Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Berry Alloc Legend – Parketvloer gemixt met natuurlijke charmes

Ontdek de Legend collectie van Berry Alloc, van stijlvolle klassieke tinten naar warmere kleuren voor een echt authentiek interieur. . Vervaardigd in Frankrijk met de nieuwste technologieën en de beste houtsoorten, gevalideerd door de kwaliteitscontrole, voegt een Berry Alloc Legend parketvloer van echt hout een waarde toe aan elk huis. Bovendien verfraaien de vloeren met de jaren.

Geen filters geselecteerd

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Een gamma van smaakvolle, klassieke tinten en warmere tinten voor een echt authentiek interieur. Snel en gemakkelijk om te installeren dankzij Best Loc® X-Treme en uitgerust met MasterResist®. Berry Alloc is een Belgische vloer en wand fabrikant waarvan de reputatie en de expertise al is bewezen

Elegante houtsoorten en eigentijdse designs van de Berry Alloc parket vloeren

Bij BRICOFLOR verkopen wij het parket van de collectie Legend van Berry Alloc die niet alleen voldoet aan al uw eisen op het gebied van kwaliteit, maar ook in termen van esthetiek. Er zijn in totaal 13 kleuren in deze collectie te vinden, waaronder maar liefst 5 nieuwe! Hieronder volgen een aantal voorbeelden van kleuren die wij aanbieden van deze prachtige collectie:

Het begint allemaal bijvoorbeeld met de Eik Residence Imperial Wit. Hiermee creëert men, met dit mooie, authentieke parket, een indrukwekkende sfeer in de ruimte waarbij er de nadruk wordt gelegd op het gehele resultaat. De combinatie van de lichte kleuren zorgen voor een zeer heldere uistraling van uw ruimte. U krijgt hierdoor een hele frisse en nieuwe sfeer.

Eik Manoir Taupe is een van de donkere kleuren uit deze collectie. Hierbij krijgt u een donkerbruine tint dat zich heel mooi matcht met een authentiek interieur. De kleuren combinatie van de parketvloer past het best bij een lichte uitstraling, zodat de vloer een mooie verhouding ontwikkelt tussen licht en donker. U kunt deze vloer daarbij ook gewoon in een donkere ruimte plaatsen, wat een knusse en gezellige sfeer ontwikkeld.

Ten slotte, kijken wij ook nog even naar een gewoner design: Eik Manoir Classic. Deze houten vloer heeft een lichtbruine uitstraling, die te bedenken is bij ieder design van uw ruimte. Hiermee creëert u een warme sfeer, die er dagelijks tot zijn best uitkomt. Met lichte kleuren interieur maakt u het contrast alleen maar groter, waardoor de ruimte enkel mooier wordt. Het resultaat hiervan geeft u een dagelijks genot van uw omgeving en dit zorgt ervoor dat u langdurig genieten kan van uw renovatie.

Kwaliteit houten vloeren: resistente test van de tijd en van het leven

Deze vloer is geclassificeerd met klasse 23 (intensief thuisgebruik) wat het ideaal maakt voor een gang of kantoor aan huis. In overeenstemming met de Europese normen, staat de vuurresistentie op een Dfl-S1 klasse. Opgebouwd uit drie lagen, met inbegrip van een 9 mm dikke HDF kern die de vloer stabiliseert en de slagvastheid verbetert, komt de Berry Alloc Legend in een single blade structuur lamelparket formaat van afmetingen van 1182 x 165 x 11 mm (B x L x D) met lange afkantingen aan de zijkanten. De totale dikte is 11 mm met een edel deel van 2,5 mm en een gewicht van 9 kg/m². De vloeren komen met 8 planken per verpakking, wat uitkomt op een totaal van 1,56 m². Berry Alloc heeft een Ultimtec Varnish High Performance (matte afwerking) oppervlaktebehandeling wat het nog beter bestendig maakt tegen slijtage en krassen, dankzij een eigen formulering van de moleculaire nanotechnologie. Met het Best Loc X-Treme systeem wordt de installatie eenvoudiger en sneller: een licht druk, mes door het blad, zonder lijm of gereedschap. Bovendien is de Berry Alloc Legend een 100% ecologisch product omdat elk houtsoort geselecteerd is op basis van de criteria van de certificering van het duurzaam bosbeheer. Een grondige controle en traceerbaarheid. Dit is de reden waarom iedere parketvloer is gecertificeerd met PEFC (Program for the Endorsement of Forest Certification), een onafhankelijk internationaal systeem dat duurzaam bosbeheer stimuleert. 15 jaar garantie voor residentieel gebruik, dat is wat u krijgt bij Berry Alloc. Ook krijgt u het beste Loc X-Treme systeem gegarandeerd voor het leven.

Berry Alloc Legend biedt u een parketvloer waarvan de plaatsing en het onderhoud zeer eenvoudig is

Voor de installatie, moet de vloer in gesloten verpakking voor 24 tot 48 uur blijven staan. Het oppervlak moet schoon, droog en gezond zijn. Water en vocht zijn dé vijanden van houten vloeren. Echter door de juiste voorbereiding van de ondervloer, heeft u hier geen last van en komt er een schitterende vloer uit voort. Gebruik een doek of een licht vochtige dweil om mee te reinigen. Reparatie van kleine krasjes met een harde was afgestemd op de kleur van uw hout. Als teken van vermoeidheid of verlies van straling aan te tonen, doe een grondige reiniging en breng tenslotte een ontvetter aan om het weer zo gloed als nieuw uit te laten zien.

Parket van Berry Alloc: Nú verkrijgbaar bij BRICOFLOR

BRICOFLOR levert haar producten door heel Nederland. Wij bieden u de beste prijs, die wij ook altijd proberen na te streven. Via de website kunt u eenvoudig een sample bestellen. Hiermee ontvangt u een voorbeeld van de parketvloer en structuur, zodat u deze al ervaren kan en in uw ruimte kan voorstellen. Mocht u een grotere bestelling nodig hebben, dan kunnen wij u een nóg scherpere prijs bieden door middel van een persoonlijke offerte. Met vragen kunt u terecht bij ons competente service team, waarbij zij u zullen helpen en assisteren in uw keuze. Wij staan klaar voor u en zijn bereikbaar van 9:00 tot 17:00. Wij horen graag van u, dus wacht niet langer!

+ lees meer