Joka 425 LD Calgary: Parketvloeren in vriendelijke kleuren

Met zijn warme en niet opdringerige kleuren, brengt de Joka 425 LD Calgary een ontspannende ambiance  waarvan u kunt …

lees meer

Indrukwekkende looks dankzij de kleine details – Joka 425 LD Calgary

De collectie wordt gekarakteriseerd door zijn tijdloze ontwerp, hierdoor mengt het gemakkelijk in elke omgeving. Alle parketvloeren zijn gemaakt van eiken, dit kan gemakkelijk een échte classic worden dankzij de gebalanceerde uitstraling. U kunt kiezen tussen tien verschillende decors, deze azijn allemaal in neutrale beige en warme bruine tonen. De vloeren creëren een open en uitnodigende atmosfeer waardoor uw gasten kunnen ontspannen op het moment dat ze de kamer binnenkomen. De individuele planken zijn in een royaal formaat van 22 x 13,8 cm of 22 x 18,1 cm, afhankelijk van de stijl van uw kamer, ziet dit er extreem luxueus uit. De zijdelings lopende afgekante zijdes benadrukken de indrukwekkende afmetingen en geven uw kamer een optische vergroting. Naast de verschillende decors waaruit u kunt kiezen, zijn de vloeren beschikbaar in de selectie Naturel of Villa stijlen, deze geven een levendig plaatje met  de natuurlijke kleurverschillen en hoe de nerven, knoesten, en scheuren samenspelen met elkaar.

Veilige bescherming en voelbare structuur dankzij de behandeling met natuurlijke olie

Voor uw voeten biedt deze hoge kwaliteit parketvloer collectie u een fascinerende ervaring. Dit komt voornamelijk door de natuurlijke olie waarmee de vloer behandeld is. The olie penetreert diep in het materiaal in plaats van dat het bovenop het hout ligt, hierdoor worden de bestaande hout nerven behouden en wordt het van binnen gevoed. Dit is waarom u bij elke stap die u zet op deze vloer kunt genieten van de natuurlijke textuur. Om de natuurlijke uitstraling op lange termijn te behouden, wordt het aangeraden om de olie laag elke twee tot drie jaar te verversen, afhankelijk van hoeveel de vloer belopen wordt. Omdat de oppervlakte coating de hout structuur niet bedekt, vallen kleine krassen minder op, en kunnen deze eenvoudig gerepareerd worden, en hierdoor kunt u nog vele jaren van uw elegante vloer genieten.

De duurzame Joka parketvloer voor uw woonruimtes

Veel mensen kiezen bewust voor een parketvloer omdat het een natuurlijk product is met zijn eigen sterke kanten. Hierom, hecht het Duitse merk, Joka, veel waarde aan het zo duurzaam mogelijk maken van productie proces, en hun gebruik van grondstoffen zo milieuvriendelijk als mogelijk te maken. Deze inspanning was het definitief waard, dit is wel te zien aan het feit dat de Joka LD Calgary met trots een ontvanger is van de Blue Angel certificaat. Dit geeft u, de consument, een betrouwbare indicatie dat uw nieuwe vloer van een eco-vriendelijk productie proces komt. Hiernaast is het product laag in uitstoot, hierdoor kunt u de vloeren zorgeloos in uw huis leggen. De certificaat is ook een indicatie dat het hout wat gebruikt gewonnen is uit duurzaam bosbeheer. Deze groene eigenschappen maken uw echte houten vloer de ideale kandidaat voor mensen die geven om het milieu en alleen het beste willen voor hun huis.

Eenvoud te installeren parket met ProConnect 5G kliksysteem

De parketvloeren van Joka zijn uitgerust met het ProConnect 5G installatie systeem, hierdoor kunnen zelfs amateur vakmannen de vloeren leggen. De planken hoeven alleen met behulp van de bestaande kliksystemen, rij voor rij gelegd te worden. Om te voorkomen dat irritante geluiden u lastig vallen, is het aan te raden dat u bij een zwevende installatie een geluiddempende ondervloer legt. Hierdoor hoeft u minder tijd te besteden aan het voorbereid van uw ondergrond, dit komt omdat de ondervloer compenseert voor de kleine verschillen in de grond. Tijdens het leggen van de vloer moet u ongeveer 1 cm overlaten tussen vaste componenten. Hierdoor voorkomt u dat de vloer te smal is voor planken later bij het installeren. Omdat eik warmte goed geleidt, is deze vloer goed geschikt in om te combineren met vloerverwarming met warm water. Hierbij moet u er wel op letten dat de oppervlakte temperatuur niet hoger dan 27° C, dit komt omdat de hitte de vloer kan beschadigen.

BRICOFLOR, Altijd Hier Voor U

Ervaar de texturen en de kleuren van deze vloeren in de comfort van uw eigen huis met onze gratis sample service. Hierbij BRICOFLOR selecteren we alleen de beste Europese fabrikanten zodat u ervan gerust kunt zijn dat u een vloer ontvang waarop u kunt vertrouwen. Als u advies wilt ontvangen of een persoonlijke offerte wilt aanvragen voor een grote bestelling, twijfel dan niet om contact op te nemen met ons, en we zullen blij zijn om u te helpen.

Plus icon lees meer