Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Joka 435 SB Kingston: Parketvloeren In Een Dynamische Look

De populaire Joka 435 SB Kingston, gemaakt door een van de meest vooraanstaande Europese merken – Joka, is een eerste klas hardhouten vloer die eruit springt door zijn levendige ontwerp. De esthetische scheepsdek look ziet er goed uit in kleine en in grote kamers en is daarom ideaal voor de leefomgeving. Hierom krijgt u 20 jaar fabrieksgarantie als u de vloer binnen uw vier muren legt.

Geen filters geselecteerd
€ 35,90 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 38,60 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 40,40 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 35,00 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling

Joka Parketvloeren In Een Kleine Maar Verfijnde Selectie

In vergelijking met andere collecties, is de 435 SB Kingston iets terughoudender met zijn selectie van zeven decors. Maar laat u zich niet voor de gek houden door dit kleine nummer: ondanks zijn smalle selectie, biedt Joka genoeg mogelijkheden aan voor u om een geschikte vloer te vinden voor uw appartement. De planken zijn beschikbaar in zacht beige, vriendelijk bruin of dramatische bijna zwarte tonen. Een echte hoogtepunt is de variant Joka 435 SB Kingston “R3803 Gerookte Eiken”, deze bevatten geverfde eiken hout. De donkere kleuren geven elke kamer een onvergelijkbare karakter waarvan u elke dag kunt genieten. De elegante uitstraling van uw vloerbedekking kan verder worden benadrukt door de matte oppervlakte finish met olie of lak.

Fascinerende Uitstraling dankzij de Natuurlijke Structuren

De meeste decors zijn in hun klassieke sorteer systeem behouden. Deze parketvloeren worden gekarakteriseerd door een gebalanceerde uitstraling, dit benadrukt het bewerkte hout in zijn natuurlijke textuur. Terwijl scheuren niet aanwezig zijn bij de sortering, zichtbare nerven, jaar ringen en kleurverschillen worden wel behouden om een authentieke look te verzekeren. Deze kunnen gebruikt worden voor beide moderne en klassieke stijlen meubilair en u hoeft zich niet te veel zorgen te maken dat de vloer afleidt van uw meubels.

Duurzaam Parket met Groene Eigenschappen

Er zijn veel mensen die voor een parketvloer kiezen, niet omdat ze het alleen mooi vinden, maar omdat het een echt natuurlijk product is. De 435 SB Kingston doet die zelf zonder schadelijke chemicaliën en heeft daarom de Blue Angel certificaat, dit betekent dat de vloeren laag in uitstoot zijn. Hiernaast, heeft de echte houten vloer ook de label FSC gekregen. Dit betekent dat het hout wat gebruikt is in de productie van deze vloeren gewonnen is uit duurzaam bosbeheer. Dit betekent dat de collectie succesvol is in de milieuvriendelijke productie en kan veilig gelegd worden in uw leefomgeving. Dankzij de robuuste slijtlaag van 3,5mm, kan het jaren meegaan. Dankzij de grote hoogte van de toplaag kunt u gerust een stuk afschuren wanneer het versleten is, zonder de middelste laag bloot te stellen.

Snelle installatie van 435 SB Kingston Met De ProConnect Locking Systeem

Steeds meer mensen genieten ervan om thuis te klussen, deze parketvloer van Joka is perfect ontworpen voor mensen om zelf te leggen. Dit is bewezen door het ProConnect klik systeem, dit brengt u de grootste comfort tijdens het installeren. Voor de installatie heeft u geen lijm nodig en geen speciaal gereedschap, de individuele planken worden aan elkaar bevestigd met behulp van eenvoudige handelingen. Als u, het volgende renovatieproject onafhankelijk wilt tackelen, dan kunt u de instructies van de fabrikant opvolgen. Controleer wel van tevoren of uw ondergrond goed recht is en leg vervolgens geluiddempende ondervloeren neer. Wees ervan verzekerd dat u ongeveer een afstand van 1 cm tot aan de muren moet overlaten aan de muur om mogelijke zwellingen te voorkomen. U kunt hiervoor verschillende schotjes gebruiken tegen de muren.

Zelfs na het leggen, kunt u zich comfortabel stellen met deze stijlvolle vloer. Dit is dankzij de geschiktheid met vloerverwarming, daarom kunt u het eenvoudig gebruiken met warm water vloerverwarming. Om te voorkomen dat het materiaal vervormt, moet de temperatuur van het oppervlakte niet boven 27° C. Verwarm de planken daarom altijd langzaam en let op de temperatuur.

Joka Parket Bij BRICOFLOR – Altijd Hier Voor U

Bij BRICOFLOR, kiezen wij onze producten zorgvuldig en alleen van hoogwaardige fabrikanten, deze zijn nauwkeurig uitgekozen die aan onze hoge standaarden voldoen. Als u advies nodig heeft, of een persoonlijke offerte voor grote order, of u wilt een aantal samples aanvragen, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen, en ons team zal blij zijn om u te helpen.

+ lees meer