Berry Alloc Les Essentiels Parket: De veelzijdige landhuisvloerplanken

Eiken parket van Berry Alloc Les Essentiels overtuigt op vele vlakken: Met deze planken krijgt u niet alleen een uitgeleze…

lees meer
1 - 20 van 63 Producten

Berry Alloc eiken parket: patronen, kleuren en formaten voor elke smaak

De Berry Alloc Les Essentiels planken vormen een honderd procent houtproduct met een massieve dikte van respectievelijk 13,2 en 11 mm. Er zijn tien prachtige decors om uit te kiezen, variërend in kleur van licht crème tot de originele houttint en donkerbruin. Drie verschillende houtassortimenten en vier plankformaten tegelijk: 3-strooks, normaal, XL lang en XL met de afmetingen 1.180 x 210 mm, 1.180 x 130 mm, 1.980 x 164 mm en 1.180 x 164 mm helpen u om de kamers visueel te verfraaien en uw huis individueel in te richten volgens uw persoonlijke woonstijl. De parketvloeren zijn afgewerkt met UltimTec Finish, dat een extra matte en slijtvaste afwerking achterlaat en geen oplosmiddelen of chemische toevoegingen bevat, voor een eenvoudige reiniging en ongecompliceerd onderhoud!

Veel technische voordelen van Berry Alloc Les Essentiels eiken vloeren

Het Berry Alloc parket is niet alleen een visuele blikvanger voor elke ruimte, maar inspireert ook met zijn functionaliteit. De 2,5 mm dikke slijtlaag maakt de vloer zeer slijtvast, zodat u kunt vertrouwen op de duurzaamheid. Bovendien zorgen de brandvertragende eigenschappen van de vloer in overeenstemming met de brandveiligheidsklasse Dfl-s1 en de uitstekende slijtvastheid (TT CS10) ervoor dat Les Essentiels vloeren niet al na enkele jaren hoeven te worden vervangen. Bij het leggen van deze parketvloer hoeft u zich geen zorgen te maken over warmwater-vloerverwarming - deze vloer zorgt niet alleen voor een comfortabele woonsituatie, maar ook voor een zo zuinig mogelijk gebruik!

Leggen van Berry Alloc parket: snel en eenvoudig dankzij het Best Loc X-Treme systeem

Tijd- en rekeningintensief parket leggen is allang verleden tijd! Berry Alloc parketvloeren zijn uitgerust met het innovatieve Best Loc X-Treme kliksysteem, waarbij de planken in slechts een paar eenvoudige stappen in elkaar gezet hoeven te worden. U heeft niet veel tijd, lijm of ander gereedschap nodig!

Milieuvriendelijke parketvloeren van Berry Alloc

Door te kiezen voor Berry Alloc Les Essentiels eiken parket geeft u blijk van een groot milieubewustzijn, aangezien het gehele productassortiment PEFC-gecertificeerd is en op een absoluut duurzame manier wordt geproduceerd. De fabrikant hecht veel belang aan het produceren van zijn vloeren in overeenstemming met de Europese normen en standaarden. Daarom is het hout voor de planken afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Frankrijk, dat betekent korte transportafstanden en dus een uitstekende CO2-balans.

Koop Berry Alloc Les Essentiels parket: Goedkoop in uw BRICOFLOR online shop!

Met Berry Alloc Les Essentiels kunt u vertrouwen op de jarenlange ervaring en de hoge kwaliteit van de in Frankrijk gemaakte vloerplanken. Als u zelf de look en feel van de vloer wilt zien, kunt u tot acht monsters van uw keuze bij u thuis bestellen met behulp van de gratis sample service. Als u al een keuze heeft gemaakt voor een favoriet, dan kunt u deze dankzij onze beste prijs garantie voor een aantrekkelijke prijs in onze online shop kopen. Als u een groot project heeft waarvoor u de vloer wilt gebruiken, kunt u nog meer geld besparen: Neem contact op met ons serviceteam en vraag een individuele offerte aan. U kunt contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of het contactformulier.

Plus icon lees meer