Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Quick-Step Eligna Laminaat: De Veelzijdige Laminaat voor Iedereen

De Quick-Step Eligna is gemaakt voor veelzijdigheid en duurzaamheid.Quick-Step is een bekende fabrikant van laminaatvloeren en komen met een garantie van 25-jaar. Deze planken komen met afmetingen van 138 x 15,6 en 19 cm met een dikheid van 8 mm. De drijvende planken zijn makkelijk, veelzijdig en duurzaam, wat Eligna de perfecte vloer oplossing maakt.

Geen filters geselecteerd
€ 30,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 30,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 30,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 30,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 30,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 30,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling

Opvallend Bold of Klassiek Elegant: De keuze is aan u met de Quick-Step Eligna

Aesthetisch en visueel is deze collectie meer dan aangenaam. Het geeft u de optie om uw vloer te stijlen hoe u het maar wilt. Met 24 verschillende producten in een reeks van  beuken, eiken , essen en noten kunt u uw eigen natuurlijke en klassieke houten design ontwerpen. Hoe het ook maar wilt. Het het niet alleen de keuze aan houten designs dat deze collectie veelzijdig maakt. Er is ook de keuze om ze gaan voor een matte/glimmende afwerking en opvallende witte afwerkingen om de gewenste look compleet te maken.

De verschillende keuzes zijn een veelbelovende oplossing voor elke ruimte. Er is een stralende en elegante kleur voor open ruimtes met ramen of een vintage eiken design voor een klassieke en knusse ruimte met een openhaard. De natuurlijke look gaat samen met een realistisch textuur. Door met uw hand te strijken over de plank, zult u de groeven en granen voelen wat het gevoel van echt hout realistisch maakt. Met al deze kenmerkende houten structuren ben u verzekerd van het vinden van een vloer die perfect bij u past!

Robuustheid en Comfort Gecombineerd: De technische voordelen van de Quick-Step Eligna Laminaat

De Eligna collectie is niet alleen gekenmerkd door de prachtige design opties; er zijn zeer technische en geavanceerde functies die de werkelijke waarde te brengen aan de vloer. De technische eigenschappen van de Quick-Step laminaat Eligna zijn ontworpen om de duurzaamheid en de flexibiliteit van de vloeren te verbeteren wat de vloeren allesbehalve gewoon maakt. De vloeren zijn geklassifiseerd als een 32-usage rating wat betekent dat ze sterk genoeg zijn voor commercieel gebruik. De bedekte Krassen Beschermer laag zorgt voor vele jaren plezier met uw vloer.

Quick-Step vloeren zijn 10 keer meet kras bestendig dan vloeren zonder deze bescherm laag. De Quick-Step laminaatvloeren zijn geproduceerd met een impact-resistant HDF board in het midden van de vloer. Deze solide kern helpt om schade voor hakken en vallende spullen te voorkomen. Deze vloeren biedden ook antistatische eigenschappen voor uw vloer en in uw kamer. Vaak ziet u, na een tijdje, dat uw vloer een kleurverschil heeft. Dit kan komen door blootstelling aan de zon of door het bedekken van de vloer met meubilair.

Dit kan niet gebeuren met de Quick-Step Eligna, omdat dit laminaat bescherming biedt tegen natuurlijke blootstelling van de zon. Dit garandeerd dat uw vloeren hun natuurlijke en orginele kleur voor jaren zullen behouden. Als u de eigenaar bent van een vloerverwarming en bang bent dat de vloer door deze reden niet gelegd kan worden, kunt u met een gerust hart de vloeren gebruiken.

Revolutionair Systeem maakt het Leggen van Laminaat Makkelijker dan Ooit

Het installeren van een laminaat vloer kan intimiderend zijn. Hierdoor bent u al veel sneller geneigt om een expert in te huren voor het plaatsen van uw laminaatvloeren. Dit is niet langer een probleem dankzij de laminaatvloeren van Quick-Step. Dankzij dit revolutionaire systeem is er geen gedoe of stres meer nodig. Het leggen van de laminaatvloeren is een DIY (Do It Yourself) taak geworden wat door iedereen, ongeacht ervaring, kan worden gelegd. Anders dan andere kliksystemen, maakt deze Uniclic gebruik van een technologie wat de installatie ervaring snel en makkelijk maakt.

Met deze traditionele systemen kunt u de planken gemakkelijk in elkaar klikken en de tong en de groeven met elkaar verbinden. Dit revolutionaire systeem kan wat geen ander systeem kan; de vloeren kunnen door middel van horizontaal klikken worden geïnstalleerd. U zult geen problemen ondervinden bij het installeren van de planken, als de ruimte gelimiteerd is.

De Nadruk leggen op Natuur

Quick-Step neemt het milieu en de aarde erg serieus. Zij zijn zich ervan bewust dat de fabricatie en de productie processen slecht kunnen zijn voor het milieu en streven dan ook naar een gerespecteerde nauurlijk milieu. Quick-Step doet een bewuste poging om hun impact op het milieu te minimaliseren en om hun afval te verminderen. Quick-Step gebruikt grondstoffen en heeft in materiaal geïnvesteerd wat actief helpt om de gebruikte energie, tijdens het produceren, te verminderen. De collecties voldoen ook aan meerdere milieu normen en regelementen om er zeker van te zijn dat zij behoudende rol hebben in het milieu. 

Bestel de Quick-Step Eligna Laminaatvloeren nu bij Bricoflor

De Eligna Quick-Step collectie, samen met de andere collecties, zijn beschikbaar en online bij Bricoflor. Met jarenlange ervaring met het handelen met hoge kwaliteit producten en de beste fabrikanten, garandeerd Bricoflor de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Bricoflor weet dat u door de grote keuze moeite kan hebben bij kiezen van de perfecte vloer. Wij bieden daarom de gratis sample service aan wat u uw keuze een stuk makkelijker zal maken. Bricoflor biedt de beste kwaliteit vloeren aan voor een prachtige prijs!

+ lees meer