Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

ter Hürne grand line: het laminaat voor een authentieke en rustieke look

Vijf houtimitaties in een indrukwekkend groot formaat geven elke kamer een aparte en rustieke sfeer voor gezellige uurtjes. Tegelijkertijd kan deze laminaatvloer van ter Hürne flexibel worden gebruikt en overtuigt het met een opmerkelijke kwaliteit.       

Geen filters geselecteerd
€ 27,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 27,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 27,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 27,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 27,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 28,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 28,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 28,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 28,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 28,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 28,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling

Diverse ontwerpen in warme tonen met ter hürne grand line

Om je kamers zonder problemen in de trendy urban stijl in te richten, focust de Duitse fabrikant in zijn nieuwe collectie op bruine en beige vloerdelen. Deze zijn verkrijgbaar als hoogwaardig plank- en multi-strip formaat in het formaat 2000 x 192 x 10 mm met een discrete allround velling als kers op de taart. Door de grote vorm creëren de paleisvloeren uit de ter Hürne Grand Line collectie een dynamische flair en scoren ze met een luxe totaalbeeld. 

Veel toepassingsmogelijkheden voor laminaatvloeren van ter hürne

Met Grand Line realiseert u niet alleen met weinig moeite een moderne inrichtingsstijl, maar zorgt u ook voor een uniforme oplossing voor uw woning. Doordat de laminaatvloer door de resistente toplaag zelfs geschikt is voor intensief gebruikte woonruimtes. Zo kunt u uw slaapkamer, logeerkamer en entree dezelfde uitstraling geven zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat de vloer de stress niet kan weerstaan. Niets staat commercieel gebruik in de weg dankzij de classificatie van serviceklasse 32

In lichte tot normaal bezochte projectruimten, bijvoorbeeld in kleine winkels of in hotelkamers, snijdt de vloer ook een goed figuur en zorgt voor een natuurlijke sfeer. Het kan gemakkelijk voldoen aan de veiligheidseisen in commerciële ruimtes, aangezien het moeilijk te ontsteken is in overeenstemming met brandbeschermingsklasse Cfl-s1. Bovendien hoeft u zich geen zorgen meer te maken over onaangename elektrische schokken, aangezien het antistatische oppervlak de vorming van elektrische ladingen voorkomt die kunnen ontstaan ​​door wrijving.         

Gecertificeerde kwaliteit van het milieuvriendelijke laminaat

Naast de technische gegevens geven awards betrouwbare informatie over de waarde van een vloerbedekking. Het ter Hürne laminaat kan ook op dit gebied schitteren en maakt vooral indruk met zijn groene eigenschappen, waardoor het de ideale keuze is voor mensen die veel waarde hechten aan ecologisch verantwoorde producten

Het is gecertificeerd met het PEFC- label, wat aangeeft dat het hout dat bij de productie wordt gebruikt, afkomstig is uit biologische bosbouw. Grand Line heeft ook het certificaat van het eco- instituut. Dit laat zien dat de planken weinig vervuilende stoffen en emissies bevatten en daarom zonder aarzelen in woonruimtes kunnen worden gebruikt.    

Eenvoudig om te installeren dankzij smartconnect systems

Als u graag zelf actie onderneemt bij het renoveren, kunt u profiteren van de eenvoudige plaatsing van de collectie. Dit wordt mogelijk gemaakt door het SmartConnect- kliksysteem van ter Hürne, waarmee u de planken zonder lijm of speciaal gereedschap kunt verbinden. Om het beste resultaat te bereiken, moet u in het begin een isolatiemat neerleggen. Bij zwevend leggen is een dergelijke ondervloer aan te raden om stapgeluiden te voorkomen. Zorg ervoor dat u altijd een afstand van ca. 10 mm aanhoudt tot wanden en andere vaste onderdelen zodat de vloerbedekking later niet uitpuilt. 

De eenvoudigste manier om dit te doen, is door meerdere wiggen langs de muren te spreiden. U kunt de planken dan rij voor rij leggen. Wil je je pand verwarmen met vloerverwarming, dan hoef je niet zonder de esthetische laminaatvloer. Het is geschikt voor vloerverwarming en kan daardoor probleemloos gecombineerd worden met verwarmingssystemen op basis van warm water.       

Ontdek nu de ter hürne grand line bij Bricoflor!

Als u uw kamers in een moderne stijl wilt ontwerpen met ter Hürne Grand Line, kunt u een overzicht krijgen van de verschillende decors in onze online shop. Alle varianten zijn in ons assortiment verkrijgbaar voor een uitstekende prijs dankzij onze beste prijsgarantie . U kunt ook gebruik maken van onze gratis sample service als u niet kunt kiezen tussen verschillende versies. Op verzoek sturen wij u geschikte monsters die u ter vergelijking kunt gebruiken.

Als uw favoriet al is bepaald en u heeft er grotere hoeveelheden van nodig, dan kunnen we u wellicht een individueel aanbod doen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice, die u telefonisch, per e-mail of via het contactformulier kunt bereiken. U kunt ook contact met ons opnemen als er problemen zijn met uw bestelling of als u ondersteuning nodig heeft bij het kiezen van de juiste vloer. Ons specialistische advies neemt uw zorgen weg en beantwoordt graag uw vragen! 

+ lees meer