Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Joka 435 LD Calgary parketvloer—het multifunctionele parket

De Joka 535 LD Calgary parketvloer heeft een rijke selectie van ontwerpen en een geweldige 30-jarige garantie. De Calgary parket collectie is niet alleen geschikt voor de exclusieve bewoonbare oppervlakte, maar natuurlijk ook voor commercieel gebruik of verkeers-intensieve gebieden, zoals de woonkamer en gang!

Geen filters geselecteerd
€ 71,00 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 73,71 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling

De Joka 435 LD Calgary parket bestaat uit een stevige 3-laagse vloer, dit zorgt ervoor dat uw vloer goed bestendig is tegen omstandigheden in uw omgeving. Daarnaast heeft het parket goede kenmerken, zoals het ongecompliceerde en innovatieve ProConnect 5G.

Verschillende kleuren en afwerkingen – Joka 435 LD Calgary parket

Ook de Joka 345 LD Calgary bestaat uit 100% hout. De toplaag heeft een dikte van 3,5 mm, ook wel de slijtlaag genoemd. Deze is gemaakt van edel hout en heeft een solide middenstuk. Zoals al verteld heeft het parket een rijke selectie aan ontwerpen. In totaal zijn er ongeveer 30 verschillende kleuren en afwerkingen beschikbaar. Deze ontwerpen zijn vervolgens te krijgen in populaire houtsoorten zoals, eiken, essenhout en walnoot. Bruine tinten, donkerrode tinten, lichte tinten, houttinten, alles is te vinden in het assortiment.

Een parketvloer wat bij u past

Naast de rijke selectie van ontwerpen, hebben ook alle soorten van de Joka Calgary parket  collecties 5 verschillende textuursoorten. U kunt hieruit kiezen voor zowel het ontwerp als de structuur wat het beste bij u past. Gaat uw voorkeur naar een speelse stijl is het handig om een kijkje te nemen naar planken met een scheurtjes en knoesten. De Joka 435 LD Calgary parket kan worden geleverd in maximaal drie verschillende impregnatiestadia. Deze verzegelen uw hoogwaardige parketvloer op een bijzondere manier.

De Joka 435 LD Calgary is nu online verkrijgbaar!

Voor ieder is het een moeilijke klus om de perfecte vloer te vinden wat bij zowel u als uw interieur past. Om deze reden beschikken wij over een gratis stalenservice. Hiermee kunt u de vloer zien en voelen om zo makkelijker uw keuze te maken. Als u zo een staal bestelt, betaald u alleen de verzendkosten. Op het moment dat u een bestelling plaatst, krijgt u de verzendkosten terug. Is het zo dat u een grotere hoeveelheid nodig hebt, kunt u een offerte aanvragen. Dit kan voordeliger voor u uitpakken. Wij zien uw bestelling graag tegemoet!

Ontworpen voor duurzaamheid – FSC gecertificeerd

Een goede vloer kan een levenslange investering zijn en Joka heeft daarom de Calgary parketvloer voorbereid op alle eisen die u als klant aan het product stelt. Met dit lamelparket zit u altijd goed, of u een natuurlijke vloer wilt of dat de vloer bestendig is tegen stoeien en huisdieren. Satijn, fluweel en natuurlijke olie, zijn de drie afwerkingen waarin het parket kan worden geleverd. Natuurlijke olie beschermt het hout op een milieuvriendelijke manier. Satijn en fluweel zijn geschikt voor het levendige en huiselijke gezinsleven. Welke optie u ook kiest, het gehele Joka assortiment is FSC gecertificeerd en ontworpen voor duurzaamheid.

Innovatieve en eenvoudige installatie – ProConnect installatiesysteem

Het installeren van de Joka 435 LD Calagry kan op een eenvoudige manier gedaan worden, met behulp van zijn eenvoudige en innovatieve ProConnect techniek, is de vloer snel geplaatst. Het is bij dit parket ook mogelijk te installeren op vloerverwarming. Daarnaast kan, voor beter contact met de vloer, het parket ook verlijmd worden.

Een parketvloer passend bij uw interieur!

Als u een heldere witte kleur wilt hebben, gaat de keuze naar de Joka 435 Calgary LD “Geborstelde Eiken Créme Villa”. Met dit parketvloer zorgt u ervoor dat uw kamer helder schijnt en veel licht bevat. Gaat uw keuze toch meer naar een warm gevoel hebben als u de kamer binnenstapt, is de Joka 435 Clagary LD “Eiche Mokka Gehobelt Villa V2” perfect voor u. Natuurlijk heeft u de keus uit meer soorten in de collectie. Zo kiest u een parketvloer die het beste bij u past!

+ lees meer