Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Berry Alloc Prince parketvloer – grote planken voor nóg authentieker parket

Berry Alloc, de dochteronderneming van de Beaulieu International Group die u kwaliteit garandeert samengaand met sfeervoll…

lees meer

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

De parketvloeren van Berry Alloc worden geproduceerd in Frankrijk, waarbij ze ontworpen zijn door middel van de nieuwste technologieën en innovatieve ideeën. Deze vloeren brengen stijl en elegantie naar uw ruimte, waarbij ze aan iedere sfeer voldoen, zodat u enkel meer en meer opties heeft om de perfecte ruimte te creëren.

Verrijk uw ruimte door middel van een houten vloer van Berry Alloc Prince

U krijgt bij de collectie Berry Alloc Prince een hoogwaardig parket, waarbij de bovenlaag bestaat uit eikenhout. De reputatie van deze houtsoort is ongeëvenaard, wat ervoor zorgt dat de natuurlijke uitstraling en weerstand alleen maar meer gewaardeerd wordt. Deze aspecten zijn daarbij van groot belang, aangezien dit ervoor zorgt dat deze kwaliteit van de houten vloer nog meer aan bod komt. Wij bieden u daarbij ook alle 11 verschillende designs die er te verkrijgen zijn, van bijna wit tot aan donkergrijs/bruin, waarmee u iedere stijl complementeren kan. Hieronder alvast een kleine blik in de collectie, door drie verschillende kleuren uit te lichten:

Ten eerste, kunt u een kijkje nemen bij het design van de Prince Manoir Imperial White. Zoals de naam al verklaart, is dit een hoogwaardige kleur van parket. U kunt uw ruimte eenvoudig oplichten met deze lichte stijl, waardoor het resulteert in een frisse uitstraling van uw ruimte. Door middel van de zon kunt u uw omgeving groter laten lijken zodat u een meer open en heldere sfeer creëert. Door het spelen met donkere tinten kunt u een schitterende verhouding ontwikkelen waardoor uw ruimte prachtig op elkaar in is gespeeld.

 Vervolgens kunt u ook bijvoorbeeld kiezen voor een warmere kleur, de Prince Manoir Classic. Deze standaard hout kleur brengt een warmte met zich mee, wat een groot comfort ontwikkelt in uw ruimte. De warme en knusse sfeer zorgt dat uw kamer altijd een genot zal blijven. U kunt deze vloer het beste aanvullen met lichtere kleuren, om wederom een frisse uitstraling te ontwikkelen en zo een groter uiterlijk te hebben van uw ruimte.

Al laatste, is er ook bijvoorbeeld nog de Residence Sherwood, een donkergrijze tint waarmee uw ruimte een stedelijk uiterlijk krijgt. Deze stedelijke kleur is eenvoudig aan te vullen met een trendy interieur, zodat de verhouding van hedendaagse kleuren prachtig samengaan met het stedelijke gevoel. Het neutrale grijs wat u verkrijgt, is een zeer mooie kleur om zo uw interieur echt eruit te laten spatten. Door een simpele felle kleur van het interieur, creëert u een prachtige uitstraling van uw ruimte, door middel van deze tint parketvloer. Daarnaast is het simpel aan te vullen met donker interieur, om zo een knusse en gezellige uitstraling te ontwikkelen.

Berry Alloc Prince - De technische voordelen die u verkrijgt bij dit parket

U krijgt natuurlijk bij al deze verschillende parketvloeren talrijke voordelen. Bij collectie heeft ieder parket een gebruiksklasse van 23. Dit wil zeggen dat deze vloeren niet alleen voor ieder residentieel gebruik te bedenken zijn, echter ook voor licht commercieel gebruik. U kunt zich inbeelden dat deze vloer dus niet alleen in een residentiële ruimte te bedenken is, maar ook kan liggen in een kleine winkel waar nog niet al te veel loopverkeer, dus dit geeft u wel de mogelijkheid daartoe. Het heeft daarbij ook nog, volgens Europese regelgeving, een brandklasse van Dfl-s1. Dit betekent dat het wel brand kan vatten, maar weinig rookvorming produceert.

Deze collectie heeft, als unieke eigenschap, de afmetingen van 1980 x 164 mm. Dit geeft u een grootsere uitstraling van uw vloer, waarbij de totale dikte van 13,2 mm een krachtige ondergrond geeft. Vanwege de grootse uitstraling, heeft het lamelparket ook een HDF laag van maar liefst 9,2 mm dik! Dit geeft u nog meer ondersteuning bij het dagelijkse gebruik. Aan de lange zijden is de vloer mooi afgewerkt met afschuiningen die ervoor zorgen dat er een mooie groef ontstaat tussen de verschillende vloerelementen. Daarbij is de bovenlaag ook afgewerkt met een olie-coating, wat het een mooie natuurlijke en authentieke uitstraling van parket geeft. Dit vereenvoudigt ook uw onderhoud, aangezien de laag hoge weerstand biedt.

De eenvoudige plaatsing en weinig onderhoud door de hoge kwaliteit van Berry Alloc Prince parketvloeren

Deze collectie van parket is voorzien van het eenvoudige installatiesysteem van Berry Alloc, namelijk het BestLoc X-Treme systeem. U kunt hier eenvoudig de vloer in elkaar klikken, waarbij u geen gereedschap of lijm nodig heeft. U hoeft ze enkel in elkaar te schuiven waardoor het zeer snel en tijdbesparend is. Berry Alloc is er zo van overtuigd, dat de producent hier dus een levenslange garantie aan geeft. Qua onderhoud hoeft u ook niet veel tijd te besteden aan de verzorging van de parketvloer. U hoeft enkel een doek of licht vochtige dweil te gebruiken, door de werking van de beschermende bovenlaag. Door een grondige reiniging is het echter wel weer mogelijk, als de vloer zijn authentiekheid of kleur verliest, de vloer opnieuw te laten stralen.

Nú verkrijgbaar bij BRICOFLOR: De Berry Alloc Prince parket collectie

Heeft u uw ideale parketvloer gevonden? Twijfel dan niet langer! Wij, bij BRICOFLOR, bieden u niet alleen de beste kwaliteit, echter ook de beste prijs. Met onze beste prijsgarantie betaalt u nooit te veel voor uw bestelling! U kunt bij ons ook eenvoudig een sample bestellen, door bij het product op de sample-knop te klikken. Hierdoor ontvangt u een voorbeeld van de vloer, waarbij u een indicatie krijgt van de kleur en de structuur van het parket. U kunt met vragen bij onze competente klantenservice terecht, die u te woord zullen staan met hun kennis en zo u zulllen assisteren. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag, van 09:00-17:00 bereikbaar. Echter, verzoekt u liever schriftelijk contact, dan kunt u eenvoudig ons mailen die wij dan zo snel mogelijk beantwoorden zullen! Wij horen graag van u!

Plus icon lees meer