Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Berry Alloc Saga – Parketvloer van absolute zuiverheid

Berry Alloc is een Belgisch bedrijf dat synoniem staat voor excellentie. Berry Alloc is de naam waaronder Berry Floor, Berry Wood, en Alloc samen in zee zijn gegaan. Dit verzekerd vele jaren ervaring, en een groot marktaandeel. Dit is mogelijk dankzij de technologieën en strenge kwaliteitscontroles tijdens het gehele productieproces. Bovendien profiteren zij van de Franse deskundigheid doordat deze vloeren 100% MadeinFrance zijn.

Geen filters geselecteerd

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Berry Alloc biedt uitstekende kwaliteit producten aan op de markt voor hardhout vloeren, zoals blijkt uit zijn Berry Alloc Saga parket collectie. De geweldige vloeren brengen de natuur in huis met hun 100% uit hout vervaardigde producten.

Verfraai het interieur met een parketvloer van BerryAlloc Saga

De houten parket vloeren van Berry Alloc Saga, zijn gemaakt van eikenhout. Het wordt vaak gekozen om natuurlijke weerstand te bieden tegen aanvallen van organismen zoals schimmels en insecten. Het eik is zeer voordelig in termen van duurzaamheid, maar het presenteert ook een esthetisch belang. Op BRICOFLOR verkopen we maar liefst 10 kleuren uit deze collectie die variëren van licht naar donker.

Het begint bijvoorbeeld bij de Berry Alloc Saga Provence. Provence is de duidelijkste toon die licht brengt, waardoor de indruk van een grotere ruimte wordt gecreëerd. Om volledig van Saga Provence te kunnen genieten, is het combineren van deze parketvloer met donkere kleuren een echte aanrader wat zorgt voor een mooi contrast. U krijgt natuurlijk de beste kwaliteit met deze gehele collectie.

U heeft echter ook de Berry Alloc Saga Versailles. Versailles is een synoniem voor warmte en optimisme. Wij adviseren u om het te combineren met donkere of lichte kleuren. Hierdoor komt de houten vloer het meest tot zijn recht en blijft de vloer nog langer stralen. Dit zorgt voor een mooiere verhouding en kunt u iedere dag met een gerust hart thuiskomen.

Dan nog het Berry Alloc Saga Saint-Germain parket. Saint-Germain is een grijze kleur. Het voegt een moderne en stijlvolle uitstraling toe aan uw ruimte. U creëert er een stedelijke omgeving mee waardoor uw ruimte strak en net eruitziet. Door de lichte uitstraling is dit ook eenvoudig te bedenken met een lichte ruimte, zodat het alleen maar groter lijkt.

Houten vloeren BerryAlloc Saga – Extra breed en extra lang

Berry Alloc Saga is een verzameling van de houten vloeren met gebruiksklasse31 dat niet alleen geschikt is voor huishoudelijk, maar ook voor professioneel gebruik. Ze kunnen in commerciële en professionele ruimtes, zoals kantoren, vergaderzalen en hotelkamers, maar ook in gebieden zoals gangen, keukens, slaapkamers of de woonkamer worden geïnstalleerd. Om aan de Europese normen te voldoen, is het Berry Alloc Saga parket gekenmerkt met een brandklasseDfl-s1. De planken hebben afmetingen van 164 x 1980 mm en hebben lange afschuiningen. Een plank is opgebouwd uit 3 lagen met een edel deel van 3,3 mm, een HDF deel van 9,2 mm en een tegenwicht. Dit alles zorgt in totaal voor een dikte van 14 mm. De afwerking wordt ook met zorg uitgevoerd.

U heeft de keuze uit vier uitvoeringen bij parket van Berry Alloc: rauw of geolied of gelakt; geolied geborsteld dat de vervolging van hoge kwaliteit olie doordringt om het materiaal te voeden en te beschermen; geborsteld natuurlijke wax olie die de vloer van een hoge kwaliteit olie-wax voorziet, waardoor het een authentieke en natuurlijke uitstraling krijgt; matte lak geborsteld Ultimtec®, die de weerstand tegen slijtage en krassen sterk verbetert (15.600 Taber slagen). Om het nog beter te maken, is het gebruik van lijm noch gereedschap nodig om de installatie uit te voeren. BestLoc Xtreme, zorgt voor een uiterst gemakkelijke installatie en een levenslange garantie van een parketvloer. Het hout is gecertificeerd door het European Forest Certification (PEFC), een internationaal systeem dat gericht is op het bevorderen van een duurzaam bosbeheer. Aangezien de gehele productie van deze vloeren plaats vindt in Frankrijk, zijn de houten vloeren van BerryAlloc Saga gecertificeerd met Parquet Frankrijk. U krijgt echt wel 30 jaar garantie voor residentieel gebruik.

Houten vloeren Berry Alloc Saga - Plaatsing en onderhoud zijn kinderspel

Voor de installatie, moet de vloer in gesloten verpakking voor 24 tot 48 uur blijven staan. Het oppervlak moet schoon, droog en gezond zijn. Water en vocht zijn dé vijanden van houten parket. Door middel van de juiste voorbereiding van de ondervloer, kunnen deze schaden worden voorkomen en kunt u nog meer genieten van uw hoge kwaliteit parketvloer.

Gebruik een doek of een licht vochtige dweil om mee te reinigen. Reparatie van kleine krasjes met een harde was afgestemd op de kleur van uw hout. Als teken van vermoeidheid of verlies van straling aan te tonen, doe een grondige reiniging en breng tenslotte een ontvetter aan. Dit onderhoud van de houten vloer zorgt voor een blijvend nieuwe uitstraling en ziet er nog altijd robuust en indrukwekkend uit.

Nú verkrijgbaar bij BRICOFLOR: Berry Alloc Saga parket vloeren

BRICOFLOR levert Berry Alloc door heel Nederland. Onze competente service team assisteert u zonder enkele problemen, waarbij  zij hun kennis zullen delen met u, om zo u te informeren en helpen bij uw keuze. Wij bieden daarbij ook u de beste prijsgarantie, zodat u niet te veel betaalt voor uw nieuwe vloer. Bij grotere bestellingen, niet alleen van parket, is het mogelijk dat u een nóg scherpere prijs kunt krijgen. Wij maken zonder enige moeite een persoonlijke offerte. Om een gratis sample aan te vragen, voor informatie te verkrijgen of vragen over producten, kunt u contact met ons opnemen via telefoon: 043-3020090 of via e-mail: info@bricoflor.nl. Wij bij BRICOFLOR zitten klaar, wij horen daarom ook graag van u!

+ lees meer