Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Quick-Step Largo Laminaat: Veelzijdig, Elegant en Robuust

Quick-Step is een fabrikant die bekent staat om het leveren van een hele reeks aan vloeren naar de internationale markt. Het Belgische bedrijf streeft ernaar om producten van topkwaliteit aan te bieden tegen een betaalbare prijs die de normen en grenzen van de concurrenten verleggen. De Largo collectie van Quick-Step doet dit ook. Deze collectie is kenmerkend door de extra lange en wijde planken.

Geen filters geselecteerd
€ 39,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 39,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 39,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 39,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 39,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 39,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 39,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 39,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 39,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 39,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 39,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 39,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling

Overtuigend Realistisch: Quick-Step Largo’s plakkende decors

Quick-Step Largo Laminaat heeft 14 verschillende eiken kleuren waar u uit kunt kiezen. Dit geeft u de mogelijkheid om dé perfecte vloer voor uw decor te vinden. Sommige vloeren hebben een matte afwerking terwijl sommige weer een zijdeglanze afwerking hebben. Dit biedt vele variaties aan. De collectie is varierend van gebleekt wit eik tot aan rijke, levendige esdoorn kleuren. Dit geeft u de mogelijkheid om te gaan voor een modern open decor of voor een opvallend houten design. De matte afwerking micro joint vloeren, brengen elegantie en verfijndheid naar elke ruimte.

De donkerbruine glanzende afwerking brengt een klassiek en rustiek thema naar voren. Natuurlijke rust kan worden gebracht door deze prachtige en verschillende collectie. De natuurlijke look brengt een realistisch textuur met zicht mee. Door uw hand over de planken te strijken, zult u groeven en granen voelen die u laten denken dat het echt hout is. Met al deze kenmerkende houten structuren bent u verzekerd om een vloer te vinden die perfect in uw ruimte past.

Robuust en Makkelijk om voor te Zorgen: Quick-Step Largo Laminaat

De Largo collectie is niet alleen kenmerkend door de prachtige designs; zij zijn ook erg technisch en geavanceerde kenmerken brengen werkelijke waarde aan uw vloer. De technische eigenschappen van Largo zijn ontworpen om de duurzaamheid en de stijtvastheid van de vloeren te verbeteren, wat de vloeren alles maar niet ordinair maakt. De vloeren hebben een klassificatie van een 32-usage rating, wat betekent dat de vloeren sterk genoeg zijn en geschikt zijn voor commercieël  gebruik. De Scratch Guard beschermt uw vloer en zorgt ervoor dat u nog lang met uw vloer kan doen.

De Quick-Step vloeren zijn 10 keer meer kras bestendig dan vloeren zonder deze laag. Deze laag gaat gecombineerd met een HDF paneelwerk wat de vloeren sterk en robuust maken. De kern helpt bij het bieden van bescherming als er voorwerpen op de vloer vallen of als er op wordt gelopen met hakken. Largo is ook bestendig tegen verkleuring door de zon. De beschermende lagen houden uw vloer levendig en rijk.

Heeft u een vloerverwarming? Geen probleem, wat de Quick-Step vloeren zijn geschikt voor gebruikt met water verwarmende systemen. Uitgerust met akoestische geluid technologieën, zullen uw kamers aangenaam en vrij zijn van overtollig geluid aan de vloeren. Largo beschikt over talrijke kenmerken die de vloeren verbeteren en verlichten alle mogelijke zorgen.

Makkelijk en Snel te Installeren Dankzij een Uniek Systeem

Of u nou wel of geen ervaring heeft met het leggen van vloeren, de laminaatvloeren van Quick-Step kunnen gemakkelijk gelegd worden door uzelf! De innovatieve en revolutionaire Uniclic klick systeem geeft u de kans om uw nieuwe vloer als een eigen expert te leggen. Dit systeem was ontworpen om het proces van het leggen van vloeren zo veel mogelijk te versimpelen. Bij de normale klik systemen moeten de vloeren aan elkaar klikken door een voor een de planken naar beneden te klikken. Dit maakt het moeilijk om de vloeren te installeren op plaatsen waar er strakke hoeken zijn of in lage ruimtes.

Het Uniclic systeem maakt het mogelijk om de vloeren gemakkelijk te installeren, maar ook om de vloeren gemakkelijk weer los te koppelen. Dit revolutionaire systeem doet wat geen ander systeem kan; u kunt de vloeren installeren door deze horizontaal in elkaar te klikken. Zonder de hoeken van de planken, zult u geen problemen ondervinden bij het installeren van de vloeren waar de ruimte beperkt is.

Voorzien van de Beste Prijzen en de Beste Service bij Bricoflor 

Bricoflor legt grote nadruk op kanten service en is trots op het leveren van een reeks hoge kwaliteit producten van top fabrikanten. Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met onze specialisten bij Bricoflor. Vanwege de grote selectie producten en collecties, kunt u wellicht problemen hebben met het kiezen van uw vloer. Om dit probleem op te lossen, bieden wij de gratis sample service aan. Hiermee heeft u een beter idee van de vloer en kunt u het voelen voordat u daadwerkelijk een beslissing gaat nemen. Bricoflor is voorzien van de beste kwaliteit producten voor de laagste prijs. Dit garandeerd dat u de best mogelijk deal krijgt!

+ lees meer