Close icon

Berry Alloc Cosmo: de perfecte parketvloer voor uw thuis

Berry Alloc is een Belgische vloer en wand fabrikant waarvan de reputatie en de expertise al is bewezen. Vervaardigd in Fr…

lees meer

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

1 - 0 van 0 Producten

Deze fabrikant biedt u hoogwaardig houten vloeren waarbij u genieten kan van talrijke verschillende uitstralingen zodat u de juiste stijl aanvullen kan en zo uw ruimte tot een mooi geheel kan brengen. U heeft de keuze uit verschillende houtsoorten die daarbij hun eigen optiek meebrengen.

Elegante houtsoorten en eigentijdse designs – Berry Alloc parket

Bij BRICOFLOR verkopen wij deze Cosmo parketvloer collectie van Berry Alloc in 3 edele houtsoorten die niet alleen voldoet aan al uw eisen op het gebied van kwaliteit, maar ook in termen van esthetiek. De drie houtsoorten hebben ieder een eigen uitstraling waarbij zij hun eigen optische aspecten uiten en zo tot een mooi geheel komen. Dit zorgt ervoor dat u verschillende uitstralingen kunt scheppen en dat geeft als resultaat dat uw ruimte met een talrijke opties ontworpen kan worden.

Essenhout, Walnoot en Sapelli parket – Wereldwijde schoonheden voor in uw ruimte

Afkomstig uit Noord-Europa, is de essenhout vloer robuust en hard. Het is ideaal voor hedendaags interieur. Dat gezegd te hebben, houden de aders van het laminaat het levendige en de warmte vast, die door de gelamineerde vloeren komt. Er zijn drie kleuren in deze subcategorie beschikbaar: Melk, helderste van alles, dicht bij wit; Cream, is zelf iets donkerder; Choco, nadert de kleur van chocolade. Dan heb je ook nog, lang erkend voor zijn kwaliteiten, de walnoot houten vloeren die terug zijn van weggeweest. Aangenaam geaderd en gekleurd, zal het een charme geven aan uw interieur met een contrast tussen zijn hart en zijn donkerbruine/lichtgrijze print. Het heeft het voordeel dat het regelmatig geschuurd wordt zonder dat het de mogelijkheden ervan in de weg zit. U heeft de keuze uit de Walnoot Tea, vrij duidelijk, en de Walnoot Coffee, koffie kleur. Tenslotte, de derde optie is, met haar roodbruine tinten, donkerder met licht, Sapelli. Het gezicht van exotische essentie. Geroemd om zijn prachtige, diepe en dichte kleuren, wordt de essentie van Sapelli hout vaak vergeleken met benzine mahonie. Heartwoord Sapelli, een boom afkomstig uit Centraal- en West-Afrika, geeft het hout een gestreepte verschijning met afwisselend donkere en lichte lijnen.

Houten vloer van hoge kwaliteit: resistente test van de tijd en van het leven

De Sapelli en Essen parket vloer zijn geclassificeerd met klasse 31 wat ze ideaal maakt voor hotelkamers, kantoren en vergaderzalen. De Walnoot houten vloeren zijn geclassificeerd met een klasse 21, wat het geschikt maakt voor de woonkamer, slaapkamer, keuken of een andere plaats met een matig passage frequentie. In overeenstemming met de Europese normen, is de reactie op vuur geclassificeerd met een Dfl-s1 klasse. Opgebouwd uit drie lagen, met inbegrip van een HDF kern die de slijtlaag stabiliseert en de slagvastheid verbetert, komt de Berry Alloc Cosmo in een single blade structuur parket formaat van afmetingen van 164 x 1180 (B x L) met lange afkantingen aan de zijkanten. De totale dikte is 14 mm met een edel deel van 3,3 mm en een gewicht van 11 kg/m².

De Berry Alloc parket vloeren hebben een Ultimtec Varnish High Performance (matte afwerking) oppervlaktebehandeling wat het nog beter bestendig maakt tegen slijtage en krassen, dankzij een eigen formulering van de moleculaire nanotechnologie. Met het Best Loc X-Treme systeem wordt de installatie eenvoudiger en sneller: een licht druk, mes door het blad, zonder lijm of gereedschap. Bovendien is de Berry Alloc Cosmo een 100% ecologisch product omdat elk houtsoort geselecteerd is op basis van de criteria van de certificering van het duurzaam bosbeheer. Een grondige controle en traceerbaarheid. Dit is de reden waarom het is gecertificeerd met PEFC (Program for the Endorsement of Forest Certification), een onafhankelijk internationaal systeem dat duurzaam bosbeheer stimuleert. U krijgt 30 jaar garantie voor residentieel gebruik. Daarbij biedt Loc X-Treme systeem een sterke garantie voor het leven.

De installatie en het onderhoud zijn eenvoudig en zorgen zo voor geen problemen met het parket

Voor de installatie, moet de vloer in gesloten verpakking voor 24 tot 48 uur blijven staan. Het oppervlak moet schoon, droog en gezond zijn. Water en vocht zijn dé vijanden van houten vloeren. Echter door de juiste voorbereiding van de ondervloer, heeft u hier geen last van en komt er een schitterende vloer uit voort.

Gebruik een doek of een licht vochtige dweil om mee te reinigen. Reparatie van kleine krasjes met een harde was afgestemd op de kleur van uw hout. Als teken van vermoeidheid of verlies van straling aan te tonen, doe een grondige reiniging en breng tenslotte een ontvetter aan om het weer zo goed als nieuw uit te laten zien.

Parket van Berry Alloc: Nú verkrijgbaar bij BRICOFLOR

BRICOFLOR levert haar parket door heel Nederland. Wij bieden u de beste prijs, die wij ook altijd proberen na te streven. Om een gratis sample aan te vragen, kunt u deze eenvoudig bestellen in onze webshop. Hiermee ontvangt u een voorbeeld van de vloer en structuur, zodat u deze al ervaren kan en in uw ruimte kan voorstellen. Mocht u een grotere bestelling nodig hebben, dan kunnen wij u een nóg scherpere prijs bieden door middel van een persoonlijke offerte. Met vragen kunt u terecht bij ons competente service team, waarbij zij u zullen helpen en assisteren in uw keuze. Wij staan klaar voor u en zijn bereikbaar van 9:00 tot 17:00. Wij horen graag van u, dus wacht niet langer!

Plus icon lees meer