Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Quick-Step Creo Laminaat: Planken om van te Houden

De Quick-Step Creo is een plank formaat met een Eikdesign. De verschillende Eikimitaties van deze collectie zijn vooral succesvol door het vertrouwen wat Quick-Step hun producten geeft en de 20 jaar garantie geeft de duurzaamheid van de planken aan. De vloeren komen in de gebruikelijke dimensies van 120 x 19 cm en een dikte van 7 mm. De drijvende planken zijn makkelijk, veelzijdig én duurzaam wat Creo dé perfecte vloer oplossing maakt.

Lees verder

Quick-Step Creo

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Elegante Eik Designs met Quick-Step Creo

Deze collective geeft u 8 verschillende designs die een klassieke uitstraling geven. De immitaties zijn erg realistisch en natuurgetrouwe kleuren en texturen. Deze worden op een speciale manier geprint (ultra high-resolution foto’s) wat de planken een realistische houten design look geeft. De decors/kleuren variëren van lichte trendy Eikdesigns tot donkere klassieke tonen.

Dit geeft u een grote keuze uit verschillende kleuren. Alle planken zijn sterk, bijna oranje glinsterende decadente decors die zich specifiek op de kenmerkende houten structuur richten en softe tonen die het gevoel van rust meebrengen. De Quick-Step Laminaat collectiebrengt een stralend decor et het gevoel van lichtheid.

Quick-Step Creo Laminaat is Duurzaam en Langblijvend

Creo is ontworpen en geproduceerd om veelzijdigheid en duurzaamheid te bezitten. Met een klassificatie van 32, is dit product gebruikelijk voor huiselijk en commercieël gebruik. Een transpartante laag, aan de bovenkant van uw vloer, beschermt uw vloer tegen micro krassen en maakt de vloer slijtage bestendig. Deze Kras Beschermer is niet het enige wat de vloeren bescherming biedt. De Quick-Step Laminaatvloeren zijn geproduceerd met een impact-resistant HDF board in het midden van de vloer.

Deze solide kern helpt om schade voor hakken en vallende spullen te voorkomen. Deze vloeren biedden ook antistatische eigenschappen voor uw vloer en in uw kamer. Vaak ziet u, na een tijdje, dat uw vloer een kleurverschil heeft. Dit kan komen door blootstelling aan de zon of door het bedekken van de vloer met meubilair. Dit kan niet gebeuren met de Quick-Step Creo, omdat dit laminaat bescherming biedt tegen natuurlijke blootstelling van de zon.

Dit garandeert dat uw vloeren hun natuurlijke en orginele kleur voor jaren zullen behouden. Als u de eigenaar bent van een vloerverwarming en bang bent dat de vloer door deze reden niet gelegd kan worden, kunt u met een gerust hart de vloeren gebruiken.

Makkelijk Onderhoud

De ouderhoud van uw vloer is nog nooit zo makkelijk geweest. De Creo collectie is gemaakt om gemakkelijk te zijn én om eenvoudig schoon te maken te zijn. Het komt door de meerdere beschermlagen die samenkomen en zodoende een veerkrachtige vloer vormen die bestendig is tegen vuil en morsen. De eindlaag voorkomt vuil en stof indringers, wat het makkelijker voor u maakt om uw vloer spik en span te houden. Hoewel er ernorm veel factoren zijn die becherming bieden voor uw vloeren, is het aan te raden om de vloeren toch met de beste zorg te blijven behandelen. Alles wat vloeibaar is, moet zo snel mogelijk schoongemaakt worden om beschadigingen aan de beschermlaag te voorkomen. Dweilen of stofzuigen zou ook aangeraden worden, omdat dit ervoor zorgt dat puin op de vloeren weg wordt gehaald. Dit moet gebeuren om ervoor te zorgen dat de laminaatvloeren niet worden beschadigd en omdat er op deze manier geen krassen komen op de vloeren.

Snelle Instalatie Dankzij een Uniek Systeem

Of u nou wel of geen ervaring heeft met heeft met het leggen van laminaatvloeren, met de Quick-Step laminaat is het voor iedereen mogelijk om laminaatvloeren te leggen. De innovatieve en revolutionaire Uniclick klick systeem geeft u de kans om uw vloeren als een expert te leggen. Dit systeem is ontworpen het leg proces zo veel mogelijk te versimpelen. Bij de gebruikelijke kliksystemen moeten de planken een voor een naar beneden worden geklikt. Dit kan het installeren van de planken moeilijker maken op plaatsen waar er scherpe hoeken en lage plekken zijn. Het Uniclic systeem maakt het u mogelijk om de planken gemakkelijk te installeren, maar ook om de planken gemakkelijk weer te verwijderen. Dit revolutionaire systeem kan wat geen ander systeem kan; de vloeren kunnen door middel van horizontaal klikken worden geïnstalleerd. U zult geen problemen ondervinden bij het installeren van de planken, als de ruimte gelimiteerd is.

Bricoflor Biedt de Beste Prijzen, Beste Service en de Beste Keuze

Bricoflor legt een grote nadruk op de klantenservice en is trots op het feit dat zij een reeks van hoge kwaliteit producten van top fabrikanten aanbieden. Als u vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met onze gespecialiseerde team wat klaar staat om u te helpen. Heeft u door de grote keuze moeite bij het kiezen van de perfecte vloer? Geen probleem. Wij bieden de gratis sample service aan wat u uw keuze een stuk makkelijker zal maken. BRICOFLOR biedt de beste kwaliteit producten tegen een lage prijs wat u de beste prijsgarantie garandeerd!