Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Berry Alloc Emotions -  hoge kwaliteit van deze parketvloer collectie

Berry Alloc is een origineel Belgisch bedrijf gespecialiseerd in de productie van coatings voor vloeren en wanden. Zijn reputatie in de vloer markt gelamineerd echt hout is meer te doen. U krijgt alleen de beste kwaliteit van parket van de topfabrikant Berry Alloc.

Geen filters geselecteerd

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

U kunt ook genieten van het feit dat Berry Alloc Emotions vloer geheel is gemaakt in Frankrijk met de nieuwste technologie en een strenge kwaliteitscontrole. En het beste van alles, het veroudert niet met de tijd, maar verfraait! Hierdoor heeft u een lange tijd om van uw vloer te genieten en dit vormt dan een indrukwekkende sfeer in uw ruimte.

De eiken schoonheden van een Berry Alloc Emotions parketvloer

De essentie van eik is dat het een van de meest prestigieuze houtsoorten in Europa is. Hard en zeer resistent, eik is een boom die veel charme en authenticiteit geeft aan elk interieur. Het wordt gebruikt in houtbewerking, zoals voor een vloer van Berry Alloc. De eik wordt gebruikt voor houbten vloeren en Berry Alloc Emotions hebben zaagsneden met een mat effect. De vloeren bieden u hierdoor een imposante sfeer en u krijgt een indrukwekkend gevoel van uw gerenoveerde ruimte. De kleuren variëren van zeer donker tot zeer licht, door de middentonen. Hier zijn enkele voorbeelden van de tinten waaruit u kunt kiezen:

Het begint met de Berry Alloc Emotions Lolita. Deze kleur is zeer licht, bijna tegen wit aan. Het zal licht, zuiverheid en tijdloosheid toevoegen aan uw huis. Het geeft ook een eigentijdse uitstraling en ruimte. Het harmoniseert perfect met donkere meubels. Het werkt echter ook goed samen met het licht, aangezien de warmte wordt weerkaatst en zo wordt u ruimte lichter en imposanter. Verder is er ook de Berry Alloc Emotions Amber Amber zal warmte en intimiteit te geven aan uw kamer, en een vleugje mysterie gekenmerkt door duidelijke planken. Kortom, een mooie mix van stijlen! Hiermee creëert u een indrukwekkende sfeer in uw ruimte, waarbij u natuurlijk de beste optieken kunt combineren met uw interieur.

Berry Alloc Emotions: het parket met hoge technische kwaliteiten

Door het gebruik van de klasse 22, is deze Berry Alloc vloer ideaal voor matige passage thuis in ruimtes zoals de woonkamer, de slaapkamer of de keuken. Ook door het gebruik van klasse 31, kan het parket worden geplaatst in hotelkamers, conferentiezalen of kantoren. Het wordt verder beschermd tegen de verspreiding van vuur door zijn reactie op de DFL-s1 brandklasse in overeenstemming met de regelgeving. De structuur bestaat uit drie lagen van 14 mm Single blade dikte van 3,3 mm met inbegrip van fijn hout voor een formaat van 1180 mm x 164 mm (B x L) en een gewicht van 11 kg / m². In termen van afwerking, is deze vloer verkrijgbaar in de afwerking zaagsnede matte lak voor een bijzondere sfeer. Inderdaad, de Soft Touch lak is een nieuwe generatie vernis dat een gevoel van zijdeachtige tintje geeft. Het stelsel van Best Loc X-Trem, gegarandeerd voor het leven, bespaart tijd, inspanning en er gaat geen energie verloren. Zoals blijkt uit de PEFC-certificeringen en vloeren van Frankrijk, is de Berry Alloc Emotions parketvloer milieuvriendelijk en 100% Made in France. Dit is het bewijs dat het hout afkomstig is uit verantwoord bronnen. U krijgt bij residentieel gebruik ook nog eens een garantie van maar liefst 30 jaar!

Berry Alloc Emotions: de eenvoudige plaatsing en onderhoud van parket vloeren

Voor de installatie, moet de vloer in gesloten verpakking voor 24 tot 48 uur blijven staan. Het oppervlak moet schoon, droog en gezond zijn. Water en vocht zijn dé vijanden van N°1 houten parket. Door middel van de juiste voorbereiding van de ondervloer, kunnen deze schaden worden voorkomen en kunt u nog meer genieten van uw hoge kwaliteit parketvloer. Gebruik een doek of een licht vochtige dweil om mee te reinigen. Reparatie van kleine krasjes met een harde was afgestemd op de kleur van uw hout. Als teken van vermoeidheid of verlies van straling aan te tonen, doe een grondige reiniging en breng tenslotte een ontvetter aan. Dit onderhoud zorgt voor een blijvende nieuwe uitstraling en ziet er nog altijd robuust en indrukwekkend uit.

De beste keuze is BRICOFLOR: Nú Berry Alloc houten vloeren verkrijgbaar

BRICOFLOR levert haar producten door heel Nederland. Wij bieden u de beste prijsgarantie, zodat u niet te veel betaalt voor uw nieuwe vloer. Bij grotere bestellingen, niet alleen van parket vloeren is het mogelijk dat u een nóg scherpere prijs kunt krijgen. Wij maken zonder enige moeite een persoonlijke offerte. Om een gratis sample aan te vragen, voor informatie te verkrijgen of vragen over producten, kunt u contact met ons opnemen via telefoon: 043-3020090 of via e-mail: info@bricoflor.nl. Onze competente service team assisteert u zonder enkele problemen, waarbij  zij hun kennis zullen delen met u, om zo u te informeren en helpen bij uw keuze. Wij bij BRICOFLOR zitten klaar, wij horen daarom ook graag van u!

+ lees meer