Close icon

Quick-Step Majestic laminaatvloer, optisch en technisch hoogstaand

Met de Quick-Step Majestic collectie in parketlook krijg je 10 dessins die een speciale indruk achterlaten met zeer natuur…

lees meer

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

1 - 0 van 0 Producten

De Quick-Step Majestic laminaatvloer collectie is verkrijgbaar in 10 dessins die allen realistische natuurdessins hebben met overtuigend reliëf. De planken hebben een dikte van 9,5 mm en komen in pakketten van 6 planken. Deze laminaat vloeren komen met 25 jaar garantie voor huishoudens. Hiermee blijkt dat de fabrikant Quick-Step overtuigd is van de kwaliteit en duurzaamheid.

Laminaat met realistische ontwerpen en ongelooflijke diversiteit – Quick-Step Majestic

De realistische imitaties van deze collectie zijn te danken aan een speciaal drukproces waarbij in extreem hoge resolutie het ontwerp wordt toegepast op de bovenlaag van het laminaat. Geïmiteerd in deze collectie, die 10 ontwerpen omvat, de zeer populaire eiken en grenen vloeren. Kortom, Quick-Step Majestic biedt u een ruime keuze uit diepzwarte kleuren, rijke en lichtbruine kleuren tot lichtgrijze planken. Dit bereik kan het best worden geïllustreerd worden aan de hand van de volgende voorbeelden: de donkere en warme “Quick-Step Majestic Woestijn Eik Donkerbruin Geborsteld” en aan de andere kant van het spectrum de frisse “Quick-Step Majestic Woodland Eik Beige”. Beide komen ze qua natuurgetrouwheid perfect overeen met hun natuurlijke tegenhanger. Daarnaast is ook het reliëf niet van echt te onderscheiden dankzij de innovatieve productiemethoden van Quick-Step. Met het donkerste patroon: Quick-Step Majestic Woestijn Eik Donkerbruin Geborsteld krijgt u een zwart dat gewoon donker parket niet kan evenaren. Ondanks de donkere, kolenzwarte kleur en de zijdeachtige afwerking, geeft de houten structuur het laminaat een opvallende, maar toch geen oncomfortabele, aankleding. Alle varianten van deze collectie hebben echte verbindingen, waardoor het gelegde Quick-Step laminaat nog meer op een parketvloer lijkt. Dus met deze collectie hebt u ruime keuze. Wat uw inrichting ook nodig heeft, deze collectie vindt zeker de juiste combinatie!

Quick-Step Majestic laminaat– robuust, gemakkelijk te verzorgen, comfortabel

Quick-Step Majestic eert zijn naam niet alleen visueel, omdat dit Quick-Step laminaat vanuit technisch oogpunt ook inspireert. Deze laminaat vloeren zijn door de fabrikant gecertificeerd met de gebruiksklasse 32 en is dus geschikt voor commercieel gebied. Deze classificatie is ook absoluut gerechtvaardigd. Quick-Step Majestic heeft een slijtvaste coating, de zogenaamde ScratchGuard. Deze coating beschermt de vloer, zowel tegen micro-krassen als tegen stootschade, zoals die veroorzaakt door vallende voorwerpen. Het Quick-Step-laminaat is ook zeer eenvoudig te reinigen. Vuil kan niet door de coating in het oppervlak dringen en kan daarom gemakkelijk worden afgeveegd. De antistatische eigenschappen van het laminaat voorkomen niet alleen een onaangename elektrische schok bij het aanraken van de deurgreep, maar zorgen ook voor een veel lagere aantrekking van stof. Quick-Step Majestic is daarom robuust, gemakkelijk schoon te maken en biedt indrukwekkend comfort. Zo kan bijvoorbeeld een conventionele vloerverwarming eenvoudig worden gecombineerd met het laminaat. Bovendien wordt de laminaatvloer geleverd in grote planken, wat een zeer aangenaam effect heeft, zowel in een rustige woning als in het commercieel gebied. Quick-Step Majestic draagt deze naam niet voor niets, omdat het echt indrukwekkend is, zowel visueel als technisch.

Ingenieus systeem en eenvoudige installatie door het uniclic systeem

Het leggen van het Quick-Step Laminaat is ook indrukwekkend eenvoudig. Dit is te danken aan het innovatieve kliksysteem dat Quick-Step ontworpen heeft. Het is dus een uniek gepatenteerd Quick-Step systeem. Vanwege de flexibele mogelijkheden om de vloer te leggen kan deze vloer ook gemakkelijk in een krappere ruimte gelegd worden. Laminaat leggen wordt kinderspel, zelfs voordoe-het-zelvers. Om een visueel aantrekkelijk resultaat te bekomen is het aan te raden om de planken evenwijdig aan zowel de lichtinval als de langste wand zo ver mogelijk uit te lijnen.

 Quick-step Majestic bij BRICOFLOR – beste prijs en service!

Wij van BRICOFLOR zijn bereid om u te overtuigen met onze service en met onze prijzen. Dat is de reden waarom we onze beste prijs garantie hebben. Deze belooft dat u altijd bij de goedkoopste leverancier zult kopen. Bovendien hebben wij te allen tijde de beschikking over een competente medewerker voor advies. En als u ooit problemen hebt met het kiezen van een decor, gebruik dan onze gratis stalen service. Geef ons uw favorieten en wij zullen deze u toe sturen. U betaald alleen de verzendkosten en deze kosten krijgt u in mindering op uw aankoop! Wilt u een grotere hoeveelheid bestellen vraag dan even een offerte aan, wellicht dat wij u een gunstigere prijs kunnen aanbieden. Zo kunt u geld besparen. Dus bestel nu Quick-Step Majestic bij BRICOFLOR en geniet van uw nieuwe vloer!

Plus icon lees meer