tinten beschikbaar zijn.

Een gestructureerd oppervlak, dat in bijna alle decors wordt gebruikt, zorgt voor een unieke look. Met behulp van verschillende technieken is de toplaag voorzien van een geborstelde, geporten of een verouderde textuur, waardoor het uiterlijk nog authentieker wordt. Het ontwerp wordt afgerond door de matte glans, waardoor de vloer er heel nobel uitziet.

Eenvoudige installatie dankzij het ClickTec systeem van base.59

Veel doe-het-zelvers kiezen bewust voor een laminaatvloer, dit komt door het feit dat deze een stuk eenvoudiger te leggen is in vergelijking met andere soorten vloerbedekkingen zoals tapijt of zelfklevend vinyl. Ook de panelen van base.59 zijn geen uitzondering en scoren punten met een snelle installatie, waarvoor geen voorkennis vereist is. De panelen zijn uitgerust met het ClickTec kliksysteem, en dit maar een zwevende installatie mogelijk waarbij geen lijm noodzakelijk is. U moet wel van tevoren de vloer egaliseren en een geluidsisolerende mat neerleggen.

Het is noodzakelijk om wiggen neer te leggen met een opening van 12mm aan de muren, en vaste onderdelen. Deze zijn inbegrepen bij uw product. Met behulp van klikverbindingen kunnen de planken in eenvoudige stappen gemonteerd worden, zodat u na korte tijd uw kamers kunt inrichten. Indien gewenst kunt u de vloerbedekking ook combineren met vloerverwarming

Base.59 laminaat nu verkrijgbaar bij BRICOFLOR!

Met het laminaat van base.59 kunt u panelen in huis halen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. U vindt zeker het juiste decor voor uw kamers in ons assortiment en profiteert tegelijkertijd van onze Beste Prijs Garantie. Als u twijfelt tussen verschillende varianten, dan kunt u gebruik maken van onze gratis sample service, om een voorproefje van het product in huis te halen. U kunt hierbij kiezen uit maximaal 8 varianten en wij sturen u kleine voorbeeldstukken waarmee u een zeer bewuste keuze kunt maken.

Als u grotere ruimtes wilt uitrusten met deze laminaatvloer, wees dan niet bang om een persoonlijke offerte aan te vragen. Neem hiervoor contact op met ons service team, dit kan per e-mail, het contactformulier, of per telefoon. Natuurlijk geven wij u ook persoonlijk advies als u vragen of problemen hebt omtrent uw bestelling. Wij kijken uit naar uw bericht.

Plus icon lees meer