Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Berry Alloc Palace - De parketvloer met authentieke planken

Berry Alloc is een Belgisch bedrijf wat zich bezighoudt in de vloerenindustrie. De dochteronderneming van de Beaulieu International Group, garandeert de uitstekende kwaliteit van zijn producten, uiteraard geproduceerd in Frankrijk. Ontworpen met de nieuwste technologie, brengen deze parket vloeren een kamer vol met elegantie en stijl. Berry Alloc blijft bij de tijd met zijn nieuwe producten en zorgt ervoor dat het iedere stijl aanvullen kan!

Geen filters geselecteerd

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Druk uw wensen uit met het Berry Alloc Palace parket

De houten vloeren van Berry Alloc Palace zijn gemaakt van eikenhout, een houtsoort waarvan de reputatie ongeëvenaard is. Het eikenhout is geliefd om zijn natuurlijke kracht en weerstand tegen het vernietigen en het beschadigen van organismen. BRICOFLOR, uw online winkel voor de bekleding van uw muren en vloeren, biedt u 8 kleuren uit deze collectie die variëren van licht naar donker. Hieronder een paar kleuren die zo hun eigen sfeer met zich meebrengen:

Om te beginnen, is er het Berry Alloc Palace Manoir Puur design. De Manoir Puur is een zeer lichte kleur, die daarbij helder en eigentijds is. Dit is een zeer goede keuze voor wanneer u uw ruimte wilt vergroten, door de lichte uitstraling weerkaatst het licht zeer mooi erop en dit geeft uw ruimte een meer open uitstraling. Het is ten zeerste aan te raden om het te combineren met donkeren kleuren, zodat de vloer beter wordt geaccentueerd.

Verder heeft u ook nog de keuze uit Berry Alloc Palace Manoir. Palace Manoir is een warme kleur die een knusse sfeer en comfort aan een donkere kamer geeft. Op zonnige dagen zal de vloer het meeste tot zijn goede komen, desalniettemin komt het altijd tot een prachtige uitstraling. Combineer het met lichtere kleuren om de schoonheid van de vloer echt uit te kunnen stralen.

Ten slotte is er ook nog de Berry AllocManoir Pearl Grey. Parelgrijs is de kleur van de moderne steden. Het is ideaal te combineren met trendy kleuren en warme tinten. Chique en neutraal grijs is een uitstekende keuze als het wordt geplaatst in een ruimte waar zich vele verschillende kleuren bevinden. Dit zorgt voor een schitterende verhouding tussen het stedelijke gevoel en de prachtige uitstraling van de omgeving. Het parket heeft namelijk zulke groeven en structuur, dat het tot zijn recht komt.

Berry Alloc Palace: de technische specificaties van parket vloeren

Door het gebruik van klasse 23, is dit parket niet alleen geschikt voor huishoudelijk, maar ook voor professioneel gebruik. Met andere woorden: het kan worden gebruikt voor alle private sectoren met veel verkeer, zoals keukens, gangen of kantoren. Het voldoet aan de eisen van de Europese regelgeving op het gedrag bij brand, zoals blijkt uit zijn Dfl-s1klasse. De structuur in het houten laminaat heeft 3 lagen met een 7,2 mm HDF-laag met een betere vormstabiliteit tegenover 2,5 mm voor een totale dikte van 11 mm en een gewicht van 9 kg/m. De afmetingen van de planken zijn 130 x 1180 mm (L x B) met 2 afschuiningen aan de lange zijden. De zijafwerking in het hout is behandeld met een MasterResist® zijdeglansvernis wat niet alleen een uitstekende bescherming biedt, maar ook snel en eenvoudig onderhoud. Het geeft de vloeren een mooie satijnen afwerking.

De BestlocXtreme® technologie vergemakkelijkt de installatie van parket vloeren omdat alles wordt gedaan door simpelweg licht te drukken op de planken zonder het gebruik van lijm of andere hulpmiddelen. Aangezien het hout uit duurzaam beheerde bestanden bestaat, is het PEFC-gecertificeerd, een Europees programma dat duurzaam bosbeheer stimuleert. De garantie van deze vloeren staat op 15 jaar, zodat u dus langdurig gebruik kan maken van dit prachtwerk.

Berry Alloc Palace: eenvoudige plaatsing en onderhoud van dit parket

Voordat de installatie gedaan kan worden van Berry Alloc parket, moet de vloer in gesloten verpakking 24 tot 48 uur blijven staan. Het oppervlak moet schoon, droog en vrij van onzuiverheden zijn. Water en vocht zijn namelijk de ergste vijanden van houten vloeren. Echter door de juiste voorbereiding van de ondervloer, heeft u hier geen last van en komt er een schitterende vloer uit voort. Dit voorkomt een misplaatsing van de parketvloer, wat kan resulteren in een scheuren of bulten.

Gebruik een doek of een licht vochtige dweil om mee te reinigen. Reparatie van kleine krasjes met een harde was afgestemd op de kleur van uw hout. Als teken van vermoeidheid of verlies van straling aan te tonen, doe een grondige reiniging en breng tenslotte een ontvetter aan. Dit beschermt het uiterlijk van het parket en creëert daarbij een langdurige mooie uitstraling van uw vloer.

Berry Alloc parketvloer met de service wat u wilt: Nú bij BRICOFLOR

BRICOFLOR levert parket vloeren door heel Nederland. Wij bieden u de beste prijs, die wij ook altijd proberen na te streven. Hiermee ontvangt u een voorbeeld van de vloer en structuur, zodat u deze al ervaren kan en in uw ruimte kan voorstellen. Mocht u een grotere bestelling nodig hebben, dan kunnen wij u mogelijk een nóg scherpere prijs bieden door middel van een persoonlijke offerte. Met vragen kunt u terecht bij ons competente service team, waarbij zij u zullen helpen en assisteren in uw keuze. Wij staan klaar voor u en zijn bereikbaar, maandag tot en met vrijdag, van 9:00 tot 17:00. Om, bijvoorbeeld, een gratis sample aan te vragen, kunt u contact met ons opnemen via telefoon: 043-3020090 of via e-mail: info@bricoflor.nl. Wij horen graag van u!

+ lees meer