Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Berry Alloc Ecoforest - De parketvloer met kwaliteit     

Berry Alloc is een Belgisch bedrijf wat vloer- en wand oplossingen aanbiedt. De know-how en de reputatie van Berry Alloc  is al wereldwijd erkend. Ontworpen met de nieuwste technologie, is het echte hardhout van Berry Alloc, de Ecoforest collectie, 100% Made in France. De beste houtsoorten werden geselecteerd en elk product is onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles. In tegenstelling tot andere vloeren, wordt een Berry Alloc  vloer rijker met de tijd.

Geen filters geselecteerd

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

De essentie van Eik - een veilige gok met parket vloeren van Berry Alloc

Voornamelijk uit Europa en wordt beschouwd als een van de meest prestigieuze hout soorten, is de eikenhout essentie een perfecte houtsoort uit een fijnmazige omgeving. Het wordt beschouwd als een veilige gok voor de productie van vele verdiepingen. Het is een uitstekend alternatief voor de industriële look vloeren en daarbij biedt de Berry Alloc Ecoforest, tinten van blonde tot lichtbruine parket vloeren aan. Voorbeelden van de aangeboden kleuren zijn:

Om te beginnen is er de Berry Alloc Ecoforest Country Milan Deze planken hebben een zeer lichte schaduw, dicht tegen wit aan, en geven uw huis een moderne uitstraling. Een design voor in elk huis! Als u wilt dat het licht in uw huis meer geaccentueerd wordt om meer duidelijkheid te geven aan uw ruimte, dan is dit de perfecte tint. Ook is er de Berry Alloc Ecoforest Country Elegance, deze planken zijn iets donkerder, maar nog steeds duidelijk. Vandaar ook de toepasselijke naam. Het zal gegarandeerd elegantie, warmte, comfort en optimisme toevoegen aan uw huis. Dan is er ook nog de Berry Alloc Ecoforest Country Pearl Grey, deze lichtgrijze planken bieden ook elegantie aan uw huis toe. Geassocieerd met levendige kleuren, zal het een hedendaags interieur creëren; geassocieerd met meer sobere tinten, zal het een meer traditioneel decor bieden. Deze planken blazen uw raamkozijnen en deuren een nieuw leven is door de prachtige lichte kleur.

Berry Alloc Ecoforest: een combinatie van voordelen van parket

Berry Alloc Ecoforest komt met gebruiksklasse 31, wat betekent dat deze vloeren gebruikt kunnen worden voor residentieel en voor professioneel gebruik. Het is daarom aangewezen voor warenhuizen, hotels, restaurants, maar ook voor woningen en appartementen. De brandklasse van de Berry Alloc  Ecoforest, is geklassificeerd met een DFL-s1 klasse, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over uw vloer in geval van brand. In termen van structuur is deze vloer een gelijmd hout tot 3 lagen met een dikte van 9,2. Het HDF-board heeft de functie om de slijtlaag te stabiliseren. Deze vloer bestaat uit de volgende drie stroken:

Elegantie: duidelijke en universele kleur, geen spint, lijnen en mesh aanwezig.
Natuurlijk: licht contrasterend hout, geen spinthout, lijnen aanwezig, klein geluid en strakke knopen. Land: hout met een hoog contrast, sprint aanwezig en weinig knopen.

De planken hebben de volgende afmetingen: 210 mm x 1180 mm (B x L) en een dikte van 14 mm waarvan 3 mm van edele hout is. Ze wegen 11 kg/m². In termen van de afwerking, kunt u kiezen tussen de geoliede (natuurlijke olie of was) of vernis (patina, mat of satijn). Voor de geoliede afwerking, wordt de vloer geïmpregneerd met olie van zeer goede kwaliteit om zo respect te bevorderen en bescherming te verstrekken; de olie wax afwerking biedt een authentieke en natuurlijke afwerking. De lak afwerking biedt, door de Ultimtec®, een betere slijtvastheid tegen slijtage en krassen. Via het Best Loc X-Treme systeem, is de installatie sneller en gemakkelijker gemaakt zonder het gebruik van lijm of gereedschap (houdt er rekening mee dat het is gegarandeerd voor het leven).

Bovendien is deze vloer milieuvriendelijk in tegenstelling tot andere producten op de markt. Sterker nog, het hout is afkomstig uit de duurzame Franse reserve. Dit is de reden waarom het is gecertificeerd met PEFC en Parquet Frankrijk. U krijgt bij deze collectie ook 30 jaar garantie voor residentieel gebruik.

Houten vloeren van Berry Alloc Ecoforest: plaatsing en onderhoud zijn simpel

Voor de installatie, moet de vloer in gesloten verpakking voor 24 tot 48 uur blijven staan. Het oppervlak moet schoon, droog en gezond zijn. Water en vocht zijn dé vijanden van houten vloeren. Door een goede voorbereiding van de ondervloer vermijdt u de schade en onzuiverheden volkomen, dit zorgt voor een nog betere plaatsing van uw parketvloer. Bij het onderhouden van deze Berry Alloc vloer gelden er ook enkele regels, namelijk: Gebruik een doek of een licht vochtige dweil om mee te reinigen. Reparatie van kleine krasjes met een harde was afgestemd op de kleur van uw hout. Als teken van vermoeidheid of verlies van straling aan te tonen, doe een grondige reiniging en breng tenslotte een ontvetter aan.

De beste keuze is BRICOFLOR: Berry Alloc parket vloeren

BRICOFLOR levert haar producten op de productpagina door heel Nederland. Via de webshopm kunt u eenvoudig een gratis sampleaanvragen. Wij bieden u de beste prijsgarantie, zodat u niet te veel betaald voor uw nieuwe parket. Daarnaast is het ook mogelijk om een sample te bestellen, waarbij u een voorbeeld ontvangt van de houten vloeren, zodat u de kleur en structuur al ervaren kan. Ons competente service team zit klaar om u te helpen voor uw vragen en verstrekt zo nodig de informatie die u verzoekt. Bij grotere bestellingen, is het ook mogelijk om een persoonlijke offerte aan te vragen, waardoor de mogelijkheid onstaat dat u een nóg scherpere prijs krijgt. 

+ lees meer