Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Berry Alloc Majestic parketvloer – Geweldig parket in zijn soort!

De dochteronderneming van Beaulieu International Group, is Berry Alloc een Belgische onderneming met een uitstekende reputatie in de markt voor vloeren en wanden. Zijn Berry Alloc  Majestic collectie is één van zijn bekendste en mooiste collecties, 100% Made in France, met de beste technieken en productiemethoden in combinatie met een strenge kwaliteitscontrole van hun parket.

Geen filters geselecteerd

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Een echt houten parket van kwaliteit – Berry Alloc Majestic 

Als het eikenhout werd gekozen voor de vervaardiging van het houten parket van Berry Alloc  Majestic, is dat geen toeval. Het staat vast dat de essentie van eikenhout is dat het van nature resistent is tegen misbruik en vernietiging van organismen zoals schimmels en insecten. Naast de eigenschappen wat betreft duurzaamheid en weerstand, is het grote risico van esthetisch belang. BRICOFLOR biedt 5 kleurenuit deze collectie aan die variëren van licht naar donker, waardoor er voor iedereen wel wat tussen moet zitten! Enkele voorbeelden uit de Majestic collectie zijn:

De lichte kleur van de collectie is de Berry Alloc Majestic Eik Country Wit. Zeer dicht bij wit, waardoor het parket van Berry Alloc Majestic Eik Country Wit het licht in uw kamer verzuivert met een daarbij modern tintje. Het is een ideale kleur voor iedereen die zijn of haar ruimte visueel groter wilt laten lijken. U kunt verassende resultaten verwachten als u donkere meubels combineerd met deze vloer.

Zoekt u naar een normale kleur houten vloer, dan kunt u eens kijken naar de Berry Alloc Majestic Eik Naturel. Deze parketvloer uit de collectie staat voor warmte en optimisme. Dit hout heeft geen spint en onthult de aanwezigheid van de plank. Neutraal chique en rustig. Als u op zoek bent naar een trendy kleur met warme tinten, dan zit u bij Berry Alloc Majestic Eik Naturel op het juiste adres! Dit is een zeer goede keuze voor als u een interieur wilt creëren die een moderne uitstraling met zich mee brengt.

De specificaties van deze parket vloeren collectie van Berry Alloc

De Berry Alloc Majestic parket vloeren hebben een gebruiksklasse van 23. Hierdoor kunnen die vloeren voor intensief thuisgebruik worden gebruikt, bijvoorbeeld voor in een gang of kantoor aan huis. Verder hebben de vloeren een brandklasseDfl-s1 en zijn de vloeren ideaal voor elke privékamer zoals keukens, slaapkamers, woonkamers, kantoren en gangen. Met een totalediktevan11mm, worden de vloeren gevormd uit drie lagen die elk een centrale HDF kern bevatten. De planken hebben de afmetingen van 1180x 210 mm (B x L) met een totaal gewicht van 9 kg/m². De luxe aangebrachte MasterResist® lak biedt, met zijn zes lagen, een duurzame bescherming en een eenvoudig onderhoudt van uw vloeren aan.

Zo verzet het zich tegen slijtage en krassen als er contact is met meubels. Het hoekige BestLoc®  installatie systeem maakt het mogelijk om de vloeren gemakkelijk, snel, zonder lijm en zonder gereedschap te installeren. De vloeren zijn een gegarandeerd voor het leven. Net als alle andere collecties van het Belgische bedrijf, is Berry Alloc  Majestic gelabeld als vloeren van Frankrijk die de naleving van de FranseénEuropesenormencertificeert. Het is dus in overeenstemming met betrekking tot beperking van de emissie van vluchtige organische stoffen. De producten kunnen worden getraceerd voor zover de bron van het hout wordt gerechtvaardigd. Bovendien, wat de vloeren onderscheidt is de kwaliteit van de gebruikte componenten: elk materiaal voldoet aan de criteria van excellentie. U krijgt bij deze collectie van parket ook nog eens 15 jaar garantie bij residentieel gebruik.

Houten vloeren van de collectie Majestic van Berry Alloc: plaatsing en onderhoud

Ten aanzien van de installatie van het parket, moeten de basisregels gevolgd worden. Voor de installatie, moet de vloer in gesloten verpakking voor 24 tot 48 uur blijven staan. Het oppervlak moet schoon, droog en gezond zijn. Water en vocht zijn dé vijanden van N°1 houten vloeren. Echter door de juiste voorbereiding van de ondervloer, heeft u hier geen last van en komt er een schitterende vloer uit voort. Dit voorkomt schaden en oneffenheden waardoor de vloer zich niet volledig ten goede kan laten komen.

Het onderhoud is eenvoudig gemaakt voor u: Gebruik een doek of een licht vochtige dweil om mee te reinigen. Reparatie van kleine krasjes met een harde was afgestemd op de kleur van uw hout. Als teken van vermoeidheid of verlies van straling aan te tonen, doe een grondige reiniging en breng tenslotte een ontvetter aan. Dit voorkomt het verlies van de kleuren en blijft het een indrukwekkende parketvloer. De kwaliteit gaat er niet van ten onder en u krijgt daarbij een duurzame vloer.

Verkrijgbaar bij BRICOFLOR: Berry Alloc Majestic parket vloeren

BRICOFLOR levert Berry Alloc producten door heel Nederland. Wij bieden u de beste prijs, die wij ook altijd proberen na te streven. Hiermee ontvangt u een voorbeeld van de vloer en structuur, zodat u deze al ervaren kan en in uw ruimte kan voorstellen. Mocht u een grotere bestelling nodig hebben van parket, dan kunnen wij u een nóg scherpere prijs bieden door middel van een persoonlijke offerte. Met vragen kunt u terecht bij ons competente service team, waarbij zij u zullen helpen en assisteren in uw keuze. Voor een gratis sample of enkel vragen over en rondom een product kunt u contact met ons opnemen via telefoon: 043-3020090 of via e-mail: info@bricoflor.nl. Wij staan klaar voor u en zijn bereikbaar van 9:00 tot 17:00. Wij horen graag van u!

+ lees meer