Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

ter Hürne trend line: koninklijk laminaat met een indrukwekkend design

De naam zegt het al voor de nieuwe collectie van het bekende familiebedrijf uit Münsterland: Ter Hürne Trend Line is toonaangevend en presenteert een assortiment hoogwaardige laminaatvloeren die vakkundig de huidige trends implementeren. Ze kunnen flexibel worden gebruikt en overtuigen met praktische eigenschappen die meer welzijn en ontspanning in het dagelijks leven beloven.      

Geen filters geselecteerd
€ 21,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 21,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 21,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 21,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 21,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 21,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 22,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 24,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 24,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 24,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 24,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 24,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling

van klassiek tot opvallend - het decoratieve pallet van trend line

Het laminaat van Ter Hürne, dat speciaal is ontworpen voor gebruik in moderne ruimtes, is verkrijgbaar in in totaal zeven verschillende uitvoeringen. De keuze aan decors varieert van vloerdelen in licht eiken-look tot rustieke planken in bruin- en grijstinten. De elegante planken zijn in het formaat 128,6 x 24,3 cm en hebben een totale dikte van 8 mm. Het behandelde oppervlak van de planken zorgt voor een realistisch gevoel.

Met een fijne een unieke productiemethode zorgt ter Hürne voor een onderscheidende textuur dat je het gevoel geeft dat je op echt hout loopt. Het design wordt afgerond door het matte oppervlak, dat de planken een luxe uitstraling geeft, en de rondomlopende V-voeg, die elke plank extra benadrukt in zijn afmetingen.  

optimaal laminaat voor privé en commercieel gebruik

Naast zijn esthetische uitstraling heeft de vloer eersteklas technische eigenschappen die hem tot een allrounder maken in woningen en bedrijven. Het voldoet aan de eisen van gebruiksklasse 32 en kan daardoor zelfs in lichte tot middelzware objectruimtes worden toegepast. Dit zijn bijvoorbeeld hotelkamers, winkeltjes en vergaderruimtes. Binnen uw vier muren hoeft u daarentegen niet veel aandacht te besteden aan de intensiteit van de belasting en kunt u het laminaat ook plaatsen waar er veel voetverkeer is - bijvoorbeeld bij de entree of in de woonkamer. 

Om ervoor te zorgen dat de platen vele jaren meegaan, is de HDF kernplaat aan de binnenzijde behandeld zodat deze beschermd is tegen zwellen en daardoor minder gevoelig is voor vocht. Het antislip-oppervlak draagt ​​bij aan uw veiligheid en minimaliseert het risico op uitglijden bij het lopen op de planken. En dankzij de lage ontvlambaarheid volgens brandbeschermingsklasse Cfl-s1 kunt u zich u zich altijd volkomen veilig voelen.                

betere luchtkwaliteit met de milieuvriendelijke vloer

Het Duitse bedrijf hecht veel belang aan milieuvriendelijke productieomstandigheden en gebruikt bijvoorbeeld de zon als energiebron. Dit maakt het ter Hürne laminaat een ideale keuze voor iedereen die om het milieu geeft. Maar de aankoopbeslissing is niet alleen gunstig voor de natuur - u profiteert ook van de eersteklas eigenschappen van de planken. Omdat deze weinig vervuilende stoffen en emissies bevatten, blijft de lucht in uw kamers onvervuild en kunt u diep ademhalen. Bovendien zijn de planken antibacterieel, wat ook uw gezondheid ontziet.

Het eenvoudig te plaatsen laminaat van ter Hürne 

Bent u een ambitieuze doe-het-zelver die alle renovatiewerkzaamheden het liefst zelfstandig uitvoert, dan maakt u met Trend Line een uitstekende keuze. De planken zijn uitgerust met een kliksysteem, waardoor je ze zonder professionele hulp kunt installeren. De planken kunnen met eenvoudige handbewegingen in elkaar worden gezet en hebben geen lijm of speciaal gereedschap nodig. Voor het beste resultaat is contactgeluidisolatie bij dit type zwevend leggen aan te raden. Het vermindert de overdracht van loopgeluiden en zorgt zo voor een rustig achtergrondgeluid. Doordat de vloerbedekking geschikt is voor vloerverwarming, kun je deze zonder aarzelen combineren met een verwarmingssysteem op basis van warm water en zo je voeten een aangenaam warm oppervlak geven.      

ter Hürne trend line nu verkrijgbaar bij Bricoflor!

Het hoogwaardige laminaat van ter Hürne Trend Line heeft u overtuigd en wilt u het direct in uw pand plaatsen? Bespaar dan kostbare tijd en bestel je favoriete decor gemakkelijk bij Bricoflor, de populaire online shop voor wanden en vloeren. Dankzij onze beste prijsgarantie hoef je vooraf niet talloze aanbiedingen te vergelijken, want je krijgt onze producten altijd voor een uitstekende prijs. U kunt extra kortingen krijgen als u direct grotere hoeveelheden van een vloer bestelt. In dit geval kunnen we een individueel aanbod voor u samenstellen dat aantrekt met nog betere prijzen. Laat het ons weten over uw project door ons een korte e-mail te sturen of een bericht via het contactformulier - of bel ons. Mocht u nog niet hebben kunnen beslissen over een decor, dan kunt u gebruik maken van onze gratis sample service. Hierdoor kunt u van meerdere ontwerpen samples opvragen en deze vervolgens vergelijken. Als u vragen heeft over uw bestelling of over afzonderlijke producten, kunt u altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag verder! 

+ lees meer