Berry Alloc Noble – Prachtige parketvloer van Belgische productie

Dochteronderneming Beaulieu International Group, Berry Alloc is een Belgische onderneming met een uitstekendereputatie in …

lees meer

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Zijn Berry Alloc Noble parketvloer collectie is één van zijn vlaggenschip collecties, 100% MadeinFrance, met de beste technieken en productiemethoden in combinatie met een strenge kwaliteitscontrole.

Een echt houten parket van hoge kwaliteit – Berry Alloc Noble

De essentie van het eikenhout is zo krachtig dat het al voor decennia lang wordt gebruikt in Europa. Het staat vast dat de essentie van eikenhout is dat het van nature resistent is tegen misbruik en vernietiging van organismen zoals schimmels en insecten. Vanuit een esthetisch oogpunt is het ook erg interessant dat deze collectie van parket maar liefst 26 kleuren te bieden heeft die allemaal gevonden kunnen worden bij BRICOFLOR. Hier volgen een paar voorbeelden die de variatie uiten van deze geweldige collectie:

De Berry Alloc Noble Mineral Grey is een lichtgrijze tint die een neutrale, rustige en chique sfeer zal toevoegen aan uw kamer(s). Het grijze gaat perfect met trendy kleuren en warme tinten die het een eigentijdse uitstraling geven. Het onthult de aanwezigheid van knopen en spint. U creëert een lichte sfeer waarbij dit een heldere uitstraling ontwikkelt en u zo een grotere kamer lijkt te krijgen.

Berry Alloc Noble Residence Bourgogne is een zeer donkere kleur die geassocieerd moet worden met lichte kleuren of heldere om het te ontwikkelen. Het zal een vleugje elegantie en klasse toevoegen aan uw huis. Voeg opvallende decoratieve accessoires toe voor een uitzonderlijk resultaat. Met enkele lichte kleur krijgt u een prachtige verhouding van donker en licht, waarbij u genieten kan van een vloer die volledig afstemt met zijn omgeving.

Castle is een van de tinten uit de Noble XL versie; het staat voor warmte en optimisme. Daarnaast biedt de Berry Alloc Noble XL Castle een serene en warme sfeer aan in een donkere kamer. Hiermee ontwikkelt u een robuuste uitstraling waarbij de warme aspecten van de vloer tot zijn goede komen door middel van de juiste combinatie van houttinten.

Berry Alloc Noble en Noble XL: De indrukwekkende functies van parket vloeren

De houten parket vloeren van Berry Alloc Noble zijn geclassificeerd met klasse 22, wat de vloeren geschikt maakt voor huishoudelijk gebruik. Dat wil zeggen dat het gebruikt kan worden voor in een woonkamer, keuken of slaapkamer. Ook door het gebruik van klasse 31 in de vloeren, is het geschikt voor kantoren en hotelkamers. Het parket heeft een brand reactie van Dfl-s1. Er zijn twee versies in deze categorie die verschillen in hun afmetingen; Noble en Noble XL. Noble is de klassieke versie met afmetingen van 164 x 1980 mm. Enkele planken structuren zijn lang met afschuiningen aan de zijkanten.

De planken bestaan uit 3 lagen met een 9,2 mm HDF voor een totale dikte van 14 mm (inclusief 3,3 mm gevelbekleding) en een totaal gewicht van 11 kg/mm. Als het gaat om de afwerking, is er niks aan het toeval overgelaten. Deze collectie Berry Alloc vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende afwerking: geborsteld mat vernis Ultimtec® of patina die de slijtvastheid en krasbestendigheid verbetert. Geolied en geborsteld voedt het het materiaal diep terwijl het bescherming er tegen biedt. Met de lay-flat BestLoc Xtreme systeem, levenslange garantie, is de installatie niet alleen sneller, maar ook eenvoudiger; eenvoudig de planken tegen elkaar aan drukken om de installatie uit te kunnen voeren zonder het gebruik van gereedschap of lijm. Bovendien zijn de parket planken PEFC gecertificeerd, zoals het hout uit duurzame reserve. PEFC promoot duurzaam bosbeheer, wat sinds 2001 een internationaal systeem is geworden. U krijgt hierbij een 30 jaar garantie voor residentieel gebruik.

Houten vloeren van Berry Alloc Noble: Met een simpele plaatsing een langdurig genot

Voor de installatie, moet de vloer in gesloten verpakking voor 24 tot 48 uur blijven staan. Het oppervlak moet schoon, droog en gezond zijn. Water en vocht zijn dé vijanden van houten vloeren. Echter door de juiste voorbereiding van de ondervloer, heeft u hier geen last van en komt er een schitterende vloer uit voort. Door de voorbereiding van de ondervloer krijgt u een zeer mooie plaatsing die de uitstraling alleen maar verbetert van uw ruimte.

Gebruik een doek of een licht vochtige dweil om mee te reinigen. Reparatie van kleine krasjes met een harde was afgestemd op de kleur van uw hout. Als teken van vermoeidheid of verlies van straling aan te tonen, doe een grondige reiniging en breng tenslotte een ontvetter aan. Deze oplossing zorgt voor een unieke uitstraling van het parket. Hierdoor behoudt de houten vloer zijn robuustheid en komt de duurzaamheid nog meer tot zijn kwaliteit.

Hoge kwaliteit van Berry Alloc parket vloeren: Nú verkrijgbaar bij BRICOFLOR

BRICOFLOR levert haar producten door heel Nederland. Wij bieden u de beste prijs, die wij ook altijd proberen na te streven. Om een gratis sample aan te vragen, kunt u contact met ons opnemen via telefoon: 043-3020090 of via e-mail: info@bricoflor.nl. Hiermee ontvangt u een voorbeeld van de parketvloer en structuur, zodat u deze al ervaren kan en in uw ruimte kan voorstellen. Mocht u een grotere bestelling nodig hebben, dan kunnen wij u een nóg scherpere prijs bieden door middel van een persoonlijke offerte. Met vragen kunt u terecht bij ons competente service team, waarbij zij u zullen helpen en assisteren in uw keuze. Wij staan klaar voor u en zijn bereikbaar van 9:00 tot 17:00. Wij horen graag van u!

Plus icon lees meer