Forbo Marmoleum Click – de duurzame vloer met een praktisch klik systeem

Ontdek Forbo Marmoleum Click, een ecologische vloerbedekking die indruk maakt met zijn looks en uitstekende eigenschappen!…

lees meer
-22%
-22%
1 - 20 z 33 Producent

Geproduceerd van ruwe materialen die voor 95% hernieuwbaar zijn en 100% biologisch afbreekbaar zijn, zijn de duurzame vloeren van Forbo voor 43% recyclebaar en daarom milieuvriendelijk! De materialen bestaan grotendeels uit lijnzaad olie, hars, houtmeel, ecologisch vriendelijke kleur pigmenten, en jute. De fabrikant doelt er ook op om vooral met groene energie te werken en zorgt ervoor dat de bronnen die gebruikt worden voor productie zo efficiënt mogelijk worden ingezet.

Breed aanbod in kleuren en natuurlijke looks door Forbo

De collectie van de internationale fabrikant heeft een reputatie opgebouwd als het gaat om natuurlijke ontwerpen in vloeren en is beschikbaar in een totaal van 23 verschillende kleuren en ontwerpen. Hiernaast is de keuze in natuurlijke materialen ook gekozen voor natuurlijke looks, de fabrikant heeft namelijk verschillende hout en steen looks. Bijvoorbeeld met de Pacific Beaches of Trace of Nature ontwerpen, krijgt u mooie ontwerpen in hout nerven of als u kiest voor Silver Shadow of Volcanic Ash dan krijgt u ontwerpen in een steen look. Voor meer kleuren, kunt u ook kiezen voor een linoleum gebaseerde vloer in de meest kleurrijke varianten zoals groen, blauw, geel of rood. Hiernaast, met een lichtechtheid waarde van 6, zullen de kleuren en ontwerpen voor een lange tijd bestaan zonder  te vervagen door invloed van de zon.

U kunt deze en velen andere ontwerpen in een braad scala aan formaten krijgen, maar dit is afhankelijk van de kleur die u kiest. Er zijn drie ontwerpen beschikbaar in het formaat 30x90 cm, acht in 30x30 cm en de overige 12 zijn of in 30x30 of 30x60cm beschikbaar. De duurzame vloeren van Forbo reproduceren authentiek uitziende houten planken of keramisch tegels en zorgen ervoor dat de kamers er esthetisch goed uitzien.

Beste eigenschappen met robuuste duurzame vloeren

Naast de goede looks en de milieu bewuste eigenschappen van deze natuurlijke vloerbedekking, overtuigt het ook door de talloze technische eigenschappen die de kwaliteit zo hoog maken. Dankzij de Topshield² oppervlakte behandeling, kunt u het onderhoud van uw vloer versimpelen en tegelijkertijd ook beter beschermen. Hiernaast is het ook resistent tegen specifiek soorten bacteriën en heeft het daardoor ook een positief effect op uw gezondheid. De ingebouwde kurk laag reduceert contactgeluid tot 17dB, en verzekert hierdoor een aangenamere werk en leef omgeving door het hele huis. Hiernaast is het ook geschikt voor gebruik met bureaustoelen, dus dit betekent dat u de vloer op kantoor kunt leggen zonder zorgen te hoeven maken om krassen en andere beschadigingen.

In naleving tot EU richtlijnen, voldoet de duurzame vloer ook aan de brand bescherming klasse Cfl-s1. Het is daarom moeilijk te ontbranden en ontwikkelt bij brand weinig rook. Hiernaast heeft de vloer een lage thermische resistentie en hierdoor maakt het zeer geschikt om het te gebruiken in combinatie met vloerverwarming.

Antislip duurzame vloer met een goede grip

Een van de meeste belangrijke kwaliteiten van een vloer, of het nu thuis of op het werk is, is een veilige vloer! Dit wordt gemeten en geclassificeerd in naleving tot DIN 51130, hiermee kunt u de coëfficiënt van de statische frictie aflezen afhankelijk van de classificatie.  In het geval van deze collectie is de slip resistentie waarde R9, Deze biedt u een relatief lage, maar toch een goede grip! R9 is goed voor dagelijks voetverkeer en weerhoudt u van uitglijden op uw vloer. Let er wel op dat de vloer gelegd moet worden op een hoek van minder dan 6-9° om de gewilde statische frictie coefficient te behalen.

Klik voor klik, snel een nieuwe vloer leggen met de duurzame vloeren van Forbo

Deze natuurlijke vloer kan zeer eenvoudig en snel gelegd worden, hiermee kunt u zonder eerdere ervaring uw marmoleum vloer eenvoudig leggen. Maar voordat u begint met het leggen van uw vloer, moet u er eerst voor zorgen dat de vloer voor 48 uur kan acclimatiseren in de verpakking, in de ruimte waar u van plan bent om de vloer te leggen. En ook tijdens de installatie, moet de natuurlijke kamer klimaat geprobeerd behouden te worden. Naast de andere richtlijnen die de fabrikant in haar instructies heeft staan, moet er voorzorgen dat uw ondervloer geprepareerd is, stevig, waterpas, en schoon is. Als hier voor gezorgd is dan kunt u de individuele planken en tegels eenvoudig bevestigen met het plug-in systeem.

Forbo marmoleum click – voordelig te koop bij BRICOFLOR

Zo eenvoudig als de installatie van Forbo Marmoleum Click is, is het bestellen van een vloer bij ons net zo eenvoudig. Aanschaf bij BRICOFLOR brengt vele voordelen met zich mee en verzekert u ervan dat een bestelling uw moeite waard is! Bijvoorbeeld, maak gebruik van onze Beste Prijs Garantie, hiermee bent u ervan verzekerd dat u de beste prijs krijgt die online beschikbaar is. Of als u nog niet zeker weet welke kleur u wilt, dan kunt u gebruik maken van onze gratis sample service, en wij zullen u voorbeeld staaltjes van uw nieuwe duurzame vloer sturen. Hiermee kunt u op uw gemak een keuze maken voor uw nieuwe vloer. En als u van plan bent om een groot project aan te pakken, vraag dan een persoonlijke offerte bij ons aan. Neem contact op met ons service team per email, telefoon of via ons contactformulier, en we zullen een offerte voor u opstellen.

We kijken er naar uit om van u te horen!

Plus icon lees meer