Bespaar meer tijdens BRICOWeekend! Profiteer op 25-27 November van 5% korting en geniet van de voordelen van online shoppen! PROMO CODE: BRICOWEEKEND

Bennett & Jones Parketvloeren met Britse Stijl

De beste van de beste wachten op u met de exclusieve parketvloeren bij Bennett & Jones. Het nieuwe merk springt eruit …

lees meer

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Kwaliteit Over kwantiteit – Het Geraffineerde Productie Proces van Bennett & Jones Parketvloeren

Terwijl andere fabrikanten talloze varianten toevoegen aan hun collecties, houdt Bennett & Jones het bewust gelimiteerd met een kleine selectie. Hierdoor kan de fabrikant elke décor de aandacht geven die het verdient. Alle beschikbare parketvloeren ontwerpen zijn tot aan de kleinste details intrinsieke meesterwerken, deze krijgen allemaal een personal touch dankzij de combinatie van verschillende stappen in het productie proces.

Bennett & Jones’ expertise in het correct verwerken van het hout is gedemonstreerd, bijvoorbeeld, door het selectieve gebruik van verschillende verf technieken, zoals de White Wash, dit geeft het natuurlijke materiaal een mooie helderheid, maar door hittebehandelingen kan het hout ook getint worden. Hierdoor kan de fabrikant het gewenste ontwerp met precisie implementeren. Dit wordt allemaal afgerond door een geschikte oppervlakte afwerking.

Hiernaast, staan de écht houten vloeren uit tegenover hun concurrentie dankzij de handgemaakte accenten, dit geeft de planken en iets extra’s. Hierbij maak het merk gebruik van een groot portfolio van traditioneel vakmanschap, dat geperfectioneerd is dankzij de toevoeging van hedendaagse kennis. Van expres gezette zaagtanden tot aan rustig hand geschaafde tot aan een geverfd oppervlakte – er is geen detail aan kans overgelaten. De velen stappen die vereist zijn maken Bennett & Jones de ideale vloer voor degene die waarde hechten aan intrinsieke vakmanschap en luxueus ontwerp.

De andere zijden van het Verenigd Koninkrijk in een Product Lijn

De grootste inspiratie van Bennett & Jones planken zijn het Britse leefstijl en interieur ontwerp. Dit is wat het merk probeert te ontwerpen in hun drie collecties, ieder met hun eigen motto. Dit creëert een duidelijke oriëntatie in hun product lijnen en geeft iedere smaak een bijgepaste parketvloer.

Shire landscapes als een expressie van vrede en thuisland

Met de Bennett & Jones Shire Landscapes collectie, is er een waardering voor tradities van verschillende regio’s en om de individuele subtiliteiten van iedere regio te combineren met modern ontwerp. De selectie straalt warme uit en heeft een milde en consistente oppervlakte ontwerp, hierdoor kunt u genieten van het thuisgevoel vanaf het eerste moment. Tussen de vijf decors zijn er planken in een knus bruine, donker genuanceerde en neutraal grijze, die beide geschikt is voor moderne en klassiek gemeubileerde appartementen.

Stedelijke look met London Calling

Voor de Bennett & Jones London Calling collectie, is de hoofdstad van Engeland het gekozen rol model. Net zo luidruchtig en excentriek zijn de vijf vloeren waaruit u kunt kiezen. Deze zijn uniek gemaakt door hun opvallende accenten, deze geven de planken de onmiskenbare karakter. Wat vooral gedurfd is zijn de ontwerpen met zaagtanden, deze maken elke kamer een echt hoogtepunt met hun opvallende look. Als u het eenvoudig wilt aanpakken, dan kunt u er ook voor kiezen om planken te kiezen met een glad oppervlakte in zacht grijze of vriendelijk beige-bruine.

Britain’s Finest – Betrouwbaar Vloeren Met Populaire Klassiekers

Een aantrekkelijke selectie van tijdloze decors is aangeboden door Bennett & Jones Britain’s Finest collectie. Om de volledige diversiteit van Engeland te laten zien en zijn talloze hoeken, de merken presenteren hun vloeren in subtiel en elegante ontwerpen, maar ook een meer dramatische en blik vangende look. Een duidelijke lijn is gezet door het gebruik rijk bruine tinten, Hierdoor kunt u de planken gemakkelijk combineren met de brede selectie in kleuren. Hierdoor kunt u gegarandeerd de variant vinden die uw decor perfect complimenteert.

Beste comfort bij het leggen van uw nieuwe parketvloer

Ondanks hun luxueuze natuur, Bennett & Jones vloeren vereisen niet noodzakelijk een installatie door een specialist. Dankzij het praktische klik systeem, kunnen ze zelfs gelegd worden door amateur vakmannen – zonder gebruik van speciaal gereedschap of lijm. Als u altijd geniet van uw eigen renovatie, dan kunt u gemakkelijk gebruik maken van deze parketvloer met een Britse touch. Als u de vloer met behulp van een zwevende installatie wilt leggen , met behulp van het kliksysteem, dan wordt het geadviseerd om een voetstap dempende geluidisolatie te leggen als ondervloer.

Deze ondervloer vermindert mogelijk geluid en verbergt tegelijkertijd ook oneffenheden in de ondergrond. Het gaat zonder te zeggen dan u niet zonder de comfort van vloerverwarming hoeft te doen bij deze eerste klas planken. Afhankelijk van uw vloerverwarming, kunnen de écht houten vloeren eenvoudig gecombineerd worden met warm water vloerverwarming. Nu, dankzij Bennett & Jones hoeft u zich nooit zorgen te maken over koude voeten in uw eigen huis.

Parket van Bennett & Jones Beschikbaar bij Bricoflor

Onverslaanbare kwaliteit en fantastisch ontwerp kunnen nu in uw huis gehaald worden dankzij de Bennett & Jones parket vloeren. U zult hoogwaardige vloerbedekkingen tegen een aantrekkelijke prijs vinden bij Bricoflor en dankzij onze beste prijs garantie, hoeven we geen cent teveel te betalen.

Als u uzelf ervan wilt overtuigen met fantastisch ontwerp en vakmanschap van deze planken, maar dan simpelweg gebruik van onze gratis sample service, dan verzenden we direct staaltjes naar uw huis. Wilt u een groter project aanpakken met de parketvloer, dan kunt u ook contact met ons opnemen om te vragen voor een persoonlijke offerte op grote orders. U kunt contact met ons opnemen via email of via het contactformulier voor een offerte of advies.

Plus icon lees meer