Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Berry Alloc Ambition – De nieuwe generatie decoratieve parektvloer!

Aan het renoveren of bouwen? Authentiek parket met brede planken is nu toegankelijker dan ooit met de nieuwe Ambition collectie. Berry Alloc is een Belgische vloer en wand fabrikant waarvan de reputatie en de expertise al is bewezen. Vervaardigd in Frankrijk met de nieuwste technologieën en de beste houtsoorten, gevalideerd door de kwaliteitscontrole, voegen de Berry Alloc Ambition vloeren van echt hout een waarde toe aan elk huis. Bovendien, verfraaien de vloeren met de jaren.

Lees verder

Berry Alloc Ambition

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Bestaande uit 8 oogverblindende designs, van jeansblauw tot hagelwit en asgrijs, biedt Ambition kwaliteittegendebesteprijs. Met andere woorden, de perfecte vloer voor jong en oud die hun ruimte een charmant en trendy karakter wenst te geven.

Elegante houtsoorten en eigentijdse designs met het parket van Berry Alloc Ambition

Bij BRICOFLOR verkopen wij van Berry Alloc een parketvloer genaamd Ambition die niet alleen voldoet aan al uw eisen op het gebied van kwaliteit, maar ook in termen van esthetiek. Hieronder volgen een aantal voorbeelden van kleuren die wij aanbieden van deze prachtige collectie:

Eden - Een van de lichtscheppers van parket, voor in uw omgeving

Berry Alloc Ambition is een nieuwe collectie die is toegevoegd aan de Berry Alloc parket collectie. Eden (Sawcut natural oil) is de lichtste kleur uit deze collectie. Het is een ideaal voor mensen die een vloer willen hebben wat meer licht brengt in uw ruimte. De vloer heeft een geoliede afwerking met een houten structuur. Verder heeft het een dikte van 13,2 mm.

Berry Alloc Ambition - brengt ieder Euphoria in zijn ruimte

Euphoria is een donkerbruine tint in deze collectie. Dit is een mooie donkere bruine kleur. U kunt hiermee eenvoudig een knusse sfeer ontwikkelen om zo tot een prachtige verhouding te komen tussen licht en donker. Deze vloer heeft eveneens een geoliede afwerking en een houten structuur in de planken.  Tevens heeft het een dikte van maar liefst 13 mm.

Bliss - Een donker, maar prachtige parketvloer van Berry Alloc

Heeft u liever een voorkeur voor een écht donkere kleur? Dan zou u een kijkje moeten nemen naar Bliss. Bliss is een prachtige donkergrijze vloer. Gun uzelf de authenticiteit van een massief parket. Met een geoliede afwerking en een houten structuur, heeft deze vloer een dikte van 13 mm.

Kwaliteit houten vloer: resistente test van de tijd en van het leven

Eden, Euphoria en Bliss zijn alle drie geclassificeerd met klasse 23 (intensief thuisgebruik) wat ze ideaal maakt voor een gang of kantoor aan huis. In overeenstemming met de Europese normen, staat de vuurresistentieopeenDfl-s1klasse. Opgebouwd uit drie lagen, met inbegrip van een 9 mm dikke HDFkern die de slijtlaag stabiliseert en de slagvastheid verbetert, komt de Berry Alloc Ambition in een single blade structuur parket formaat van afmetingen van 1180 x 210 x 13 mm (B x L x D) met lange afkantingen aan de zijkanten. De totale dikte is 13 mm met een edel deel van 2,5 mm en een gewicht van 10 kg/m². De vloeren komen met 8 planken per verpakking, wat uitkomt op een totaal van 1,98 m². Berry Alloc heeft een Ultimtec Varnish High Performance (matte afwerking) oppervlaktebehandeling wat het nog beter bestendig maakt tegen slijtage en krassen, dankzij een eigen formulering van de moleculaire nanotechnologie. Met het Best Loc X-Treme systeem wordt de installatie eenvoudiger en sneller: een licht druk, mes door het blad, zonder lijm of gereedschap. Bovendien is van Berry Alloc, de Ambition collectie, een 100% ecologisch product omdat elk houtsoort geselecteerd is op basis van de criteria van de certificering van het duurzaam bosbeheer. Een grondige controle en traceerbaarheid. Dit is de reden waarom het is gecertificeerd met PEFC (Program for the Endorsement of Forest Certification), een onafhankelijk internationaal systeem dat duurzaam bosbeheer stimuleert. U krijgt daarbij 15 jaar garantie voor residentieel gebruik en het beste Loc X-Treme systeem staat gegarandeerd voor het leven.

Berry Alloc Ambition parket - De plaatsing en onderhoud zijn te volgen door enkele simpele stappen

Het oppervlak moet schoon, droog en vlak zijn. Water en vocht zijn daarbij dé vijanden van een houten vloer. Echter door de juiste voorbereiding van de ondervloer, heeft u hier geen last van en komt er een schitterende vloer uit voort. Voor de installatie, moet de vloer in gesloten verpakking voor 24 tot 48 uur blijven staan. Zo kan de vloer zich aanpassen aan de vochtigheid en temperatuur. Gebruik een doek of een licht vochtige dweil om mee te reinigen. Reparatie van kleine krasjes met een harde was afgestemd op de kleur van uw hout. Als teken van vermoeidheid of verlies van straling aan te tonen, doe een grondige reiniging en breng tenslotte een ontvetter aan. Zo blijft uw vloer mooi en krijgt u daarbij de beste duurzaamheid uit uw vloer. Echter kunt u ook het parket opnieuw zandstralen waardoor u een nieuwe laag te zien krijgt, waardoor de vloer ook een totaal andere uitstraling krijgt. Dit zorgt voor een schitterende innovatie voor uw ruimte, waardoor de kwaliteit natuurlijk niet ten onder gaat.

Berry Alloc parketvloeren: Nú verkrijgbaar bij BRICOFLOR

BRICOFLOR levert haar producten door heel Nederland. Wij bieden u de beste prijs voor een parketvloer, die wij ook altijd proberen na te streven. Om een gratis sample aan te vragen, kunt u contact met ons opnemen via telefoon: 043-3020090 of via e-mail: [email protected] Hiermee ontvangt u een voorbeeld van de vloer en structuur, zodat u deze al ervaren kan en in uw ruimte kan voorstellen. Mocht u een grotere bestelling nodig hebben, dan kunnen wij u een nóg scherpere prijs bieden door middel van een persoonlijke offerte. Met vragen kunt u terecht bij ons competente service team, waarbij zij u zullen helpen en assisteren in uw keuze. Wij staan klaar voor u en zijn bereikbaar van 9:00 tot 17:00. Wij horen graag van u!